Спокойно не давам зор аз винаги всяка година около нова година поигравам малко фифа заеади бфл иначе само ПЕСче цъкам но разбира се ще пробвам и БФЛ фифа 2010
БФЛ ФИФА 10 информация
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
Re: БФЛ ФИФА 10 информация
-
Леле, пичове, имам изпити и куп работа, но след неделя явно ще се играе по-честичко на Фифата .
Благодаря Ви много!
И нека мрънкачите обърнат внимание, че тази година патчът излиза с един месец по-рано в сравнение с миналата!!!
Благодаря Ви много!
И нека мрънкачите обърнат внимание, че тази година патчът излиза с един месец по-рано в сравнение с миналата!!!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
-
Оле утре като излезе ще се разцепя
-
Дечица, намерете си пич*а, още по-добре пич*и и вземете малко излизайте от вас.
-
In_V_isible написа:Дечица, намерете си пич*а, още по-добре пич*и и вземете малко излизайте от вас.
-
lqlqlq написа:In_V_isible написа:Дечица, намерете си пич*а, още по-добре пич*и и вземете малко излизайте от вас.
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
Nikitto написа:Само аз съм с тревата ония патч, дано да не трябва да унинстал цялата игра?!? Ако някой знае да каже
Ние сме от ЦСКА шаляляляля!!!
-
само се надявам скиловете на футболистите да не са надценени..
Леле нямам търпение за патча, много се вълнувам и като излезне утре направо ще се разцепя и се надявам да БФЛ тийм да пуснат патча преди обяд.
-
Няма значение кога ще е важното е БФЛ да си довършат работата по патча
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ !!!
-
И да не вземете да го качите на някой убит сайт от който не може да се сваля от чужбина или нещо такова и да чакам после цял ден докато го сложите някаде другаде.Мисля че на файлфронт ще е най-добре само не на рапида че мойто айпи половината град и всички теглят от там....Благодаря за вниманието!
-
Супер малоумен и егоистичен коментар!Ще го качим само в китайски, иднийски и индонезийски сайтове!Xaugyk написа:И да не вземете да го качите на някой убит сайт от който не може да се сваля от чужбина или нещо такова и да чакам после цял ден докато го сложите някаде другаде.Мисля че на файлфронт ще е най-добре само не на рапида че мойто айпи половината град и всички теглят от там....Благодаря за вниманието!
Може от тая година да съм в екипа, ама до сега не е имало никви проблеми със свалянето само една някъв сайт се беше пре*бал и беше спрял за няколко часа...
-
Малоумен???Егоистичен?Ти нарет ли си?КОе му е малоумното?И защо да е егоистичен?От файфронта теглят всички и е безплатен докато рапида е платен и трябва да се чака!Така че не разбрах ко е малоумното...lqlqlq написа:Супер малоумен и егоистичен коментар!Ще го качим само в китайски, иднийски и индонезийски сайтове!Xaugyk написа:И да не вземете да го качите на някой убит сайт от който не може да се сваля от чужбина или нещо такова и да чакам после цял ден докато го сложите някаде другаде.Мисля че на файлфронт ще е най-добре само не на рапида че мойто айпи половината град и всички теглят от там....Благодаря за вниманието!
Може от тая година да съм в екипа, ама до сега не е имало никви проблеми със свалянето само една някъв сайт се беше пре*бал и беше спрял за няколко часа...
Да може и за преебаният сайт да ставаше дума но цяла нощ неможах да го изтегля.Чак сутринта.Два дена следя през 5 минути за патча и накрая да не мога да го изтегля....идва ми да фърля компа през джама..
-
- BFL Team™
Патча ще бъде на линия между 11:00 и 15:00. Ще може да се сваля от всяка точка на земното кълбо, такаче спокойно
Охоо 11:00-15:00 дори не сум очаквал толкова рано хорааа тва е уникално БФЛ най-добрите уважавам ви от дъното на душата си вие сте THE BEST!
-
- BFL Team™
-
То остава утре да кажете, че сте се базикали.
Ние сме от ЦСКА шаляляляля!!!
-
-
БФЛ кои отбори ще имат песни на агитките чакам пача с търпение и какво стана с паната оправихте ли топката да не прескача паната ? Поздрави
-
Виждам,че явно не живееш в България,но почуствах нужда да те поправя.Нищо личноXaugyk написа:Малоумен???Егоистичен?Ти нареД ли си?КОе му е малоумното?И защо да е егоистичен?От файфронта теглят всички и е безплатен докато рапида е платен и трябва да се чака!Така че не разбрах ко е малоумното...Xaugyk написа:И да не вземете да го качите на някой убит сайт от който не може да се сваля от чужбина или нещо такова и да чакам после цял ден докато го сложите някЪде другаде.Мисля че на файлфронт ще е най-добре само не на рапида че моЕто айпи половината град и всички теглят от там....Благодаря за вниманието!
Да може и за преебаният сайт да ставаше дума но цяла нощ неможЕх да го изтегля.Чак сутринта.Два дена следя през 5 минути за патча и накрая да не мога да го изтегля....идва ми да ХВърля компа през джама..
Утре ще разбереш кои са песните и дали са оправили проблема с паната и най-накрая ще видиш така жизнено важните за теб нови менюта.__SaNd1__ написа:БФЛ кои отбори ще имат песни на агитките чакам пача с търпение и какво стана с паната оправихте ли топката да не прескача паната ? Поздрави
А и да не забравя да поздравя екипа за добрата работа,за бързото излизане на патча и за търпението,което проявиха напук на всички "критици" и нетърпеливци Благодаря и поклон пред труда,който сте вложили без да имате някаква облага