UniDBBiGDadDy написа:А някой може ли да ми каже някоя друга програма с която да мога да слагам примерно Милан в Англия освентази СМ10 , но в същото време да няма бъгове.
Искам друга,защото когато сложа Милан във Висшата лига и не мога да играя Manager Mode,затова искам някоя пак такава,самоче да няма бъгове след това.
Ако знаете моля кажете ми я
БФЛ ФИФА 10 информация
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
- BFL Team™
Re: БФЛ ФИФА 10 информация
А може ли да ми кажеш от къде мога да си изтегля тази UniDB , ако може линк да ми пратиш,ако не те затруднявам..sv3nc3 написа:UniDBBiGDadDy написа:А някой може ли да ми каже някоя друга програма с която да мога да слагам примерно Милан в Англия освентази СМ10 , но в същото време да няма бъгове.
Искам друга,защото когато сложа Милан във Висшата лига и не мога да играя Manager Mode,затова искам някоя пак такава,самоче да няма бъгове след това.
Ииии с тази UniDB няма бъгове нали
-
Добър ден на всички! Искам да питам нещо:
Гледах клипа BFL Fifa10a - защо след като Хикмет вкарва гол е логото на Вихрен?
Може ли да махнете "П" от логото на Берое - ФК БЕРОЕ
Ще добавете ли високите блокове които са от запад на стадион Берое?
Гледах клипа BFL Fifa10a - защо след като Хикмет вкарва гол е логото на Вихрен?
Може ли да махнете "П" от логото на Берое - ФК БЕРОЕ
Ще добавете ли високите блокове които са от запад на стадион Берое?
-
Искам да попитам ще има ли и 3-ти екип за БГ отборите ?
-
Всичко изглежда страхотно може ли шот от стадиона на Черноморец Бургас - ст.Лазур - надявам се, че трибуните ще са направени така, както след ремонта на стадиона това лято Също така искам да попитам дали другите два новака - Спортист Своге и Монтана ще имат своите стадиони - днес е последният ден от работната*седмицата да очакваме ли превюто днес
Последно промяна от __SaNd1__ на 16 Окт 2009 18:56, променено общо 1 път.
-
От кога седмицата свършва в петък?
-
Сигурно в събота или неделя ще е превюто
-
Ами, да най-вероятно, близко до ума еnPe3ePBa7uB4e7o написа:Сигурно в събота или неделя ще е превюто
-
Здравейте пичове. Сега се регистрирах да пусна мнение иначе ви следя от много време. Евала за целия тоя зверски труд!
Искам само да ви помоля за тези които едитваме разумно(!) с CM10 (излезе бетата) да направите така че да светеде бърничканията до нула. Има опция да се активират мениджърските опции (шампионска лига и тинтири минтири), както забелязах и интернашънъл фантазиите (предполагам за световно) и с този пач да ги активирате като опции в tournament mode. Не играя мениджтр - тъпичко ми е и ми е безмислено да си ги правя сам.
П.П. Ако не ви е проблем, кажете с коя програма правите лицата - всяка фифа си правя отборче и се вкарвам със все кварталните изруди дето разцъкваме и ще е готино да направя и лицата. Ако помогнете пуснете тото
Искам само да ви помоля за тези които едитваме разумно(!) с CM10 (излезе бетата) да направите така че да светеде бърничканията до нула. Има опция да се активират мениджърските опции (шампионска лига и тинтири минтири), както забелязах и интернашънъл фантазиите (предполагам за световно) и с този пач да ги активирате като опции в tournament mode. Не играя мениджтр - тъпичко ми е и ми е безмислено да си ги правя сам.
П.П. Ако не ви е проблем, кажете с коя програма правите лицата - всяка фифа си правя отборче и се вкарвам със все кварталните изруди дето разцъкваме и ще е готино да направя и лицата. Ако помогнете пуснете тото
-
Ако беше прочел малко по - нагоре щеше да прочетеш, че екипа НЕ работи с Creation MasterNoSoul написа:Здравейте пичове. Сега се регистрирах да пусна мнение иначе ви следя от много време. Евала за целия тоя зверски труд!
Имено това ме подсети дори. Няма ли начин да едитнете това и да отключите тези купи в Tournament mode. Имено защото прецаквам фифата с CM ми се ще това да се случва с някой кадърен пач
Искам да попитам.Прочетох в един форум че имало някакъв мастер чрез който като играеш на manager mode на скаута си избираш от коя държава да зима скаута понеже аз играя и фифа 2010 и фифа 2009 ако някой знае този мастер или пач да каже как се казва и от къде може да си го друпна предпочитам ако може да е за фифа 2009 защото там играя с бфл и искам юношите да са ми българи не китайци ?? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
-
- BFL Team™
Hello manu74. What do you mean with this post?manu74 написа:HEllo Bulgaria ! manu74 -(romania) BFL 10 - ?????
-
sv3nc3 кога ще пускате какво съдържа БФЛ Фифа 10
-
Оттук си изтегли последната версия на СМ 10:BiGDadDy написа:А някой може ли да ми каже някоя друга програма с която да мога да слагам примерно Милан в Англия освентази СМ10 , но в същото време да няма бъгове.
http://www.filefront.com/14723227/Setup ... eta_3.exe/
Оправени са доста бъгове и са добавени нови функции.
Ако искаш само да добавиш Милан в английската лига няма да стане.
Трябва да замениш някой от отборите в нея с Милан. Също така ID-то на Милан трябва да стане същото като ID-то на отбора, който заменяш.
Аз имах подобен проблем с Левски. Опитах се да го добавя в Първа лига на Англия, след което в Мениджър моуд ме изхвърляше. Не се оправи дори като мяхнах един отбора, за да запазя бройката. Та решението беше: експортвам като патч на СМ отборът на Левски с футболистите. После импортвам същия патч и от опциите избирам да Левски да замени Джилингъм в Първа лига на Англия. След това Левски просто зае мястото на този отбор и си играя без проблеми в режим Мениджър. Също така внимавай да не ти се дублират два отбора (аз имах Левски 2 пъти). Ще трябва да изтриеш единия - този с по-голямото ID. Успех!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
-
manu74 написа:super patch BFL 09 - !!! BFL 10 - INFO PATCH ???
Успокой се бе братче...
-
elit_sofia написа:manu74 написа:super patch BFL 09 - !!! BFL 10 - INFO PATCH ???
Успокой се бе братче...
Маи и тои няма търпение за инфото
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
утре в колко часа ще пуснете преревюто
-
когато го пуснат,пуснат го 1 седмица чакаш изчакай най-много денuefacup написа:утре в колко часа ще пуснете преревюто