БФЛ ФИФА 10 информация
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
- BFL Team™
Re: БФЛ ФИФА 10 информация
Ред е малко за Черно Море, след това Славия(Искаш да видиш как изглежда пълен стадион Славия ли?). Иначе кривия нали се води играч на Черно Море до нова година? Моля някой усведомен фен на Тича да сподели.
-
УНИКАЛНИ!!!
Не съм фен на Черно Море ама нали съм от Варна и ще помогна до началото на зимния трансферен прозорец е играч на Черно Мореsv3nc3 написа:Ред е малко за Черно Море, след това Славия(Искаш да видиш как изглежда пълен стадион Славия ли?). Иначе кривия нали се води играч на Черно Море до нова година? Моля някой усведомен фен на Тича да сподели.
-
и да е и да не е играч на Черно Море предпочитам да е там,защото лицето му е уникално!!!!
-
LeVsKi FoReVeR написа:и да е и да не е играч на Черно Море предпочитам да е там,защото лицето му е уникално!!!!
ето вижте сами
http://topsport.ibox.bg/news/id_529882179
щом искат пари значи е още техен играч..уж е свободен,ама няма право да напуска ЧМ..некви такива глупости
-
Светльо може ли един скрийн на Димитър Илиев
sv3nc3 Ако може и един шот на Иван иванов и Тодор янчев
-
Може ли шотове от новаците Спортист Своге и Монтана и имам едно питане стадион Лазур в сини седалки ли е ? Иначе всичко изглежда невероятно EDIT: Ще има ли Евротурнири от първия сезон и вместо ECC да е Champions League и вместо EFA - UEFA Europa League ?
Последно промяна от __SaNd1__ на 04 Ное 2009 22:36, променено общо 1 път.
-
даите шот от мездра
-
- BFL Team™
http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php ... &start=300fromhell95 написа:даите шот от мездра
тука има
-
Добри са лицата, ама има някои, които въобще не мога да ги позная. Особенно Иван Стоянов - доста е несполучливо. Косата му не е такава, а за лицето да не говорим. По-скоро прилича на Саидходжа. Постарайте се да го оправите.
CSKA 4ever
-
-
Е брат, според мене тия истории вече са излишни глезотии.Ако искат нека го направят, но ми прави впечатление, че всички искате по-бързо да излезне пача, а всъщност се чудите какви нови задачи да измислите на екипа и така го забавяте.Мисля си, че от това няма нужда НИКОЙ
-
Никой ли няма да обърне внимание или всеки си гледа себе си и перка напред ?????????????Или видяхте 10 реда и айде вклучи се функцията мързен (не за всички)!!!!!!!!!!!!!!!!!chentri написа:Що на 1та снимка пише ЛОко 0-0 Сливен път доло в лентата пише локо 30-0 Сливен ,а и да питам как се пуска радара гледам на сминките има? Пробвах и с F9 но пак не става дори като натисна и като влезна в менюто ми дава,че е на офф а преди това съм го оставил на прозрачен да е е някакви идеи? Та и друго да питам може ли и Бернабеу да сложите в патча,че аз го свалях инсталвах го ама не ми се появява,а поне 10 пъти пробвах пък ако някой има идея как да го опрвя нека сподели И последно като съм слагал такива малки неща за трева за повече коси(прически) по реалистичен геймплей и т.н. няма да пречат нали дори патча за трева май сте го сложили в патча или се бъркам и този си е ваш
-
- Обратна връзка:
Ти добре ли си?!
-
sheva не те питам теб, а екипа
-
съгласен съм с теб,че лицето на Иван Стоянов не се е получило много сполучливо,но пък всички други лица са супер реалистични и според мен не бива да съдим БФЛ,че едно лице не било много сполучливо,все пак едва ли можеш да го направиш по-добро както и аз също евентуално,ако решат да го оправят супер,ако ли пък не какво толкова,че едно лице не било толкова реалистично,колкото другитеdimobs написа:Добри са лицата, ама има някои, които въобще не мога да ги позная. Особенно Иван Стоянов - доста е несполучливо. Косата му не е такава, а за лицето да не говорим. По-скоро прилича на Саидходжа. Постарайте се да го оправите.
Кога ще дойде ред на Стадион Славия. Даго видим пълен!!!
Има ли някаква вероятност да се направи така чя когато влезеш в "Manager mode",да не играеш цял сезон без евротурнири ами да се направи така че ако избереш Черно Море,ЦСКА,Литекс или Левски да започваш директно от там от където бяха в началото на сезона в евротурнирите.И бях прочел 2 коментара които и мен ме заинтригуваха : 1.да се направят треньори с лица на български специалисти 2.Да се произнасят имената на играчите както примерно като играеш с някой англииски от бор и при разигравания казват имената.