БФЛ ФИФА 10 информация
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Re: БФЛ ФИФА 10 информация
sv3nc3 А може ли някак си да се оправи тва на Manager mode като примерно се играе в евро турнирите да пише Лига европа а не ECC ?
-
то е оправено 100 %Sonic написа:sv3nc3 А може ли някак си да се оправи тва на Manager mode като примерно се играе в евро турнирите да пише Лига европа а не ECC ?
-
Невероятно браво Светльо оправихте ли проблема с паната ставам малко нахален вече питам за не знам си кой път, но това според мен е важно И имам още един въпрос имаше някакъв патч за фифа 08, който управяше изгледа на косите отдалече да се виждат, така както от близо дали е възможно и това да се оправи Също ми хареса скоребоарда, на който имената на отборите са на кирилица а в менюто на латиница Също на Берое бях видял някъде назад, че на фланелките отзад са на кирилица И последен въпрос ще ги има ли стадионите на Спортист Своге и Монтана ? Изобщо и графиката и лица и всичко е невероятно реалистично Още веднъж браво, надявам се някой от екипа да отговори на моите въпроси
-
неможе ли да се направи на крастовчев на гърба да пише enyo както е попринцип?
-
- BFL Team™
Така ли, леле не съм забелязал! Ест че може, считай че е направено !yambolov написа:неможе ли да се направи на крастовчев на гърба да пише enyo както е попринцип?
-
Браво всичко е супер
-
Ще може ли да се направи коментатора да произнася имената ?
http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?f=210&t=3693 FIFA12 FULL MODED BY ROOT4RULEZ
-
-
Ще има ли нови менюта ? Някой няма ли да отговори на въпросите ми малко по горе Поздрави
-
Абе ма ква е тая фикс идея бе батеroot4rulez написа:Ще може ли да се направи коментатора да произнася имената ?
-
Добре бе брато, обясни ми толкова ли не могат да четат, на прости ли се прават или са или просто се ебават?MoNteSo написа:Абе ма ква е тая фикс идея бе батеroot4rulez написа:Ще може ли да се направи коментатора да произнася имената ?
-
Еми той има 5 коментара(не че аз имам повече де) 2 от които са въпроси за "Б" група и суперкупата,значи не влиза редовно във форума.Сетил се е за коментатора и пита.Човешко е да попиташ,а че дразни потребителите,които влизат всеки ден или през ден да разглеждат форума,е вярно.Според мен и ти ако влизаше за 3-4 път в някой форум,щеше да те домързи да преглеждаш 20тина страници с коментари и щеше да попиташ В повечето форуми е така,всеки пита за неговата си болка,без да чете какво са писали другитеlqlqlq написа:Добре бе брато, обясни ми толкова ли не могат да четат, на прости ли се прават или са или просто се ебават?MoNteSo написа:Абе ма ква е тая фикс идея бе батеroot4rulez написа:Ще може ли да се направи коментатора да произнася имената ?
-
BFL 10 Чакаме нетърпение!
направи ми впечатление че вместо левски на скоребоарда пише лев и на цска - цск мисля че ще е по добре да им пише целите имена.
-
- BFL Team™
Не може, може да има само 3 символаmisho_1936 написа:направи ми впечатление че вместо левски на скоребоарда пише лев и на цска - цск мисля че ще е по добре да им пише целите имена.
-
Що на 1та снимка пише ЛОко 0-0 Сливен път доло в лентата пише локо 30-0 Сливен ,а и да питам как се пуска радара гледам на сминките има? Пробвах и с F9 но пак не става дори като натисна и като влезна в менюто ми дава,че е на офф а преди това съм го оставил на прозрачен да е е някакви идеи? Та и друго да питам може ли и Бернабеу да сложите в патча,че аз го свалях инсталвах го ама не ми се появява,а поне 10 пъти пробвах пък ако някой има идея как да го опрвя нека сподели И последно като съм слагал такива малки неща за трева за повече коси(прически) по реалистичен геймплей и т.н. няма да пречат нали дори патча за трева май сте го сложили в патча или се бъркам и този си е ваш
-
БФЛ може ли като си инсталирам БФЛ Фифа 10 да махна тези допалнителни графики за трева и за играча?
LITEX E LITEX E LITEX E AIDE AIDE LITEX E
играта изглежда перфектна!!!
но ако и коментаторите говореха на български :D:D
щеше да е сън....
но ако и коментаторите говореха на български :D:D
щеше да е сън....
Можели и една снимка от СТАДИОНА НА СЛАВИЯ, бях ви помолил, ако е възможно много ще се зарадвам!