Невъзможно е. Как си купих Цветан Генков тогава? Или защо в Литекс и Локо Сф имам през втория сезон чужденци?cska_fan11 написа:Хора защо на мениджър моуд дава да копувам играчи само от бг първенството???
BFL FIFA 10 Released!!!
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
- BFL Team™
Re: BFL FIFA 10 Released!!!
omegaab написа:Имам проблем при инсталацията. Ето скрийн:
http://img256.imageshack.us/img256/4048/bfl.jpg Пробвах няколко пъти и ми го дава с различни файлове, преинсталнах играта и пак същото.
Мерси предварително за помоща.
имам абсолутно същич проблем :с :С
-
- BFL Team™
Човека каза че се е управил, като е инсталирал играта наново, но в друга директория.chris_10 написа:omegaab написа:Имам проблем при инсталацията. Ето скрийн:
http://img256.imageshack.us/img256/4048/bfl.jpg Пробвах няколко пъти и ми го дава с различни файлове, преинсталнах играта и пак същото.
-
- BFL Team™
-
- Обратна връзка:
Благодаря ви БФЛ! Сега ще го прегледам и после ще критикувам
-
Ако сте с Уиндоус 7, инсталирате играта в директория различна от Програм Файлс!!!chris_10 написа:omegaab написа:Имам проблем при инсталацията. Ето скрийн:
Примерно, в С:\Games\FIFA 10.
Пробвайте да стартирате инсталатора на БФЛ 10 с администраторски права - клик с десен бутон на мишката върху ехе-то и Run as administrator. Другият начин е да регулирате правата над Фифа директорията в Програм файлс, като дадете пълен достъп на потребителя и неговите програми. Properties->Security->Edit->Users->Allow - Full control.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
Аз съм на 1-ви сезон да не е от това??sv3nc3 написа:Невъзможно е. Как си купих Цветан Генков тогава? Или защо в Литекс и Локо Сф имам през втория сезон чужденци?cska_fan11 написа:Хора защо на мениджър моуд дава да копувам играчи само от бг първенството???
-
Като пускаш търсене за нови футболисти в трансферния прозорец избираш ли най-отгоре "All", за да търси във всички лиги?cska_fan11 написа:Аз съм на 1-ви сезон да не е от това??sv3nc3 написа:Невъзможно е. Как си купих Цветан Генков тогава? Или защо в Литекс и Локо Сф имам през втория сезон чужденци?cska_fan11 написа:Хора защо на мениджър моуд дава да копувам играчи само от бг първенството???
България има природни богатства, България има народ несломим,
ок със виста съм ии сега инсталвам играта на ново дано станеpeterx написа:Ако сте с Уиндоус 7, инсталирате играта в директория различна от Програм Файлс!!!chris_10 написа:omegaab написа:Имам проблем при инсталацията. Ето скрийн:
Примерно, в С:\Games\FIFA 10.
Пробвайте да стартирате инсталатора на БФЛ 10 с администраторски права - клик с десен бутон на мишката върху ехе-то и Run as administrator. Другият начин е да регулирате правата над Фифа директорията в Програм файлс, като дадете пълен достъп на потребителя и неговите програми. Properties->Security->Edit->Users->Allow - Full control.
-
УНИКАЛЕН ПАТЧ, МНОГО Е ДОБЪР!!!
мм възможно ли е даа се създаде суичър чрез който да можеш да цъкаш и с пач и без него
-
Ще има ли днес fix ?
-
значи пич...даваш само на search и там маркираш първенство...например английското...ще ти излязат май всички играчи оттам,но за да не търсиш толкос мн..направо тогава на търсачката за конкретни имена напиши играча ,който и би трябвало да ти излезеcska_fan11 написа:Хора защо на мениджър моуд дава да копувам играчи само от бг първенството???
-
- BFL Team™
То трябва фикс само за спонсорите, ако не се лъжа. Това е нещото което е поправимо. Ако ще има ще е по късно вечерта.__SaNd1__ написа:Ще има ли днес fix ?
-
Аз съм със уиндоус 7 и съм си инсталирал играта нормално в ц програм файлс фифа10 ..... Така че проблема е другаде...
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
AБСУЛЮТНО САЩИЯ ПРОБЛЕМ ИМАМ И АЗsv3nc3 написа:Не би трябвало да е така, няма нещо по специално за БГ отборите, което да товари допълнително.pogreb написа:хаххааххахаMartin написа:Аз имам проблем само със съдиите:
http://store.picbg.net/pubpic/C7/DB/eeb ... 85c7db.bmp
значи нз какво става,но си пуснах ЦСКА-Ботев..страшен лаг...реших да пусна мач извън А група и пуснах Севиля-Валенсия всичко си върви гладко без проблеми...
значи при мен като пусна манагер и искам да напиша име на треньора и някакви хиксове в правоъгълник пише само????
-
Мболи - вратарят на Славия е негър а в фифата е бял и ако това може да се оправи иначе аз други бъгове не съм срещал, освен онзи които обаче не всеки път се появява, така че това не пречи а и го имаше само веднъж Още веднъж браво много добър се е получил патчътsv3nc3 написа:То трябва фикс само за спонсорите, ако не се лъжа. Това е нещото което е поправимо. Ако ще има ще е по късно вечерта.__SaNd1__ написа:Ще има ли днес fix ?