BFL FIFA 10 Released!!!
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
- BFL Team™
Re: BFL FIFA 10 Released!!!
Сега аз да кажа за скиловете. Тези на ЦСКА са правени според това какво ми е казвано от фенове на ЦСКА. Позициите и титулярните 11 също. Същото се отнася за Левски, Ботев и Локо Пловдив. На всички останали отбори са правени според наблюденията ни на БГ футбол. За проблема с лицата все още няма решение, но намерим ли ще го пуснем(не е сврзано с базата, така че няма да се наложи да прекъсвате кариери). За номерата вече е от РС-тата ви. На лаптопа ми се получава този проблем, но той е слабичък. Б групите сме писали че ще се правят от БФЛ Академи. Записването е до края на седмицата, а старта му е другия понеделник.
-
Съмнявам се проблема с номерата да е от нашите компютри все пак не сме два, трима.
-
Някой да каже дали като стане шампион и вземе купата играе в двата турнира през следващия сезон едновременно - и в ШЛ и ЛЕ видях такъв коментар по назад ... ?
-
- BFL Team™
А от какво е? Защо Аз, Гошо, Тошо и Пешо нямаме проблеми с номерата, а ти и още няколко човека имат?radoslav1990 написа:Съмнявам се проблема с номерата да е от нашите компютри все пак не сме два, трима.
-
- BFL Team™
Ми не би трябвало да е така, защото в ШЛ участва Шампиона, а в ЛЕ втория, третия и четвртия. Когато учатваш в ШЛ и отпаднеш в кръгът преди групите, продължаваш в ЛЕ.__SaNd1__ написа:Някой да каже дали като стане шампион и вземе купата играе в двата турнира през следващия сезон едновременно - и в ШЛ и ЛЕ видях такъв коментар по назад ... ?
-
И да поесня за номера проблема е само в обторите с които играеш на противника номерата са си наред хм
-
- BFL Team™
Аз мога да ти кажа че проблема с номерата е при отборите на Левски, ЦСКА и Литекс(можеби и Черноморец), защото номерата на тези отбори са специфични(същия шрифт като в действителност), които сме ги правили ние. Ако видеокартата е по слабичка, теьтурата не се прочита правилно(текстурата представлява графичен файл 1024х128 с подредени по специфичен начин цифрите(2640837519).radoslav1990 написа:И да поесня за номера проблема е само в обторите с които играеш на противника номерата са си наред хм
Намерих една незначителна грешка която всеки може да си оправи в играта -Мишел Платини е N#22 не N#17
Оправих проблема като инсталирах Фифата в друга директория,но както и да е...сега инсталирах патча(всичко по реда си),но когато влязох в играта и започнах мач играта започна много дразнещо да насича-забелязах,че проблемът се проявява,когато топката се движи по въздуха...Имате ли идея на какво се дължи този проблем?JustMe написа:И аз имам същия проблем!Видях,че има мнения,че е от Windows 7,но аз съм с Виста!(явно проблемът не се дължи на операционната система...)
Ако можете помогнете.Благодаря предварително!
Последно промяна от JustMe на 24 Ное 2009 00:24, променено общо 1 път.
-
Защо всяка година Огнянов от Левски се казва Ognynov ?
-
незнам за проблем ама нито ми насича нито номерата са ми криви или топката е бъгава за сега немам проблеми та Б група другият Понеделник ли излиза
-
jivko4 написа:моя комп е много старsv3nc3 написа:Дай параметри на компютра ти.jivko4 написа:извинявъм се така е в групите съм бил мислех си че имам още един мач пред да вляза извиняваъм се
ама проблема с лага като играя с бг отбори да знаете дали може да се оправи
1.5 процесор
768 RAM
ATI RADEON 9550
ПРДИ ДА ИНСТАЛИРАМ ПАЧА НЕ МИ ЛАГЕШЕ
Пич и при мен лагва играта ,но маи е от резолюцията. Монитора ми е на 1280x1024 рез. и в играта си играх на същата рез. но маи не нещо не се получава с тази рез. "защо ли незнам" но минах на 1024x708 рез. в играта и не лагва вече. Иначе параметрите са ми: процесор:Dual core amd athlon 64x2 2700 mhz 5200+ ,Чипсет дп:Nvidia nforce 6100-4xx amd hammer , 4gb ram ddr 2,видео:Nvidia ge force 9600 GT (512mb) с Виста съм
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
А може ли да направите фикс номера да са си нормални че така е малко дразнещо нека не са както са в дейстителностsv3nc3 написа:Аз мога да ти кажа че проблема с номерата е при отборите на Левски, ЦСКА и Литекс(можеби и Черноморец), защото номерата на тези отбори са специфични(същия шрифт като в действителност), които сме ги правили ние. Ако видеокартата е по слабичка, теьтурата не се прочита правилно(текстурата представлява графичен файл 1024х128 с подредени по специфичен начин цифрите(2640837519).radoslav1990 написа:И да поесня за номера проблема е само в обторите с които играеш на противника номерата са си наред хм
-
- Обратна връзка:
Ами това е хубаво ама е трябвало да направиш някво обектино мнение и да го наложиш защото така пак Левски са напраени по-бързи с по-добри качества от всички останали отбори.Не е голяма разликата обаче не я заслужават. Незнам кое те доведе на мисълта че Жоро Христов и Йовов дървенцата са по-бързи от Зе.sv3nc3 написа:Сега аз да кажа за скиловете. Тези на ЦСКА са правени според това какво ми е казвано от фенове на ЦСКА. Позициите и титулярните 11 също. Същото се отнася за Левски, Ботев и Локо Пловдив. На всички останали отбори са правени според наблюденията ни на БГ футбол. За проблема с лицата все още няма решение, но намерим ли ще го пуснем(не е сврзано с базата, така че няма да се наложи да прекъсвате кариери). За номерата вече е от РС-тата ви. На лаптопа ми се получава този проблем, но той е слабичък. Б групите сме писали че ще се правят от БФЛ Академи. Записването е до края на седмицата, а старта му е другия понеделник.
-
Да бе, Левски направени по-бързи, за това Спас Делев като хване топката и да тръгне да бяга, няма спиране...
Някой знае ли на какво се дължи следния проблем
След като приключих мача си с Берое (а преди това играех със Фиорентина, става въпрос за MM), и прочетох Board Letters, натискайки Advance, играта ме изхвърли Случва се всеки път когато изиграя два мача един след друг
След като приключих мача си с Берое (а преди това играех със Фиорентина, става въпрос за MM), и прочетох Board Letters, натискайки Advance, играта ме изхвърли Случва се всеки път когато изиграя два мача един след друг
-
Аз ли се бъркам или в играта има опция "Edit player"
-
ИмаMoNteSo написа:Аз ли се бъркам или в играта има опция "Edit player"
И само ЦСКА обичамеее !!!
А ЗАЩО НЯМА СУПЕР КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ?
-
Въпреки,че съм поредния доволен "клиент" и аз открих нещо,не е кой знае какво,но ето :
Помня го добре от националния и не се сещам да беше толкова цветен
А и не знам защо,но Левски не могат да изплуват от дъното при мен вече 8 мача са само с точка,а при един приятел е на 14 място,а момчето е почти към края на сезона.Пробвах да пусна мач Берое-Левски на Quick Sim,и го изкара 2:0.Вярно,че не са във върхова форма Левски,но все пак ..
Дребни работи,не са много значими,пача е супер
Помня го добре от националния и не се сещам да беше толкова цветен
А и не знам защо,но Левски не могат да изплуват от дъното при мен вече 8 мача са само с точка,а при един приятел е на 14 място,а момчето е почти към края на сезона.Пробвах да пусна мач Берое-Левски на Quick Sim,и го изкара 2:0.Вярно,че не са във върхова форма Левски,но все пак ..
Дребни работи,не са много значими,пача е супер