BFL FIFA 10 Released!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Публикувай отговор
__SaNd1__

Re: BFL FIFA 10 Released!!!

Мнение от __SaNd1__ »

karamelcho написа:да сега насича... много неща сте сменявали, не е било нужно. Например мрежите на вратите ;)
Напротив всичко се е получило много добре 8)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
dimobs

Мнение от dimobs »

Всичко засега е добре. Имам обаче много въпроси откъм скиловете:
1. с какво Виктор Генев и Милиев са по-добри от Апостол Попов и Александър Бранеков, че Милиев даже е по-добър и от Виданов.
2. защо Минев от Лефски има лице, а Минев от ЦСКА няма? И можеше да им изравните скиловете или поне да вдигнете на Минев от Лефски.
3. защо Сърмов е само 67? Поне 68-69 можеше да го направите.
4. защо Бардон и Тошко Янчев са 74? Мисля, че им е много. Може би трябва да са 70-72 макс.
5. Коста Янев и Мороз с какво са по-слаби от един Гаджев например?
6. може би играчът, който най-много не отговаря на това, което сте му сложили като скил, от ЦСКА, е Тимонов. Мисля, че 67 бяхте го направили. Според мен би трябвало да е поне 71-72.
7. Тасевски от 70 можеше да го направите на 72 например, а на Телкийски му е много 71. По-скоро 68-69.
8. Изненадвам се, че Георги Христов е с 69. Доста сте го надценили, а Еньо, не че е много силен, но поне вкарва на празна врата, за разлика от Бижутера.
9. на Платини и Руи Мигел можеха да се увеличат с по 4-5 скиловете.

Друго нещо, което ми прави неприятно впечатление е, че Маркиньос е Marcos Junior, Платини - Meskita, а Соареш и Жоазиньо, и те са с истенските си имена. Едва ли някой иска да е така. И като гледам Светльо как упорито настоява, че трябва да се пишат истинските имена, искам да попитам (без да се заядам, да не вземете това предвид) - например Роналдиньо, Кака, Робиньо или Хълк защо ги пишат навсякъде с тези имена, и естествено във фифата и пес-а са си с тези имена, а не итинските. Знам, че всеки може да си ги промени, но, когато се играе в Мутлиплейър са с имената, които са първоначално в пача.
Дано да обърнете внимание...
CSKA 4ever
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

dimobs написа:Всичко засега е добре. Имам обаче много въпроси откъм скиловете:
1. с какво Виктор Генев и Милиев са по-добри от Апостол Попов и Александър Бранеков, че Милиев даже е по-добър и от Виданов.
2. защо Минев от Лефски има лице, а Минев от ЦСКА няма? И можеше да им изравните скиловете или поне да вдигнете на Минев от Лефски.
4. защо Бардон и Тошко Янчев са 74? Мисля, че им е много. Може би трябва да са 70-72 макс.
6. може би играчът, който най-много не отговаря на това, което сте му сложили като скил, от ЦСКА, е Тимонов. Мисля, че 67 бяхте го направили. Според мен би трябвало да е поне 71-72.
7. Тасевски от 70 можеше да го направите на 72 например, а на Телкийски му е много 71. По-скоро 68-69.
8. Изненадвам се, че Георги Христов е с 69. Доста сте го надценили, а Еньо, не че е много силен, но поне вкарва на празна врата, за разлика от Бижутера.

Друго нещо, което ми прави неприятно впечатление е, че Маркиньос е Marcos Junior, Платини - Meskita, а Соареш и Жоазиньо, и те са с истенските си имена. Едва ли някой иска да е така. И като гледам Светльо как упорито настоява, че трябва да се пишат истинските имена, искам да попитам (без да се заядам, да не вземете това предвид) - например Роналдиньо, Кака, Робиньо или Хълк защо ги пишат навсякъде с тези имена, и естествено във фифата и пес-а са си с тези имена, а не итинските. Знам, че всеки може да си ги промени, но, когато се играе в Мутлиплейър са с имената, които са първоначално в пача.
И това ли е най - големият проблем ? Радвай се на това което има, защото и това можеше да го няма - така са предценили така са го направили
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.

Изображение
zevs_pz

Мнение от zevs_pz »

Някой знае ли на какво се дължи следния проблем

След като приключих мача си с Берое (а преди това играех със Фиорентина, става въпрос за MM), и прочетох Board Letters, натискайки Advance, играта ме изхвърли :P
pogreb

Мнение от pogreb »

jivko4 написа:
sv3nc3 написа:
jivko4 написа:извинявъм се така е в групите съм бил мислех си че имам още един мач пред да вляза извиняваъм се
ама проблема с лага като играя с бг отбори да знаете дали може да се оправи
Дай параметри на компютра ти.
:D моя комп е много стар :D
1.5 процесор
768 RAM
ATI RADEON 9550
ПРДИ ДА ИНСТАЛИРАМ ПАЧА НЕ МИ ЛАГЕШЕ
на мен ми показва следното

Processor 4450e
2.31 ГХц,2 гб ram

///на лаптоп е туй :S
LeVsKi FoReVeR

Мнение от LeVsKi FoReVeR »

хитрец Левски се пише с ''в''
BURZIA

Мнение от BURZIA »

ако аз съм с бфл а другия не може ли да играем мулти? :^)
root4rulez

Мнение от root4rulez »

dimobs, ти можеш да си едитнеш скиловете както си искаш, стига си спамил
peterx

Мнение от peterx »

Научи се да пишеш правилно името на най-великия футболен клуб ;)

По въпросите ти - мисля, че не е никакъв проблем да промениш скиловете както на теб ти харесва, нали? Иначе колкото хора играят БФЛ, толкова различни предложения за уменията на футболистите ще има. Така че тук всякакви коментари са излишни.
Имената на играчите са ги сложили според тяхната преценка. Преди 2 години във Фифата Зе Соарес си го бяха писали Фильо от ЕА. Според мен така е правилно. Виж, на фланелките им пише имената, с които са познати ;)

---

Инсталирах БФЛ патча и на другия си компютър (който ми е за игра). Забелязах, че тук проблемът с обърканите номера на футболистите го нямаше. Т. е. явно се появява само на определени конфигурации (и в двата случая съм правил чиста инсталация).

Скорборда е отличен! Много ме радва. Тревата е перфектна, както и мрежите на вратите. Отборите са направени много добре. Усещането по време на игра е малко по-различно и по-приятно. Браво БФЛ :clap:
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
BURZIA

Мнение от BURZIA »

ае кажете бе ако другия е без бфл става ли игра в мулти????????/ :@
BULTRAS
Обратна връзка:

Мнение от BULTRAS »

Не става господин нервак. По 100 пъти едно и също,чети 1-2 страници назад и нямаше да задаваш "умни" въпроси.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
BURZIA

Мнение от BURZIA »

кога ще пуснете превключвател от ФИФА ОРИГИНАЛ ДО ФИФА БФЛ??????/ :wasntme:
dimobs

Мнение от dimobs »

Така, значи - да отговоря на тези, които ми писаха.
Първо към подмазвача с мазната чалгарка на аватара - Аз казах ли, че не искам да се заяждам или нещо ти не си видял, ли к'во? Хората не могат ли да се защитят сами, ти какъв си им? Колко пъти казах, че патчът е много добър. Лицата куцат, ама са много и е простено. И скиловете не са най-големият ми проблем, ако мислиш така. Радвам се на това, което има. ; ] Изброих само негативните неща, които трябва да се оправят за следваща/евентуална версия. Разбира се, хубавите черти на патча са в пъти повече. Ако имаш нещо друго да питаш - кажи.

А случайно да не казах, че скиловете мога да си ги променя сам? Четете целите мнения, преди да коментирате... Проблемът е, че в Мултиплейър не са както съм ги направил аз.

ПетеътХ, името на най-великия български отбор го знаем всички, фактът си е факт, ако ти не искаш да е така и не си съгласен - то това е твой проблем. Виждате, че съм максимално обективен и коректен. Казвам кои играчи трябва да се подобрят и кои да се намалят, без значение дали са от ЦСКА или Лефски.
Името на синия отбор го пиша така не за да ви дразня, ако това си мислите. Би ме било срам да оскверня името на Апостола по такъв начин.

Пропуснах да кажа, че индивидуално по-силните играчи от по-слаби отбори сте ги направили да са според отбора. Например един Даксон спокойно може да е 70-72.

Ако имате други въпроси - моля, задайте ги, но първо прочетете цялото ми мнение..................

Едит: към хората от екипа: на ваше място не бих допуснал личните пристрастрия да вземат връх в професионалната работа... По-точно как с 3 мача - срещу Локо Мездра, Пирин и Монтана май бяха другите, изведнъж се става с 3*?
CSKA 4ever
JustMe

Мнение от JustMe »

chris_10 написа:
omegaab написа:Имам проблем при инсталацията. Ето скрийн:
http://img256.imageshack.us/img256/4048/bfl.jpg Пробвах няколко пъти и ми го дава с различни файлове, преинсталнах играта и пак същото.
Мерси предварително за помоща.

имам абсолутно същич проблем :с :С
И аз имам същия проблем!Видях,че има мнения,че е от Windows 7,но аз съм с Виста!(явно проблемът не се дължи на операционната система...)
Ако можете помогнете.Благодаря предварително!
peterx

Мнение от peterx »

@dimobs, колкото е да не се харесва на много хора в България има два отбора над останалите. Техните привърженици вечно ще спорим кой е по-добрият, затова тук няма да навлизам в тази тема.

Напълно си прав, че скиловете, които си направил няма да са валидни в Мулти.
И на мен, например, не ми харесва, че Еньо е слаб в играта, че Жо тича със скил 85?!? И т. н.
На друг може да не му харесва, че Гонзо не е вкаран или че Чавдаров е много добър и т. н. и т. н.
Просто няма как да се угоди на всички. Затова казвам, че скиловете изобщо не си струва да се коментират.

Насочи се към другите аспекти на патча ;)

П.П. И аз се изненадах (приятно), че Левски е с три звезди.
dimobs

Мнение от dimobs »

Кажи ми ти като каза, че синият отбор е най-велик, какво имаш предвид - Европа, А Група или Купа България? За първите съм сигурен, че не е, а за Купа България не съм на ти със статистиките. Разбира се, прав си, че няма смисъл да спорим, още повече и да го правим - не е тази тема мястото за това.
Проблемът със скиловете може да се реши, така че да е угодно на всеки според мен, просто ще отнеме повече време.
CSKA 4ever
BULTRAS
Обратна връзка:

Мнение от BULTRAS »

Пишете си на лична или скайп.И едните и другите сте с големи претенции,ама ви няма по стадионите. ;)
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
LeVsKi FoReVeR

Мнение от LeVsKi FoReVeR »

dimobs написа:Така, значи - да отговоря на тези, които ми писаха.
Първо към подмазвача с мазната чалгарка на аватара - Аз казах ли, че не искам да се заяждам или нещо ти не си видял, ли к'во? Хората не могат ли да се защитят сами, ти какъв си им? Колко пъти казах, че патчът е много добър. Лицата куцат, ама са много и е простено. И скиловете не са най-големият ми проблем, ако мислиш така. Радвам се на това, което има. ; ] Изброих само негативните неща, които трябва да се оправят за следваща/евентуална версия. Разбира се, хубавите черти на патча са в пъти повече. Ако имаш нещо друго да питаш - кажи.

А случайно да не казах, че скиловете мога да си ги променя сам? Четете целите мнения, преди да коментирате... Проблемът е, че в Мултиплейър не са както съм ги направил аз.

ПетеътХ, името на най-великия български отбор го знаем всички, фактът си е факт, ако ти не искаш да е така и не си съгласен - то това е твой проблем. Виждате, че съм максимално обективен и коректен. Казвам кои играчи трябва да се подобрят и кои да се намалят, без значение дали са от ЦСКА или Лефски.
Името на синия отбор го пиша така не за да ви дразня, ако това си мислите. Би ме било срам да оскверня името на Апостола по такъв начин.

Пропуснах да кажа, че индивидуално по-силните играчи от по-слаби отбори сте ги направили да са според отбора. Например един Даксон спокойно може да е 70-72.

Ако имате други въпроси - моля, задайте ги, но първо прочетете цялото ми мнение..................

Едит: към хората от екипа: на ваше място не бих допуснал личните пристрастрия да вземат връх в професионалната работа... По-точно как с 3 мача - срещу Локо Мездра, Пирин и Монтана май бяха другите, изведнъж се става с 3*?
това,че казваш,че не искаш да оскверняваш името на Апостола не е ли пак един вид дразнене да те питам?
peterx

Мнение от peterx »

dimobs написа:Кажи ми ти като каза, че синият отбор е най-велик, какво имаш предвид - Европа, А Група или Купа България? За първите съм сигурен, че не е, а за Купа България не съм на ти със статистиките. Разбира се, прав си, че няма смисъл да спорим, още повече и да го правим - не е тази тема мястото за това.
Проблемът със скиловете може да се реши, така че да е угодно на всеки според мен, просто ще отнеме повече време.
Имам си една мечта... Левски и ЦСКА да играят финал за суперкупата на Европа :rofl:
(веднъж ми се случи в един от сезоните ми преди години)

Да, може да бъде решен, като се направи една анкета сред потребителите. Всеки попълва основните параметри от скиловете според предпочитанията си и накрая се взима средната величина. Работата по реализирането на това обаче е огромна (помисли колко играчи има в А група и колко показателя за оценяване).
Накрая обаче пак ще се намерят мрънкачи, а и винаги ще има добро- и зложелатели, които ще пишат 100т. на любимия отбор и 1 на противника ;)
Е, има си начини чийтването да се ограничи до минимум, но това може да бъде тема за БФЛ 11.
Последно промяна от peterx на 23 Ное 2009 22:00, променено общо 2 пъти.
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

dimobs написа:Така, значи - да отговоря на тези, които ми писаха.
Не съм се подмазвал на никого! Просто погледни другите аспекти - и на мен може да не ми харесват някой неща, но това е положението - както е направен така ще се играе - 2 - рото, което е можеш сам да си оправиш скиловете - вече за мултиплеъра идея си нямам, така че айде със здраве и приятна игра на всички - за следваща версия никои не е казал нищо - но нека и на това да се радваме! :) P.S. peterx това, което предлагаш е излишно всеки ще недоволства защо не са направени, както всеки е поискал ... някой да каже дали като стане шампион и вземе купата играе в двата турнира през следващия сезон едновременно - и в ШЛ и ЛЕ видях такъв коментар по назад ...
Последно промяна от __SaNd1__ на 23 Ное 2009 22:01, променено общо 1 път.

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2010”