По - добре ако изобщо го направят да е отделен патч отделна версия ... P.S. Извинявам се за двата поста един след другsv3nc3 написа:ПАТЧ С Б В Г Д ГРУПИ НЯМА ДА ИМА. ЩЕ ИМА САМО АКО ПИЧОВЕТЕ ДЕТО ЩЕХА ДА ГО ПРАВАТ ГО НАПРАВЯТ
Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
Re: Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10
Извинявам се за моя тъп коментар просто не бях чел предишните
-
От ЕА ги чакате по 1 година за един и същ продукт с "козметични" промени,а от БФЛ за 2 месеца искате почти изцяло нова игра,хората ви казаха,че ще има повече от 100 реални лица на играчи,6-7 нови стадиона,всички отбори от "А" група с актуална информация,нова трева и още колко неща,и нестига,че всеки ден ви идват на ума хиляди малоумни неща,които да добавят,ами и постоянно препирате.Аз ако съм накрая няма да издържа и никъде няма да го пускам тоя пач,ще го разпространя сред приятели и да видим дали няма следващата година да изчакате и 5 месеца за да играете българско първенство...
-
Искам само да кажа, че повечете молби на потребителите са/ще бъдат изпълнени!Мога да изброя всички новодобавени неща в патча, но просто няма смисъл!Тазгодишният патч ще се отличава по много неща от предишните Айде наздраве на мрънкачите Все пак е ваканция бе, излезе навън не стойте по 24 часа на ден на компютритеDarkkness написа:От ЕА ги чакате по 1 година за един и същ продукт с "козметични" промени,а от БФЛ за 2 месеца искате почти изцяло нова игра,хората ви казаха,че ще има повече от 100 реални лица на играчи,6-7 нови стадиона,всички отбори от "А" група с актуална информация,нова трева и още колко неща,и нестига,че всеки ден ви идват на ума хиляди малоумни неща,които да добавят,ами и постоянно препирате.Аз ако съм накрая няма да издържа и никъде няма да го пускам тоя пач,ще го разпространя сред приятели и да видим дали няма следващата година да изчакате и 5 месеца за да играете българско първенство...
-
Така а не мислите ли,че е добре и ще уцелите в десетката като слойите и снимки на българските трениори.
Не играя много много фифа повече на пес наблягам и мисля,че бяха около 21 трениора и като сложите 16 български слагате и 5 на най-добрите отбори (барса,реал,ман,челси) и т.н. или пук слойете 10 български и другите на топ отборите в Европа е поне отговорете
Не играя много много фифа повече на пес наблягам и мисля,че бяха около 21 трениора и като сложите 16 български слагате и 5 на най-добрите отбори (барса,реал,ман,челси) и т.н. или пук слойете 10 български и другите на топ отборите в Европа е поне отговорете
-
Правя ги в момента, този отговор задоволява ли те?chentri написа:Така а не мислите ли,че е добре и ще уцелите в десетката като слойите и снимки на българските трениори.
-
Супер Предлагам менюта да са свързани с националния отбор или с А Група, а не с конкретен клубен отборlqlqlq написа:Правя ги в момента, този отговор задоволява ли те?chentri написа:Така а не мислите ли,че е добре и ще уцелите в десетката като слойите и снимки на българските трениори.
-
Я кажете кои треньори искате щото аз знам 2-3 от А група
-
Еми всичките от А Група ако е възможно: Антони Здравков - Левски, Любослав Пенев - ЦСКА, Красимир Балъков - Черноморец, Антон Велков - Миньор, Стефан Грозданов - Пирин, Велислав Вуцов - Славия, Ангел Червенков - Литекс, Войн Воинов - Локомотив Мездра, Драгомир Окука - Локомотив София, Велизар Попов - Черно Море, Стефан Генов - Локомотив Пловдив, Енрико Пичони - Ботев Пловдив, Драголюб Симонович- ОФК Сливен 2000, Стевица Кузмановски - Монтана,Илиян Илиев - Берое, Стефан Колев - Спортист Своге останалите може да са по известни треньори в Европаlqlqlq написа:Я кажете кои треньори искате щото аз знам 2-3 от А група
-
От оригиналните искам само да оставим дебелото чиче с мустака, че много ме кефи Иначе мерси за списъка__SaNd1__ написа:Еми всичките от А Група ако е възможно: Антони Здравков - Левски, Любослав Пенев - ЦСКА, Красимир Балъков - Черноморец, Антон Велков - Миньор, Стефан Грозданов - Пирин, Велислав Вуцов - Славия, Ангел Червенков - Литекс, Войн Воинов - Локомотив Мездра, Драгомир Окука - Локомотив София, Велизар Попов - Черно Море, Стефан Генов - Локомотив Пловдив, Енрико Пичони - Ботев Пловдив, Драголюб Симонович- ОФК Сливен 2000, Стевица Кузмановски - Монтана,Илиян Илиев - Берое, Стефан Колев - Спортист Своге останалите може да са по известни треньори в Европаlqlqlq написа:Я кажете кои треньори искате щото аз знам 2-3 от А група
-
ако може и Станимир Стоилов
-
- BFL Team™
-
Окука и Вуцов няма да издържат до края на сезона,най-много до първите няколко мача от пролетта,но със сигурност има фенове на Локо СФ и Славия,така че ще е добре да ги има
-
Дам разбира се добре е и разбирасе бих искал и Мануел Пелегрини,че ще имам кариерка с бг отбор да ама и с Реал ще цъкам когато не играя песlqlqlq написа:Правя ги в момента, този отговор задоволява ли те?chentri написа:Така а не мислите ли,че е добре и ще уцелите в десетката като слойите и снимки на българските трениори.
-
на Мануел Пелегрини,когато искаш мога да ти пратя лице да си го сложиш с creation master,ако искаш да ти го пратя пиши на скайп davidbeckham370chentri написа:Дам разбира се добре е и разбирасе бих искал и Мануел Пелегрини,че ще имам кариерка с бг отбор да ама и с Реал ще цъкам когато не играя песlqlqlq написа:Правя ги в момента, този отговор задоволява ли те?chentri написа:Така а не мислите ли,че е добре и ще уцелите в десетката като слойите и снимки на българските трениори.
-
Аз бях накачил патчове,които оправят лица,екипи,тревата,небето и т.н. но сега следобяд преинсталирах фифата и няма нищо,та да ве питам защо не добавите някои такива патчове за облаците и т.н. или не си направите вие до колкото разбрах вие сте сложили патча трева който имах и аз но сега го смених с още по добра тревя !?!
А и не мислите ли,че е добре да се направят 5-6-7 български спонсора(мтел,глобол,тема спорт,спортал) и няколко от по известните (Bwin,Aig,Pirelli)
А и не мислите ли,че е добре да се направят 5-6-7 български спонсора(мтел,глобол,тема спорт,спортал) и няколко от по известните (Bwin,Aig,Pirelli)
-
да ти кажа само да погледнеш по-внимателно небето и ще се убедиш,че е много добре направено и не е както е в оригиналната играchentri написа:Аз бях накачил патчове,които оправят лица,екипи,тревата,небето и т.н. но сега следобяд преинсталирах фифата и няма нищо,та да ве питам защо не добавите някои такива патчове за облаците и т.н. или не си направите вие до колкото разбрах вие сте сложили патча трева който имах и аз но сега го смених с още по добра тревя !?!
-
LeVsKi FoReVeR написа:да ти кажа само да погледнеш по-внимателно небето и ще се убедиш,че е много добре направено и не е както е в оригиналната играchentri написа:Аз бях накачил патчове,които оправят лица,екипи,тревата,небето и т.н. но сега следобяд преинсталирах фифата и няма нищо,та да ве питам защо не добавите някои такива патчове за облаците и т.н. или не си направите вие до колкото разбрах вие сте сложили патча трева който имах и аз но сега го смених с още по добра тревя !?!
-
Аз лицата си ги направих сам на бг треньори (е неса професионални но стават0.Свалих си снимка на даденият треньор смалих я на определени пиксели и я запазих като бмп ли беше пнг ли беше забравих и готово вкарах ги с крийтион мастера.Направих същото и с вестниците сложих споррт1.бг и тема спорт но тях неще да ги запомни.след като дам сейф пак ги няма в играта.незнам защо така се получава но тренерите са си там.димитар пенев дуци симонович мъри стилов любчо пенев миодраг йешич и ицката 100ичков
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
Брато, слагай запетайки като пишеш.Пробвай и малко по-грамотно!Не знам, аз ли съм бавен щото тва го четох 2-3 пъти докато схвана нещо или найстина е зле...Не се заяждам, просто ти давам съвет отвори един учебник за 6-7 клас и го прочети на две - на три.Xaugyk написа:Аз лицата си ги направих сам на бг треньори (е неса професионални но стават0.Свалих си снимка на даденият треньор смалих я на определени пиксели и я запазих като бмп ли беше пнг ли беше забравих и готово вкарах ги с крийтион мастера.Направих същото и с вестниците сложих споррт1.бг и тема спорт но тях неще да ги запомни.след като дам сейф пак ги няма в играта.незнам защо така се получава но тренерите са си там.димитар пенев дуци симонович мъри стилов любчо пенев миодраг йешич и ицката 100ичков