БФЛ ФИФА 10 информация

Всичко за BFL FIFA Football 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Заключено
sv3nc3
BFL Team™

Re: БФЛ ФИФА 10 информация

Мнение от sv3nc3 »

BiGDadDy написа:А някой може ли да ми каже някоя друга програма с която да мога да слагам примерно Милан в Англия освентази СМ10 , но в същото време да няма бъгове.
Искам друга,защото когато сложа Милан във Висшата лига и не мога да играя Manager Mode,затова искам някоя пак такава,самоче да няма бъгове след това.
Ако знаете моля кажете ми я :S
UniDB
BiGDadDy

Мнение от BiGDadDy »

sv3nc3 написа:
BiGDadDy написа:А някой може ли да ми каже някоя друга програма с която да мога да слагам примерно Милан в Англия освентази СМ10 , но в същото време да няма бъгове.
Искам друга,защото когато сложа Милан във Висшата лига и не мога да играя Manager Mode,затова искам някоя пак такава,самоче да няма бъгове след това.
UniDB
А може ли да ми кажеш от къде мога да си изтегля тази UniDB , ако може линк да ми пратиш,ако не те затруднявам.. :S
Ииии с тази UniDB няма бъгове нали :thinking:
stefcho_beroe

Мнение от stefcho_beroe »

Добър ден на всички! Искам да питам нещо:
Гледах клипа BFL Fifa10a - защо след като Хикмет вкарва гол е логото на Вихрен?
Може ли да махнете "П" от логото на Берое - ФК БЕРОЕ
Ще добавете ли високите блокове които са от запад на стадион Берое?
:wasntme:
nPe3ePBa7uB4e7o

Мнение от nPe3ePBa7uB4e7o »

Искам да попитам ще има ли и 3-ти екип за БГ отборите ?
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

sv3nc3 написа:Два нови шота:
Изображение Изображение
Всичко изглежда страхотно може ли шот от стадиона на Черноморец Бургас - ст.Лазур - надявам се, че трибуните ще са направени така, както след ремонта на стадиона това лято ;) Също така искам да попитам дали другите два новака - Спортист Своге и Монтана ще имат своите стадиони - днес е последният ден от работната*седмицата да очакваме ли превюто днес :hi:
Последно промяна от __SaNd1__ на 16 Окт 2009 18:56, променено общо 1 път.
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

От кога седмицата свършва в петък?
nPe3ePBa7uB4e7o

Сигурно в събота или неделя ще е превюто :)
Nikitto

Мнение от Nikitto »

nPe3ePBa7uB4e7o написа:Сигурно в събота или неделя ще е превюто :)
Ами, да най-вероятно, близко до ума е :D :)
nPe3ePBa7uB4e7o

Дам :D
NoSoul

Мнение от NoSoul »

Здравейте пичове. Сега се регистрирах да пусна мнение иначе ви следя от много време. Евала за целия тоя зверски труд!

Искам само да ви помоля за тези които едитваме разумно(!) с CM10 (излезе бетата) да направите така че да светеде бърничканията до нула. Има опция да се активират мениджърските опции (шампионска лига и тинтири минтири), както забелязах и интернашънъл фантазиите (предполагам за световно) и с този пач да ги активирате като опции в tournament mode. Не играя мениджтр - тъпичко ми е и ми е безмислено да си ги правя сам.

П.П. Ако не ви е проблем, кажете с коя програма правите лицата - всяка фифа си правя отборче и се вкарвам със все кварталните изруди дето разцъкваме и ще е готино да направя и лицата. Ако помогнете пуснете тото :D
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

NoSoul написа:Здравейте пичове. Сега се регистрирах да пусна мнение иначе ви следя от много време. Евала за целия тоя зверски труд!

Искам само да ви помоля за тези които едитваме разумно(!) с CM10 (излезе бетата) да направите така че да светеде бърничканията до нула. Има опция да се активират мениджърските опции (шампионска лига и тинтири минтири), както забелязах и интернашънъл фантазиите (предполагам за световно) и с този пач да ги активирате като опции в tournament mode. Не играя мениджтр - тъпичко ми е и ми е безмислено да си ги правя сам.

П.П. Ако не ви е проблем, кажете с коя програма правите лицата - всяка фифа си правя отборче и се вкарвам със все кварталните изруди дето разцъкваме и ще е готино да направя и лицата. Ако помогнете пуснете тото :D
Ако беше прочел малко по - нагоре щеше да прочетеш, че екипа НЕ работи с Creation Master :wasntme:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
NoSoul

Мнение от NoSoul »

Имено това ме подсети дори. Няма ли начин да едитнете това и да отключите тези купи в Tournament mode. Имено защото прецаквам фифата с CM ми се ще това да се случва с някой кадърен пач ;)
bentino146

Мнение от bentino146 »

Искам да попитам.Прочетох в един форум че имало някакъв мастер чрез който като играеш на manager mode на скаута си избираш от коя държава да зима скаута понеже аз играя и фифа 2010 и фифа 2009 ако някой знае този мастер или пач да каже как се казва и от къде може да си го друпна предпочитам ако може да е за фифа 2009 защото там играя с бфл и искам юношите да са ми българи не китайци ?? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

manu74 написа:HEllo Bulgaria ! manu74 -(romania) BFL 10 - ?????
Hello manu74. What do you mean with this post?
nPe3ePBa7uB4e7o

sv3nc3 кога ще пускате какво съдържа БФЛ Фифа 10 :)
peterx

Мнение от peterx »

Оттук си изтегли последната версия на СМ 10:
http://www.filefront.com/14723227/Setup ... eta_3.exe/

Оправени са доста бъгове и са добавени нови функции.
Ако искаш само да добавиш Милан в английската лига няма да стане.
Трябва да замениш някой от отборите в нея с Милан. Също така ID-то на Милан трябва да стане същото като ID-то на отбора, който заменяш.
Аз имах подобен проблем с Левски. Опитах се да го добавя в Първа лига на Англия, след което в Мениджър моуд ме изхвърляше. Не се оправи дори като мяхнах един отбора, за да запазя бройката. Та решението беше: експортвам като патч на СМ отборът на Левски с футболистите. После импортвам същия патч и от опциите избирам да Левски да замени Джилингъм в Първа лига на Англия. След това Левски просто зае мястото на този отбор и си играя без проблеми в режим Мениджър. Също така внимавай да не ти се дублират два отбора (аз имах Левски 2 пъти). Ще трябва да изтриеш единия - този с по-голямото ID. Успех!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

manu74 написа:super patch BFL 09 - !!! BFL 10 - INFO PATCH ???

Успокой се бе братче... :hi: :D
Изображение
flaboy

Мнение от flaboy »

elit_sofia написа:
manu74 написа:super patch BFL 09 - !!! BFL 10 - INFO PATCH ???

Успокой се бе братче... :hi: :D

Маи и тои няма търпение за инфото :rofl: :rofl: :rofl:
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
uefacup

Мнение от uefacup »

утре в колко часа ще пуснете преревюто
LeVsKi FoReVeR

Мнение от LeVsKi FoReVeR »

uefacup написа:утре в колко часа ще пуснете преревюто
когато го пуснат,пуснат го 1 седмица чакаш изчакай най-много ден
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2010”