БФЛ ФИФА 10 информация

Всичко за BFL FIFA Football 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Заключено
Sonic

Re: БФЛ ФИФА 10 информация

Мнение от Sonic »

sv3nc3 А може ли някак си да се оправи тва на Manager mode като примерно се играе в евро турнирите да пише Лига европа а не ECC ?
LeVsKi FoReVeR

Мнение от LeVsKi FoReVeR »

Sonic написа:sv3nc3 А може ли някак си да се оправи тва на Manager mode като примерно се играе в евро турнирите да пише Лига европа а не ECC ?
то е оправено 100 %
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Невероятно браво :clap: Светльо оправихте ли проблема с паната ставам малко нахален вече питам за не знам си кой път, но това според мен е важно :) И имам още един въпрос имаше някакъв патч за фифа 08, който управяше изгледа на косите отдалече да се виждат, така както от близо дали е възможно и това да се оправи :) Също ми хареса скоребоарда, на който имената на отборите са на кирилица а в менюто на латиница :o Също на Берое бях видял някъде назад, че на фланелките отзад са на кирилица :clap: И последен въпрос ще ги има ли стадионите на Спортист Своге и Монтана ? :^) Изобщо и графиката и лица и всичко е невероятно реалистично :clap: Още веднъж браво, надявам се някой от екипа да отговори на моите въпроси :hi:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
yambolov

Мнение от yambolov »

неможе ли да се направи на крастовчев на гърба да пише enyo както е попринцип?
Изображение
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

yambolov написа:неможе ли да се направи на крастовчев на гърба да пише enyo както е попринцип?
Така ли, леле не съм забелязал! Ест че може, считай че е направено ;) !
nPe3ePBa7uB4e7o

Мнение от nPe3ePBa7uB4e7o »

Браво всичко е супер :)
root4rulez

Мнение от root4rulez »

Ще може ли да се направи коментатора да произнася имената ? :wasntme:
ZooM

Мнение от ZooM »

Виж темата към първите странички !
RED OR DEAD
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Ще има ли нови менюта ? :) Някой няма ли да отговори на въпросите ми малко по горе :) Поздрави :)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

root4rulez написа:Ще може ли да се направи коментатора да произнася имената ? :wasntme:
Абе ма ква е тая фикс идея бе бате :whew: :shake:
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

MoNteSo написа:
root4rulez написа:Ще може ли да се направи коментатора да произнася имената ? :wasntme:
Добре бе брато, обясни ми толкова ли не могат да четат, на прости ли се прават или са или просто се ебават?
Darkkness

Мнение от Darkkness »

lqlqlq написа:
MoNteSo написа:
Добре бе брато, обясни ми толкова ли не могат да четат, на прости ли се прават или са или просто се ебават?
Еми той има 5 коментара(не че аз имам повече де) 2 от които са въпроси за "Б" група и суперкупата,значи не влиза редовно във форума.Сетил се е за коментатора и пита.Човешко е да попиташ,а че дразни потребителите,които влизат всеки ден или през ден да разглеждат форума,е вярно.Според мен и ти ако влизаше за 3-4 път в някой форум,щеше да те домързи да преглеждаш 20тина страници с коментари и щеше да попиташ :) В повечето форуми е така,всеки пита за неговата си болка,без да чете какво са писали другите :)
Venkoss

Мнение от Venkoss »

Можели един шот на стадион СЛАВИЯ
manu74

Мнение от manu74 »

BFL 10 Чакаме нетърпение!
misho_1936

Мнение от misho_1936 »

направи ми впечатление че вместо левски на скоребоарда пише лев и на цска - цск мисля че ще е по добре да им пише целите имена.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

misho_1936 написа:направи ми впечатление че вместо левски на скоребоарда пише лев и на цска - цск мисля че ще е по добре да им пише целите имена.
Не може, може да има само 3 символа
chentri

Мнение от chentri »

sv3nc3 написа:В следващите шотове може да намерите отговори на някои от въпросите ви:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Що на 1та снимка пише ЛОко 0-0 Сливен път доло в лентата пише локо 30-0 Сливен :D ,а и да питам как се пуска радара гледам на сминките има? Пробвах и с F9 но пак не става дори като натисна и като влезна в менюто ми дава,че е на офф а преди това съм го оставил на прозрачен да е е някакви идеи? Та и друго да питам може ли и Бернабеу да сложите в патча,че аз го свалях инсталвах го ама не ми се появява,а поне 10 пъти пробвах пък ако някой има идея как да го опрвя нека сподели :) И последно като съм слагал такива малки неща за трева за повече коси(прически) по реалистичен геймплей и т.н. няма да пречат нали дори патча за трева май сте го сложили в патча или се бъркам и този си е ваш :)
sofiazapad

Мнение от sofiazapad »

БФЛ може ли като си инсталирам БФЛ Фифа 10 да махна тези допалнителни графики за трева и за играча?
LITEX E LITEX E LITEX E AIDE AIDE LITEX E
polimir

Мнение от polimir »

играта изглежда перфектна!!!
но ако и коментаторите говореха на български :D:D:D
щеше да е сън....
Venkoss

Мнение от Venkoss »

Можели и една снимка от СТАДИОНА НА СЛАВИЯ, бях ви помолил, ако е възможно много ще се зарадвам!
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2010”