BFL FIFA 10 Released!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Публикувай отговор
cska_fan11

Re: BFL FIFA 10 Released!!!

Мнение от cska_fan11 »

pogreb написа:
cska_fan11 написа:Хора защо на мениджър моуд дава да копувам играчи само от бг първенството??? :^) :^) :^) :^)
значи пич...даваш само на search и там маркираш първенство...например английското...ще ти излязат май всички играчи оттам,но за да не търсиш толкос мн..направо тогава на търсачката за конкретни имена напиши играча ,който и би трябвало да ти излезе :P
мерси,пич :cska: :cska: :cska:
Последно промяна от cska_fan11 на 22 Ное 2009 19:06, променено общо 1 път.
chentri

Мнение от chentri »

__SaNd1__ написа:
sv3nc3 написа:
__SaNd1__ написа:Ще има ли днес fix ? :)
То трябва фикс само за спонсорите, ако не се лъжа. Това е нещото което е поправимо. Ако ще има ще е по късно вечерта.
Мболи - вратарят на Славия е негър а в фифата е бял и ако това може да се оправи иначе аз други бъгове не съм срещал, освен онзи които обаче не всеки път се появява, така че това не пречи а и го имаше само веднъж :) Още веднъж браво много добър се е получил патчът :clap:
Защо ли ми се струва,че аз си гок упих в ЦСКА и си е черен ???А и някаде не сте се съобразили със скиловете например Тимонов 55-56 ли беше бързина е той едвам едвам достига до наказателното но това човек сам може да си го направи и ако може да сложите повече бг тренери и Окука и още щото гледам сложили сте много малко а на мен си ми стоят някои от чуждите тренери от преди де ама няма да е зле да има още някой :)
Krisko

Мнение от Krisko »

sv3nc3 написа:
stannn написа:Съжалявам, че пак съм аз, но ето още едно бъгче

Изображение
И това е поправимо ;)
Моляви БФЛ или който знае как да оправя това с имената мно е кофти мерси предварително иначе всичко друго е на 6+ БРАВО
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

chentri написа:Защо ли ми се струва,че аз си гок упих в ЦСКА и си е черен ???А и някаде не сте се съобразили със скиловете например Тимонов 55-56 ли беше бързина е той едвам едвам достига до наказателното но това човек сам може да си го направи и ако може да сложите повече бг тренери и Окука и още щото гледам сложили сте много малко а на мен си ми стоят някои от чуждите тренери от преди де ама няма да е зле да има още някой :)
Ми не е баш черен в играта, тъмен е но не и черен, за пръв път като го видях ми се стори че не е толкова черен.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Krisko написа:
sv3nc3 написа:
stannn написа:Съжалявам, че пак съм аз, но ето още едно бъгче

Изображение
И това е поправимо ;)
Моляви БФЛ или който знае как да оправя това с имената мно е кофти мерси предварително иначе всичко друго е на 6+ БРАВО
То това не е заради нас, съжалявам но е сложно за обяснение как да се оправи.
Golti

Мнение от Golti »

Изображение

Оправим проблем нали? Някои нямат и номера!
ЦСКА Е ОТБОРА ЕДИН ЕДИНСТВЕН НА СВЕТА, ЗА НЕГО ЩЕ СЕ БОРЯ И НЯМА ДА ГО ПРЕДАДА!!!
Krisko

Мнение от Krisko »

Изображение[/quote]
И това е поправимо ;)[/quote]

:whew: :whew: Моляви БФЛ или който знае как да оправя това с имената мно е кофти мерси предварително иначе всичко друго е на 6+ БРАВО[/quote]
То това не е заради нас, съжалявам но е сложно за обяснение как да се оправи.[/quote]

Значи няма оправия така ли ?????? От каде може да ми е проблема нещо ми кажете от каде да се опитам да го оправя ако зависи от мен де :)
karamelcho
Обратна връзка:

Мнение от karamelcho »

Може ли да се маха без да се трие фифата?
Изображение
Изображение
chentri

Мнение от chentri »

Добре де има малки неща да се доизпипат но те не са чак толкова,а и мисля че ако може на фикса да се направи по-често да се пуксат скандирания много рядко се включват!
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

На мен нещо не ми излизат лицата на мениджърите и ми ги няма стадиона на Монтана и на Своге... Защо така? :|
Изображение
BULTRAS
Обратна връзка:

Мнение от BULTRAS »

Стадионите на Монтана и Своге ги няма в патча. ;)
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
csjay1992

Мнение от csjay1992 »

Патча е уникално добър браво :).Искам само да попитам ще можете ли в Fixa да сложите в Tournament Mode да сложите емблемите и реалните купи на Champions Leagle,Liga Europe,World Cup,Euro Cup :).Както и да може да се играе multyplayer :).
LeVsKi FoReVeR

Мнение от LeVsKi FoReVeR »

csjay1992 написа:Патча е уникално добър браво :).Искам само да попитам ще можете ли в Fixa да сложите в Tournament Mode да сложите емблемите и реалните купи на Champions Leagle,Liga Europe,World Cup,Euro Cup :).Както и да може да се играе multyplayer :).
еми той може да се играе в мултиплейър,а относно другите неща някой от екипа,ако иска да ми пише на скайп davidbeckham370 мога да дам реалните купи на Шампионската лига и Лига Европа
csjay1992

Мнение от csjay1992 »

Ми аз знам,че играта имали пач мултиплаъер неможе да се играе.А за Tournamen Mode да не е само Champions Leagle,Liga Europe а и World Cup,Euro Cup и други :).
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

csjay1992 написа:Ми аз знам,че играта имали пач мултиплаъер неможе да се играе.А за Tournamen Mode да не е само Champions Leagle,Liga Europe а и World Cup,Euro Cup и други :).
Условието за мулти е и двамата да имат една и съща база, тоест ако единия има патча а другия го няма, мултито няма да се получи, но имат ли и двамата патча, няма да има проблем за мач в мултиплеар. Другото няма да го правиме, тва си е работа на ЕА.
BULTRAS
Обратна връзка:

Мнение от BULTRAS »

Ако може по - често да се чуват песните на отборите,а за националния направено ли е феновете да пеят химна по време на мач,защото изиграх един,но не се чу.Иначе патчът е страхотен,конкретно за любимия ми отбор - Ботев Пловдив съм много доволен от работата,която е положена.В този патч всичко е както трябва.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
pogreb

Мнение от pogreb »

sv3nc3 написа:
pogreb написа:
Martin написа:Аз имам проблем само със съдиите:
http://store.picbg.net/pubpic/C7/DB/eeb ... 85c7db.bmp
хаххааххаха
значи нз какво става,но си пуснах ЦСКА-Ботев..страшен лаг...реших да пусна мач извън А група и пуснах Севиля-Валенсия всичко си върви гладко без проблеми...
Не би трябвало да е така, няма нещо по специално за БГ отборите, което да товари допълнително.
направо не може да се играе :^) и то само с отбори от А Група :o
dimobs

Мнение от dimobs »

Набързо пиша, че да почвам ММ. Само искам да ви похваля, наистина мисля, че е много качествен. Някои лица не са както трябва, но за толкова време е прекрасен!!! Интересно ми е само защо Минев от ЦСКА няма лице. Засега не съм открил бъг. : ]
CSKA 4ever
Vencoi
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от Vencoi »

BFL FIFA 10 Switcher

Download: data.bg | filefront.com | bfl-team.com (лимит на трафика 20GB на ден)

Съдържание:
С помоща на тази програма вие ще можете да превключвате от БФЛ ФИФА 10 към ФИФА 10 и обратно. Ако искате да имате ФИФА 10 без Български отбори изберете Превключи на ФИФА 10, ако желаете да имате ФИФА 10 с БФЛ ФИФА 10 изберете Превключи на БФЛ ФИФА 10. При избиране на Фиксатор на БФЛ ФИФА 10, ще фиксирате проблема с Българските спонсори. Друго което ще трябва да направите е когато превключите на ФИФА 10 в папката My Documents да промените папка FIFA 10 на FIFA 10bfl(така ще знаете че в тази папка са ви сейфовете за играта с БФЛ), а когато отново си превключите на БФЛ ФИФА 10, папката FIFA 10 да я преименувате на FIFA 10original(така ще знаете че в тази папка са ви настройките за ФИФА 10 без БФЛ), а папка FIFA 10bfl отново да я преименувате на FIFA 10.
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

А оправен ли е Мболи от Славия ? EDIT: Явно не е, но както и да е важното, е че може да се играе нормално и няма бъгове още веднъж поздравления за добре свършената работа по патча при без никаква облага :clap:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2010”