Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10

Всичко за BFL FIFA Football 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Публикувай отговор
ivonatora

Re: Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10

Мнение от ivonatora »

MoNteSo написа: Да ти кажа, не съм сигурен, че е невъзможно и ако трябва да съм честен отдавна се чудя и на EA и на KONAMI, защо не са въвели технологията от Speech Properties-a на Windows в игрите си.Може би на повечето ви е известно, че има една функция на windows-а, която ви позволява да напишете даден текст, а той да го изговори.Разбира се функцията е изградена за и на английски език, но специално при имената това няма чак такова значение, тъй като западните коментатори доста се затормозяват да изричат имената на футболистите ни...

btw за тези, които не знаят - Control Panel -> Sounds, Speech, and Audio Devices -> Speech (или само Control Panel -> Speech)
И на Nokia има такава, дет' чете имената де. На всеки абонат има voice call. :D :)
levskar_94

Мнение от levskar_94 »

Здравейте 1-во на всички
Искам да предложа ако може накакси да бъдат сложени по време на мача димки и бомбички не знам до колко това е възможно но ако стане ще допринесе доста към атмосферата :)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

levskar_94 написа:Здравейте 1-во на всички
Искам да предложа ако може накакси да бъдат сложени по време на мача димки и бомбички не знам до колко това е възможно но ако стане ще допринесе доста към атмосферата :)
Това не може да стане
pogreb

Мнение от pogreb »

13. Нова трева
-----------------------
щом ще има нова трева,не може ли да сложете да има и снежна покривка например,ама да е отделно...ти да си избереш кога да играеш на сняг и т.н.... :D
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

Защо да е отделно?Според мен просто през зимата декември януари февруари трябва да има сняг около игрището и няма да е лошо да може да се направи да се овеличи малко снеговалежа.Браво на ЕА че са го направили и зимата повечето играчи са с ръкавици и им се вижда дъхът при близък кадър.
И само ЦСКА обичамеее !!!
pogreb

Мнение от pogreb »

Xaugyk написа:Защо да е отделно?Според мен просто през зимата декември януари февруари трябва да има сняг около игрището и няма да е лошо да може да се направи да се овеличи малко снеговалежа.Браво на ЕА че са го направили и зимата повечето играчи са с ръкавици и им се вижда дъхът при близък кадър.
ми нз..някои може да не доволстват :D
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

На x360 има сняг, на ПС версията няма ли :^)
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

имЪ, ама май само вечер беше...
mimkOto

Мнение от mimkOto »

Хора аз предлагам да сложите няколкокартини и на берое в играта :) Защото все пак те влезнаха в А група и започнаха мачовете си мн добре никой не очакваше !!! :)
Наш'та Стара Загора,

на Самарското знаме,

зелено знаме ще се вей

и за БЕРОЕ ще се пей!

Хайде давайте зелените,

покажете тоз сезон

как се става шампион на беройски стадион!
bobo21

Мнение от bobo21 »

ще Може да напражите менюто на Български език и коментатора.Може още да напишете имената на футболистите на български и на направен играч да ти казжа името - ако си се крастил Кристиян Делев,коментатора да казва:
- Топката е в Кристиян Делев. той подава на Бербатов шут и ГОЛ !!!
KocetoCSKA90

Мнение от KocetoCSKA90 »

Това ми звучи абсолютно невъзможно...
Ние сме от ЦСКА шаляляляля!!!
krasko

Мнение от krasko »

bobo21 написа:ще Може да напражите менюто на Български език и коментатора.Може още да напишете имената на футболистите на български и на направен играч да ти казжа името - ако си се крастил Кристиян Делев,коментатора да казва:

да да и да давате какво си говорят в съблекалнията и как се надъхвтам пред мача на български естествено ,а после и как се прибират заобикаляйки пресата заради поредния слаб мач.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

krasko написа:
bobo21 написа:ще Може да напражите менюто на Български език и коментатора.Може още да напишете имената на футболистите на български и на направен играч да ти казжа името - ако си се крастил Кристиян Делев,коментатора да казва:

да да и да давате какво си говорят в съблекалнията и как се надъхвтам пред мача на български естествено ,а после и как се прибират заобикаляйки пресата заради поредния слаб мач.
И да се чува как псуват съдията :happy: :wasntme:
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

sv3nc3 написа:
krasko написа:

И да се чува как псуват съдията :happy: :wasntme:
Аз вече се сетих за една златна колекция от псувни :D а и ако може запалки и телефони да летят по терена ама само когато свири Генов и Ахмед.
иначе кой ми изтри коментара?
NoSoul

Мнение от NoSoul »

Теоритично може да се направи, четох някъде по форуми как, но е адски труд, имат да се записват сума ти реплики, трябва да е от човек който вдява тея неща и коментара трябва да се върже по някъв начин с нови футболисти. Почти винаги обаче ставало некадърно. Има някъв испански и немски коментар дето се върти популярно наляво надясно :D
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Това няма как да стане аман от прищявки
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

Може те ли да направите като във Пес-а когато започва да речем рред всеки мач от шампионската лига или лига европа да сложите клипчето на ШЛ и ЛЕ?
ceeeciii

Мнение от ceeeciii »

Xaugyk написа:Може те ли да направите като във Пес-а когато започва да речем рред всеки мач от шампионската лига или лига европа да сложите клипчето на ШЛ и ЛЕ?
напълно излишно мнение има си тема и за пес пиши там
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

ceeeciii написа:
Xaugyk написа:Може те ли да направите като във Пес-а когато започва да речем рред всеки мач от шампионската лига или лига европа да сложите клипчето на ШЛ и ЛЕ?
И на двама ви мненията са напълно излишни!
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

ceeeciii написа:
Абе ти бавен ли си или да?Казвам като в песа да го направят ако може защото е яко.От там получих предупреждение от антръкса да не пиша ами да пиша тука във раздела за фифа и от тука ме гонят да пиша в раздела за пес... :@
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2010”