BFL FIFA 10 Released!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Публикувай отговор
bez_ime444

Re: BFL FIFA 10 Released!!!

Мнение от bez_ime444 »

бфл имах следният Бъг играх си мач и дадоха дузпа за противника аз спасих дузпата и на повторението се видя топката в корнер но съдията зачете ГОЛ що така
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

sv3nc3 написа:
lqlqlq написа:
root4rulez написа:При мен има бъг с лицето на Генков - стоманено е
http://store.picbg.net/pubpic/1A/64/22a ... 0e1a64.JPG
при мен също, но с други футболисти и само като ги пускам като резерви...
При мене също имаше, но пипнах настройките на видеокартата(NVIDIA GeForce 9800 GT) за играта. Попринцип за всички видеокарти от този тип може да си настройвате нещата, но ако не разбирате какво правите, не го правете. Ето една настройка, за моето видео, при което нито сече, нито има проблеми с лицата, и графиката стана още по добра:
Изображение
Направих всичко така както на шота - само една опция липсваше - error reporting, не знам защо я няма :|, та всички други опции нагласих, така както на шота - играта вече наистина не насича, но проблемът с лицата си остава
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

__SaNd1__ написа:Направих всичко така както на шота - само една опция липсваше - error reporting, не знам защо я няма :|, та всички други опции нагласих, така както на шота - играта вече наистина не насича, но проблемът с лицата си остава
надолу има още настройки, виж ги и тях
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

sv3nc3 написа:
__SaNd1__ написа:Направих всичко така както на шота - само една опция липсваше - error reporting, не знам защо я няма :|, та всички други опции нагласих, така както на шота - играта вече наистина не насича, но проблемът с лицата си остава
надолу има още настройки, виж ги и тях
Прегледах го доста пъти няма го това нещо не знам защо така а като направих смяна и дадох Манчев да бие корнера се видя как е бъгнато лицето - по същия начин като на повторенията - демек се влоши още повече, защото досега беше само ако на повторение приближиш камерата към футболиста сега се получи и този ефект :|
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
JustMe

Мнение от JustMe »

sv3nc3 написа:
lqlqlq написа:
root4rulez написа:При мен има бъг с лицето на Генков - стоманено е
http://store.picbg.net/pubpic/1A/64/22a ... 0e1a64.JPG
при мен също, но с други футболисти и само като ги пускам като резерви...
При мене също имаше, но пипнах настройките на видеокартата(NVIDIA GeForce 9800 GT) за играта. Попринцип за всички видеокарти от този тип може да си настройвате нещата, но ако не разбирате какво правите, не го правете. Ето една настройка, за моето видео, при което нито сече, нито има проблеми с лицата, и графиката стана още по добра:
Изображение
Направих настройките,които бяха показани на шота,но проблемът с насичането остана...Какво ли не правих-проблемът остава...от какво може да е?
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

При kitservera за ПЕС 2009, имаше едно тикче в настройките с което се намаляваше качеството на картината, но насичането спираше.Незнам дали има нещо подобно и в тази игра.
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

ЪЪъъъъ къде е Дока от латекса? :o
И само ЦСКА обичамеее !!!
pichaga

Мнение от pichaga »

То и заков от черно море го няма
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Xaugyk написа:ЪЪъъъъ къде е Дока от латекса? :o
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0% ... 1%80%D0%B0
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

pichaga написа:То и заков от черно море го няма
Пропуск, не е нарочно.
volov_fan

Мнение от volov_fan »

Само не мога да си обясня защо всички играчи са с реалните имена, които са им при положение, че никой в България не ги знае по този начин...Това е доста тъпо и не виждам никакъв смисъл.
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

sv3nc3 написа:
Забелязах аз че има някакъв друг алабала дасилва ама викам той ли е не е ли....в сайта на литекс има само 1 дасилва (Том) http://www.pfclitex.com/site/bg/team.php В играта има друг дасилва който пък го няма в сайта на литекс и си викам какво става тука...Тес мангали с по 5234256 имена и прякори...
И само ЦСКА обичамеее !!!
dimobs

Мнение от dimobs »

volov_fan написа:Само не мога да си обясня защо всички играчи са с реалните имена, които са им при положение, че никой в България не ги знае по този начин...Това е доста тъпо и не виждам никакъв смисъл.
CSKA 4ever
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Xaugyk написа:
sv3nc3 написа:
Забелязах аз че има някакъв друг алабала дасилва ама викам той ли е не е ли....в сайта на литекс има само 1 дасилва (Том) http://www.pfclitex.com/site/bg/team.php В играта има друг дасилва който пък го няма в сайта на литекс и си викам какво става тука...Тес мангали с по 5234256 имена и прякори...
Тия съвсем са го ударили през просото. Рожденна дата и тва е, ма колко е висок и дали е лев или десен защитник, халф и тн, нема такова нещо.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

volov_fan написа:Само не мога да си обясня защо всички играчи са с реалните имена, които са им при положение, че никой в България не ги знае по този начин...Това е доста тъпо и не виждам никакъв смисъл.
Друго нещо има ли?
Rubo

Мнение от Rubo »

Да изкажа и аз мнение :) Пача като за начало за малкото време което имахте и го пуснахте по рано тази година е много добре. Забелязъл съм 2 неща, които ще спомена.

1. Графиката е прекалено барната и на повечето хора им засича(Не всички са със супер компютри все пак). Ви ще кажете: "Какво от това като им насича да я играят на Medium!" Е да ама като оригиналната игра им върви на High за какво трябва да я играят на Meduim като на Medium играта е двойно по-непревлекателна, нереалестична и т.н.

2. Отново както при миналата година има проблем с агитките. На повечето отбори не са тихи и не се разбира какво пеят или са ниско качествени като(Единственно Лески и ЦСКА имат по 2 песни които се разбират и то даже полвината от тях не се пея от години) имаш предвид, че само в интернет се намират доста качествени записи на най-малко полвината отбори от А група, че даже и на Б които след като им се смени формата си се чуват много добре в играта. Ако случайно не можете да намерите песни, което ме съмнява защото има десетки теми във този форум от рода на "Ето ви песни на Левски, Цска, Литекс моля сложете ги в играта." ми пишете на Скайп: SlayHot ;)

Има и др малки работи които не се забелязват толкова и ще се мине и без тяхното коментиране и отстраняване.

Това е от мен благодаря. Очаквам коментар. ;)
zevs_pz

Мнение от zevs_pz »

Някой знае ли на какво се дължи следния проблем

След като приключих мача си с Берое (а преди това играех със Фиорентина, става въпрос за MM), и прочетох Board Letters, натискайки Advance, играта ме изхвърли Случва се всеки път когато изиграя два мача един след друг
volov_fan

Мнение от volov_fan »

sv3nc3 написа:
Друго нещо има ли?
Среща се.
root4rulez

Мнение от root4rulez »

Като направя така настройките бъга с лицата които променят цвета си се оправя, но играта започва страшно много да насича а преди изобщо не ми насичаше
Nikitto

Мнение от Nikitto »

root4rulez написа:Като направя така настройките бъга с лицата които променят цвета си се оправя, но играта започва страшно много да насича а преди изобщо не ми насичаше
А как оправяш бъга с лицата???
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2010”