Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10

Всичко за BFL FIFA Football 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Публикувай отговор
sv3nc3
BFL Team™

Re: Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10

Мнение от sv3nc3 »

csjay1992 написа:Предлагам да се сложат във фифата шампионатите - World Cup 2010,Euro 2012,Champions Leagle 2009/2010,Liga Europa 2009/2010.Да се сложат предварителните фази,групите,официалните емблеми,пана,топки,купи и накратко всичко свързано с тези шампионати.И да може накрая като спечелят купата да се дига вдига оригиналната купа(Мисля че могат да се сложат в New Tournament).Да направите отбора от 94 да го има във фифата.Да се постараете да сложите добре А група БГ - оригиналните стадиони,топка,купа,лица на играчите,емблеми,пана,песните които се пеят и (националните песни на Българския национален отбор) (накратко всичко свързамо със А група ).Да сложите в Manager mode да се избират български трениори.Да се постарете да няма много бъгове в пача.
:^)
stefcho_beroe

Мнение от stefcho_beroe »

csjay1992 написа:Предлагам да се сложат във фифата шампионатите - World Cup 2010,Euro 2012,Champions Leagle 2009/2010,Liga Europa 2009/2010.Да се сложат предварителните фази,групите,официалните емблеми,пана,топки,купи и накратко всичко свързано с тези шампионати.И да може накрая като спечелят купата да се дига вдига оригиналната купа(Мисля че могат да се сложат в New Tournament).Да направите отбора от 94 да го има във фифата.Да се постараете да сложите добре А група БГ - оригиналните стадиони,топка,купа,лица на играчите,емблеми,пана,песните които се пеят и (националните песни на Българския национален отбор) (накратко всичко свързамо със А група ).Да сложите в Manager mode да се избират български трениори.Да се постарете да няма много бъгове в пача.
За какво ти са World Cup 2010 и Euro 2012 след като те ще излязат на отделни игри. Иначе това с Champions League е добра идея, но това зависи от EA Sports. В Мениджъра си имаме EFF и EFA, които служат добра работа. БГ стадионите ще ги има, топка - мисля че тази на Puma с която играят, за лицата - нямам представа, Емблеми задължително има, пана и някои песни... :) :) :)
ivonatora

Мнение от ivonatora »

[/quote]
За какво ти са World Cup 2010 и Euro 2012 след като те ще излязат на отделни игри. Иначе това с Champions League е добра идея, но това зависи от EA Sports. В Мениджъра си имаме EFF и EFA, които служат добра работа. БГ стадионите ще ги има, топка - мисля че тази на Puma с която играят, за лицата - нямам представа, Емблеми задължително има, пана и някои песни... :) :) :)[/quote]

НЕ! Знам, че има ЕСС и EFA, но идеята ми е да си пише Champions league & Europe League и да има отзад тези емблеми. Имаше един такъв патч за ФИФА 09...Схванахте ли? Ако не, кажете по-ясно да обясня :rofl:
csjay1992

Мнение от csjay1992 »

ivonatora написа:
За какво ти са World Cup 2010 и Euro 2012 след като те ще излязат на отделни игри. Иначе това с Champions League е добра идея, но това зависи от EA Sports. В Мениджъра си имаме EFF и EFA, които служат добра работа. БГ стадионите ще ги има, топка - мисля че тази на Puma с която играят, за лицата - нямам представа, Емблеми задължително има, пана и някои песни... :) :) :)[/quote]

НЕ! Знам, че има ЕСС и EFA, но идеята ми е да си пише Champions league & Europe League и да има отзад тези емблеми. Имаше един такъв патч за ФИФА 09...Схванахте ли? Ако не, кажете по-ясно да обясня :rofl:[/quote]

Да точно така обаче да има и World Cup 2010,Euro 2012.Целта е место ECC EFA да смените името на Champions league & Europe League да им сложите предварителните групи,групите,реални купи и емблеми същото да направете и за World Cup 2010 и Euro 2012.
fromhell95

Мнение от fromhell95 »

та кога ще излезе BFL FIFA 2010???? че мн ми се играе :sweating: :sweating: :sweating: :sweating: :sweating: :sweating: :sweating:
spartak1

Мнение от spartak1 »

Здравейте :) Искам първо да кажя едно браво на всеки, който се опитва да направи нещо толкова интересно за нас, като БФЛ на фифа.Четох, че явно няма да има ''Б'' групи и ми стана гадно, защото няма да мога да играя с любимия "Спартак Варна", затова се чудех ,дали ще може да се разменят "Спортист Своге" и "Спартак Варна" ,защото цяла Варна ще се радваме на това.Ще помогна с каквото трябва!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

spartak1 написа:Здравейте :) Искам първо да кажя едно браво на всеки, който се опитва да направи нещо толкова интересно за нас, като БФЛ на фифа.Четох, че явно няма да има ''Б'' групи и ми стана гадно, защото няма да мога да играя с любимия "Спартак Варна", затова се чудех ,дали ще може да се разменят "Спортист Своге" и "Спартак Варна" ,защото цяла Варна ще се радваме на това.Ще помогна с каквото трябва!
Миналата година не сменихме Спартак със Спортист, съжалявам но правиме всичко да е взможно най-реално. Пожелавам на Спартак догодина да е отново във патча ни ;)
spartak1

Мнение от spartak1 »

Много жалко за Варна... Мерси много за пожеланието.

Упсех и пак казвам БРАВО на вас !!!
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Ботев Пловдив имат нови екипи от това, което видях днес :) Славия отпред на фланелките и отзад под номера има логото на Спортингбет, черни гащета и чорапи би ми било любопитно как изглеждат екипите им :) Искам да попитам дали на паната в средата на терена има една зелена табелка с логото на БФС и пише Български футболен съюз дали има шанс да видим нещо подобоно все пак от клипа, който видях там паната са наистина реални ;) Поздрави :)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
ivonatora

Мнение от ivonatora »

__SaNd1__ написа:Ботев Пловдив имат нови екипи от това, което видях днес :)
Да, но това мисля, че не е официалният екип, пък и не ми хареса особено. :^)
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

ivonatora написа:
що бе, екипа е як :P Иначе наистина ми казаха че екипите щели да бъдат Карра.
ivonatora

Мнение от ivonatora »

Не знам, дали можете, но това е добра идея, като си направиш играч и коментаторът да казва името му...сеща те се, например:
Иван Попов се казва...коментаторът: Попов, Попов, What a goal!? :D ;)
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

lqlqlq написа:
ivonatora написа:
що бе, екипа е як :P Иначе наистина ми казаха че екипите щели да бъдат Карра.
Да ти кажа аз четох изказване на Пичони от преди продаването на клуба в което каза, че екипите ще са na markata errea.Вече е друг въпрос дали ще останат тия или ще се изработи нов ;)
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

MoNteSo написа: Да ти кажа аз четох изказване на Пичони от преди продаването на клуба в което каза, че екипите ще са na markata errea.Вече е друг въпрос дали ще останат тия или ще се изработи нов ;)
1во - ерреа
1/2 - галекс
2ро - онце
3то - масс
4то - капа
5то - ерреа ФАКТ
6то - капа
всички са от интервюта :D
BULTRAS
Обратна връзка:

Мнение от BULTRAS »

Като са взели една марка екипи не означава,че трябва 10 години да са с нея.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ivonatora

Мнение от ivonatora »

ivonatora написа:Не знам, дали можете, но това е добра идея, като си направиш играч и коментаторът да казва името му...сеща те се, например:
Иван Попов се казва...коментаторът: Попов, Попов, What a goal!? :D ;)

Аре де, не ви ли харесва това, а имам и доста други идеи :) , но пък БФЛ не мисля, че ще могат да го направят :(
KocetoCSKA90

Мнение от KocetoCSKA90 »

Според теб ако можеше да стане, нямаше ли коментатора да чете абсолютно висчки имена? От ЕА не са го направили ти очакваш БФЛ да го направят, просто е невъзможно, помисли малко...
Ние сме от ЦСКА шаляляляля!!!
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

KocetoCSKA90 написа:Според теб ако можеше да стане, нямаше ли коментатора да чете абсолютно висчки имена? От ЕА не са го направили ти очакваш БФЛ да го направят, просто е невъзможно, помисли малко...
Да ти кажа, не съм сигурен, че е невъзможно и ако трябва да съм честен отдавна се чудя и на EA и на KONAMI, защо не са въвели технологията от Speech Properties-a на Windows в игрите си.Може би на повечето ви е известно, че има една функция на windows-а, която ви позволява да напишете даден текст, а той да го изговори.Разбира се функцията е изградена за и на английски език, но специално при имената това няма чак такова значение, тъй като западните коментатори доста се затормозяват да изричат имената на футболистите ни...

btw за тези, които не знаят - Control Panel -> Sounds, Speech, and Audio Devices -> Speech (или само Control Panel -> Speech)
KocetoCSKA90

Мнение от KocetoCSKA90 »

Да, само дето Speecha ги чете с някакъв олигофренски акцент и си представям какви ударения ще сложи...
Ние сме от ЦСКА шаляляляля!!!
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2010”