BFL FIFA 10 Released!!!
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
Re: BFL FIFA 10 Released!!!
Поздравления за БФЛ! Относно състави, лица, екипи и стадиони всичко е перфектно. Проблемът при мен е че песните на феновете не се чуват на никой стадион бил той български или чуждестранен. Знаете ли възможна причина за това?
Моят проблем е че повреме на втората инсталация (черния екран) към 70% мочеби даде сенд и дон сенд грешка обаче когато цъкнах донд сенд ми изписа ,че инсталацията е успешна.И играта ми тръгва но когато започне да зарежда мач ме изхвърля и отново пише сенд и донт сенд
-
- BFL Team™
Или имаш инсталирани патчове или се опитваш да инсталираш патча повторно. Преинсталирай си фифа-та.qawsed написа:Моят проблем е че повреме на втората инсталация (черния екран) към 70% мочеби даде сенд и дон сенд грешка обаче когато цъкнах донд сенд ми изписа ,че инсталацията е успешна.И играта ми тръгва но когато започне да зарежда мач ме изхвърля и отново пише сенд и донт сенд
-
Исках да кажа че Любо пенев го има 2 пъти защото единият аз съм си го слагал а другият е от БФЛ така че това не е тяхна грешка за спонсорите става разминаването с вивател което споменхте по-нагоре.__SaNd1__ написа:Не винаги се получава така първият път като влязох и смених Делев с Манчев - стана така както на шота от предната страница, но това е само когато приближиш максимално на повторение - втория път Манчев титуляр сичко си беше наред смених го с Делев и нямаше никакъв проблем - беше си както трябва не е бил черен и т.н., така че това не е винаги това със спонсорите и при мен е така, за лицата на треньорите не обърнах внимание дали го има Пенев 2 пъти Но отново браво - предполагам, че някой дреболии може би ще ги управите, които могат разбира се P.S. Вратарят на Славия - Мболи е негър в фифата е бялXaugyk написа:Топката ми се вижда нормално 3 смени направих и единственно спас делев стана след смените черен макар и да беше като титуляр и него не съм го пипал изобщо..
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
- BFL Team™
Не .qawsed написа:Моят проблем е че повреме на втората инсталация (черния екран) към 70% мочеби даде сенд и дон сенд грешка обаче когато цъкнах донд сенд ми изписа ,че инсталацията е успешна.И играта ми тръгва но когато започне да зарежда мач ме изхвърля и отново пише сенд и донт сенд
И аз така си мисля защото бях с Румънският птач.Ок мерси за помоща.
-
Други патчове имаш ли?ULTRAS LOKO PD написа:Поздравления за БФЛ! Относно състави, лица, екипи и стадиони всичко е перфектно. Проблемът при мен е че песните на феновете не се чуват на никой стадион бил той български или чуждестранен. Знаете ли възможна причина за това?
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
-
- BFL Team™
И това е поправимоstannn написа:Съжалявам, че пак съм аз, но ето още едно бъгче
-
- BFL Team™
Чакай, чакай, чакай. това би трябвало да не е така . СМ да е намесен ?sv3nc3 написа:И това е поправимоstannn написа:Съжалявам, че пак съм аз, но ето още едно бъгче
-
Този проблем го правеше една от старите версии на СМ 10.sv3nc3 написа:Чакай, чакай, чакай. това би трябвало да не е така . СМ да е намесен ?
България има природни богатства, България има народ несломим,
-
- BFL Team™
Знам и ако някой реши да едитва с която и да било версия на СМ, въобще да не пише тука за проблеми, защото се познават бъговете на СМ.peterx написа:Този проблем го правеше една от старите версии на СМ 10.sv3nc3 написа:Чакай, чакай, чакай. това би трябвало да не е така . СМ да е намесен ?
Аз имам проблем само със съдиите:
http://store.picbg.net/pubpic/C7/DB/eeb ... 85c7db.bmp
Све няма ли да може да направиш отделен патч за crowd да са по празни стадионите щото се пак В БГ не са така пълни?
-
- BFL Team™
Тва е новост, но е свързана с предишните проблеми с лицата и топката. все още няма решение за това.Martin написа:Аз имам проблем само със съдиите:
-
- BFL Team™
Ми не, то и в Италия(примерно) са полупразни, но ЕА не са правили отделен патч за товаSonic написа:Све няма ли да може да направиш отделен патч за crowd да са по празни стадионите щото се пак В БГ не са така пълни?
-
хаххааххахаMartin написа:Аз имам проблем само със съдиите:
значи нз какво става,но си пуснах ЦСКА-Ботев..страшен лаг...реших да пусна мач извън А група и пуснах Севиля-Валенсия всичко си върви гладко без проблеми...
-
Хехе ами аз едитвам единственно с КМ и нямам проблеми Горният проблем с парите за наградата нот фоунд го имам и аз но това стана след инсталирането на руският патч с който може да се играе с Руски отбори в ЕКТ.sv3nc3 написа:Знам и ако някой реши да едитва с която и да било версия на СМ, въобще да не пише тука за проблеми, защото се познават бъговете на СМ.peterx написа:Този проблем го правеше една от старите версии на СМ 10.sv3nc3 написа:Чакай, чакай, чакай. това би трябвало да не е така . СМ да е намесен ?
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
при мен всичко е перфектно има само един бъг Милен Петков през второто полувреме става негър играх и приятелски преди сезона и втория кръг и през воторото полувреме става негър
http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?f=210&t=3693 FIFA12 FULL MODED BY ROOT4RULEZ
-
- BFL Team™
Не би трябвало да е така, няма нещо по специално за БГ отборите, което да товари допълнително.pogreb написа:хаххааххахаMartin написа:Аз имам проблем само със съдиите:
значи нз какво става,но си пуснах ЦСКА-Ботев..страшен лаг...реших да пусна мач извън А група и пуснах Севиля-Валенсия всичко си върви гладко без проблеми...
Хора защо на мениджър моуд дава да копувам играчи само от бг първенството???