Тва са хората на Миньоро, не на БотевZooM написа:Бях против пълния стадион ,но явно съм грешал супер се е получило !!! И много яко се открояват феновете на Ботев !! БРАВО НА БФЛ!!
ПС: кога ще излезе патча ?![]()
![]()
![]()

Тва са хората на Миньоро, не на БотевZooM написа:Бях против пълния стадион ,но явно съм грешал супер се е получило !!! И много яко се открояват феновете на Ботев !! БРАВО НА БФЛ!!
![]()
![]()
аре отговорете веLitexLovech написа:LitexLovech написа:Аз нали ви дадах едни клипове за Литекс песни , скандирания.. ще ги сложите ли във БФЛ
Каде са прословутите митични скандирания на ЛитексLitexLovech написа:аре отговорете веLitexLovech написа:LitexLovech написа:Аз нали ви дадах едни клипове за Литекс песни , скандирания.. ще ги сложите ли във БФЛ
аре стига ве малеsv3nc3 написа: Каде са прословутите митични скандирания на Литекс
кво да смята?LitexLovech написа:аре стига ве малеsv3nc3 написа: Каде са прословутите митични скандирания на Литексв няква тема ги бях дал , помогнете на бфл нещо от тоя сорт.. ако не сте видя ли направо
смятаййййййййй...
....................lqlqlq написа:кво да смята?LitexLovech написа:аре стига ве малеsv3nc3 написа: Каде са прословутите митични скандирания на Литексв няква тема ги бях дал , помогнете на бфл нещо от тоя сорт.. ако не сте видя ли направо
смятаййййййййй...
sv3nc3 написа:Тва са хората на Миньоро, не на БотевZooM написа:Бях против пълния стадион ,но явно съм грешал супер се е получило !!! И много яко се открояват феновете на Ботев !! БРАВО НА БФЛ!!
![]()
![]()
ivonatora написа:sv3nc3 написа:Тва са хората на Миньоро, не на БотевZooM написа:Бях против пълния стадион ,но явно съм грешал супер се е получило !!! И много яко се открояват феновете на Ботев !! БРАВО НА БФЛ!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
баси пича
![]()
![]()
Баси спама. Що някой не разчисти малкоivonatora написа:![]()
![]()
![]()
баси пича
![]()
![]()