Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
Re: Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10
аххх...месец ноември...KPDPoldi написа:Хора, а кога да очакваме пача?
може ли да направите български вестници и спорсори ще бъде хубаво.И младите таланти от школата да бъдат българи а не някакви чужденци.
-
Ако беше потърсил малко, щеше да намериш отговорите на въпросите си...
Ние сме от ЦСКА шаляляляля!!!
-
Незнам дали можете да го направите,но забелязвам,че при гол,понякога играча се забива в мрежата и тича на едно място,което е доста дразнещо и другото,което е по-големият "трън" е,че понягока,както и на ФИФА 09,топката минава през гредата и влиза,или пък от силен истрел топката минава под гредата и излиза по незнаен начин през мрежата,без да се счете за гол.Предполагам,че не е във вашата юрисдикция,но все пак.
И макар да знам,че "Б" групата Ви е болна тема,бих ви помолил да се постараете ако не всички 32 отбора, да направите поне една малка сборна "Б" група,защото наистина ще е дразнещо да се играе само с 16те от "А".Знам,че ако пък направите сборна формация ще има такива,които да питат защо го има примерно отбора на Банско,а го няма този на Академик,но ще са по-малко от тези,ако въобще няма "Б" група.Разбира наясно съм ще първият отговор ще е: "Като толкова знаеш,направи си я сам." ,но се абсрахирам от това и ви казвам че никой не иска нещо кой знае какво,имате малко повече работа само по екипите,пък и над тях мисля,няма какво толкова да се доизпипва.Просто да съберете имената и физическите данни на момчетата от отборите и това е.Просто ако го направите съм сигурен,че няма да има недоволни.
Не искам обяснения защо няма да го направите или да ми обяснявате колко по-сложно е всичко,просто да кажете ще опитате или не.
Успех !
И макар да знам,че "Б" групата Ви е болна тема,бих ви помолил да се постараете ако не всички 32 отбора, да направите поне една малка сборна "Б" група,защото наистина ще е дразнещо да се играе само с 16те от "А".Знам,че ако пък направите сборна формация ще има такива,които да питат защо го има примерно отбора на Банско,а го няма този на Академик,но ще са по-малко от тези,ако въобще няма "Б" група.Разбира наясно съм ще първият отговор ще е: "Като толкова знаеш,направи си я сам." ,но се абсрахирам от това и ви казвам че никой не иска нещо кой знае какво,имате малко повече работа само по екипите,пък и над тях мисля,няма какво толкова да се доизпипва.Просто да съберете имената и физическите данни на момчетата от отборите и това е.Просто ако го направите съм сигурен,че няма да има недоволни.
Не искам обяснения защо няма да го направите или да ми обяснявате колко по-сложно е всичко,просто да кажете ще опитате или не.
Успех !
-
- BFL Team™
Не, няма да го правиме! Иначе имаме огромното желание да го направиме, но нямаме толкова много свободно време.Darkkness написа:Незнам дали можете да го направите,но забелязвам,че при гол,понякога играча се забива в мрежата и тича на едно място,което е доста дразнещо и другото,което е по-големият "трън" е,че понягока,както и на ФИФА 09,топката минава през гредата и влиза,или пък от силен истрел топката минава под гредата и излиза по незнаен начин през мрежата,без да се счете за гол.Предполагам,че не е във вашата юрисдикция,но все пак.
Успех !
-
Благодаря за спокойният отговор.Наясно съм,че основното ви занимание не е това и че не живеете от правенето на пачове и напълно Ви разбирам.
Всичко добро и пак ви желая успехи
Всичко добро и пак ви желая успехи
-
ако става въпрос за време мога да се включа и аз,за да стане патча по добър,поне с една сборна Б група както каза някой по нагоре,смея да кажа че работя доста прилично с фотошопа и мога да се заема със екипите,за информацията за играчи и тн.т съм сигурен че винаги ще се намери кой да помогне.
Лично мнение е че като се направи първият патч с А група,може да се започне работа по Б група но трябва да има желаещи да помогнат
Лично мнение е че като се направи първият патч с А група,може да се започне работа по Б група но трябва да има желаещи да помогнат
-
- BFL Team™
Ами едни пичове почнаха да правят Б група, бяха доста ентусиазирани, но от около 2 месеца нищо не знам.yambolov написа:ако става въпрос за време мога да се включа и аз,за да стане патча по добър,поне с една сборна Б група както каза някой по нагоре,смея да кажа че работя доста прилично с фотошопа и мога да се заема със екипите,за информацията за играчи и тн.т съм сигурен че винаги ще се намери кой да помогне.
-
аха викаш ясна работата еми ще играем А група и това е,и пак казвам ако има нещо с което да ви помогна само кажетеsv3nc3 написа:Ами едни пичове почнаха да правят Б група, бяха доста ентусиазирани, но от около 2 месеца нищо не знам.yambolov написа:ако става въпрос за време мога да се включа и аз,за да стане патча по добър,поне с една сборна Б група както каза някой по нагоре,смея да кажа че работя доста прилично с фотошопа и мога да се заема със екипите,за информацията за играчи и тн.т съм сигурен че винаги ще се намери кой да помогне.
Мога да кажа до сега пача за фифа 2008 с а група б групите и в сборната група беше най добрия до сега и поне се надявам да пуснате втори пач където да има и Б групите
-
- BFL Team™
ПАТЧ С Б В Г Д ГРУПИ НЯМА ДА ИМА. ЩЕ ИМА САМО АКО ПИЧОВЕТЕ ДЕТО ЩЕХА ДА ГО ПРАВАТ ГО НАПРАВЯТ
-
-
Янко Сандански и Росен Колев ще бъдат ли добавяни към отбора на ЦСКА
-
- BFL Team™
Неpogreb написа:Янко Сандански и Росен Колев ще бъдат ли добавяни към отбора на ЦСКА
Предложението ми е да направите и '' Б '' групите много по-интересно е като имаме впредвид че само с '' А '' група неможеш да изпадаш . С '' Б '' групите е по- голям екшън има новаци , купата на българия става доста по-интересна . Еднообразието само с '' А '' група от еднакви отбори всеки сезон ... нямам думи бързо оскучава . И ви моля направете двете '' Б '' групи . Едва ли ще отнеме много време информация около всеки клуб в '' А " и " Б " групите има в sportal.bg абсолютно пълна информация .
-
добре де БФЛ друга работа сякаш си нямат,а и казаха,че искат да го направят,но просто нямат възможност тъй като нямат толкова свободно време,а и екипа им не е голям така че стига претенцииsandow_91 написа:Предложението ми е да направите и '' Б '' групите много по-интересно е като имаме впредвид че само с '' А '' група неможеш да изпадаш . С '' Б '' групите е по- голям екшън има новаци , купата на българия става доста по-интересна . Еднообразието само с '' А '' група от еднакви отбори всеки сезон ... нямам думи бързо оскучава . И ви моля направете двете '' Б '' групи . Едва ли ще отнеме много време информация около всеки клуб в '' А " и " Б " групите има в sportal.bg абсолютно пълна информация .
така аз предлагам понеже съм от Враца и тази година влязохме в Б група и се надявах да има пач и аз Б групите
за да мога да играя с моя любим Ботев Враца.Помня че за фифа 2008 бяхте направили хубав пач с Б и В групите и тогава беше идеално.И пак неможе да се иапада и не е интересно в Б групите има много отбори които заслужават да са в А група и с изпадане е много по интересно моляви да напривите следното ако е възмовжно. Но поне искам да има 2 Б групи Благодаря предварително.
ето какво предлагам:
- А група с 16 отбора (реални екипи.песни.стадиони)
- Б групите с 16 отбора по група на запад и на изток
-стадиони които са възможни от Б групите( във ВРАЦА е много хубав вижте го след ремонта )
-купа на България и Супер КУПА На България
-шампиоска лига да участва българския шампион и Лига Европа
за да мога да играя с моя любим Ботев Враца.Помня че за фифа 2008 бяхте направили хубав пач с Б и В групите и тогава беше идеално.И пак неможе да се иапада и не е интересно в Б групите има много отбори които заслужават да са в А група и с изпадане е много по интересно моляви да напривите следното ако е възмовжно. Но поне искам да има 2 Б групи Благодаря предварително.
ето какво предлагам:
-стадиони които са възможни от Б групите( във ВРАЦА е много хубав вижте го след ремонта )
-
mar4o_botev написа:така аз предлагам понеже съм от Враца и тази година влязохме в Б група и се надявах да има пач и аз Б групите
ето какво предлагам:
100 пъти бе казано, че Б Група няма да има така, че това отпада! Можеше да прочетеш малко по нагоре с големи букви пише ясно няма да има нито Б нито В нито Д Групи...