Екипи
-
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Re: Екипи
време е, но я си помисли как ще се чувстват примерно 100 човека, които са с GeForce 4 и надолу? Много хора в българия купуват евтин компютър и очакват от него чудеса, и нямат пари за по-хубав... поне аз скоро няма да съм такаnapster написа:Не е ли време да минете на HD ?
предполагам, че ако е същата система и за ПЕС 2008, няма да имаме проблеми да вкараме там ХД, щото там ще тръгва минимум на 6600
Litex_home
утре ще гледам да оправя лентите горе на раменете щото не сувпадат
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
бате вече не пише "Литекс", а iModeGhost Rider написа:Litex_home
Просто неможах други да намеря картинки и за това е обърках
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
http://www.fan.hi-ho.ne.jp/ganda-ra/pc/pcbtl/imode.gif
оп, ето едно доста добро imode копие с добро качество
оп, ето едно доста добро imode копие с добро качество
-
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
отново ще напомня:
"време е, но я си помисли как ще се чувстват примерно 100 човека, които са с GeForce 4 и надолу? Много хора в българия купуват евтин компютър и очакват от него чудеса, и нямат пари за по-хубав... поне аз скоро няма да съм така
предполагам, че ако е същата система и за ПЕС 2008, няма да имаме проблеми да вкараме там ХД, щото там ще тръгва минимум на 6600 "
моля, ако правите ХД екипи направете и обикновени
"време е, но я си помисли как ще се чувстват примерно 100 човека, които са с GeForce 4 и надолу? Много хора в българия купуват евтин компютър и очакват от него чудеса, и нямат пари за по-хубав... поне аз скоро няма да съм така
предполагам, че ако е същата система и за ПЕС 2008, няма да имаме проблеми да вкараме там ХД, щото там ще тръгва минимум на 6600 "
моля, ако правите ХД екипи направете и обикновени
-
Дай ми 2 темплейта , един HD и друг нормален , че аз имах към сто на Найк и Адидас ама на стария компютър , а сега нямам и забравих от каде ги взехGogo_t написа:Брато, направи някой екип, да вида, че мн ми трябва помощник (2ри китмейкър в БФЛ ПЕС)napster написа:Само да не ме домързи какви екипи ще ви направя ...
napster аз имам много темплейти,ако искаш да ти ги пратя по скайп или да ти ги кача в нетаnapster написа:Дай ми 2 темплейта , един HD и друг нормален , че аз имах към сто на Найк и Адидас ама на стария компютър , а сега нямам и забравих от каде ги взехGogo_t написа:Брато, направи някой екип, да вида, че мн ми трябва помощник (2ри китмейкър в БФЛ ПЕС)napster написа:Само да не ме домързи какви екипи ще ви направя ...
-
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
аз бих искал етър, ако не е проблем. Ако е проблем - гошо да ти кажеnapster написа:Гого , кое отборче искаш ?