sofiazapad написа:искате да кажете че пача излиза днес?nPe3ePBa7uB4e7o написа:Аха

sofiazapad написа:искате да кажете че пача излиза днес?nPe3ePBa7uB4e7o написа:Аха
Няма да го заключваме, ще има банани за спам!Darkkness написа:Само един съвет мога да дам на хората от БФЛ.Затворете форума след 10ти този месец и пак го пуснете когато направите пача,защото сигурно и сами се сещате какво ще стане
Всичко супер,ама точно пък лицето хич не си прилича.Поне според мен.KocetoCSKA90 написа:Чак и татусите сте му направилиБраво, браво.
nPe3ePBa7uB4e7o написа:А например играя на стадиона на сливен същите цветове на мрежите ли ще са ??
Е сигурно ще е хубаво,но са незабележими детайли,все пак хората,които работят върху пача,може да сметнат,че е добра идея и да го направят,знам ли.nPe3ePBa7uB4e7o написа:Няма ли да е хубаво мрежите да са като на стадиона на сливен и тн.. ?
32 ноември- шестък,23.61 ч.Sonic написа:Искам да попитам кога ще имате окончателната дата за излизането?
За лицата пак казвам, има ли що годе добри снимки, ще направиме всичко което е възможно да се направи!Nikitto написа:УНИКАЛНИ СА!!! И МОЖЕ БИ ВИЕ ЩЕ МЕ ВЪРНЕТЕ ОТНОВО КЪМ ФИФАТА, само да питам лицата на Ботев до колкото виждам са горе-долу оправени, дали ще можете да ги направете почти всички? ... ЧАКАМ ПАЧА С НЕТЪРПЕНИЕ!!!
Добре, мерсиsv3nc3 написа:За лицата пак казвам, има ли що годе добри снимки, ще направиме всичко което е възможно да се направи!Nikitto написа:УНИКАЛНИ СА!!! И МОЖЕ БИ ВИЕ ЩЕ МЕ ВЪРНЕТЕ ОТНОВО КЪМ ФИФАТА, само да питам лицата на Ботев до колкото виждам са горе-долу оправени, дали ще можете да ги направете почти всички? ... ЧАКАМ ПАЧА С НЕТЪРПЕНИЕ!!!