http://img502.imageshack.us/img502/5048/54406209.pngNikitto написа:А как оправяш бъга с лицата???root4rulez написа:Като направя така настройките бъга с лицата които променят цвета си се оправя, но играта започва страшно много да насича а преди изобщо не ми насичаше
BFL FIFA 10 Released!!!
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
Re: BFL FIFA 10 Released!!!
http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?f=210&t=3693 FIFA12 FULL MODED BY ROOT4RULEZ
-
значи и аз да изкажа мнението си за патча.Много добре направен лица,екипи,стадиони всичко е изкусурено до последния детайл лично аз нямам нито един проблем от тези,които се споменават и изключително много ми харесва патча(е ако сложите Гонзо във втората версия,ако има такава ще бъде още по-добре ).Обаче не знам защо,но песните на агитките се чуват много рядко имаше един период при мен,в който около 3 мача веднъж даже не се чуха,а и да се чуят в другите двубои то това е само 1-2 пъти
-
Аз съм с АТИ РАДЕОН 4350 1 ГБ РАМ 3.50 ГХС ПРОЦЕСОР, ИНАЧЕ МЕРСИroot4rulez написа:http://img502.imageshack.us/img502/5048/54406209.pngNikitto написа:А как оправяш бъга с лицата???root4rulez написа:Като направя така настройките бъга с лицата които променят цвета си се оправя, но играта започва страшно много да насича а преди изобщо не ми насичаше
-
а искам да попитам още нещо,ако си инсталирам фикса ще се промени ли базата на играта
-
аз като инсталирах фикса и футболистите започнаха да си сменят цветовете като правиш смяна, преди този проблем го нямахLeVsKi FoReVeR написа:а искам да попитам още нещо,ако си инсталирам фикса ще се промени ли базата на играта
http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?f=210&t=3693 FIFA12 FULL MODED BY ROOT4RULEZ
-
ДА!Аз бях с КМ променил 12312 играча и като сложих фикса всички станаха като при оригинала и трябваше да ги правя на ново и за това не съм го слагал фикса.Относно песните на агитките при мен реват като откачени че чак немога да ги трая.Незнам как при вас не се чуват.Моята карта е ати радеон хд4800 и пак го има проблема с лицата при смените.Трябва пак да направят оня график патч от миналата година относно лицата никой не каза ще се продължи ли работата по тях или не.LeVsKi FoReVeR написа:а искам да попитам още нещо,ако си инсталирам фикса ще се промени ли базата на играта
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
много ти благодаря,че ми отговориXaugyk написа:ДА!Аз бях с КМ променил 12312 играча и като сложих фикса всички станаха като при оригинала и трябваше да ги правя на ново и за това не съм го слагал фикса.Относно песните на агитките при мен реват като откачени че чак немога да ги трая.Незнам как при вас не се чуват.Моята карта е ати радеон хд4800 и пак го има проблема с лицата при смените.Трябва пак да направят оня график патч от миналата година относно лицата никой не каза ще се продължи ли работата по тях или не.LeVsKi FoReVeR написа:а искам да попитам още нещо,ако си инсталирам фикса ще се промени ли базата на играта
-
-
Ако не ти е мощна конфигурацията е естествено при включен антиалиазинг да ти насича.root4rulez написа:Като направя така настройките бъга с лицата които променят цвета си се оправя, но играта започва страшно много да насича а преди изобщо не ми насичаше
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
-
peterx написа:Ако не ти е мощна конфигурацията е естествено при включен антиалиазинг да ти насича.root4rulez написа:Като направя така настройките бъга с лицата които променят цвета си се оправя, но играта започва страшно много да насича а преди изобщо не ми насичаше
AMD Athlon(tm)IIX4 620 - 2,81 GHZ, 3.00 GB of RAM
GeForce 9600 GT - 1024 MB
-
Нужни ли са някакви специални настройки за да се чуват песните на агитките? Първият път като инсталирах патча не се чуваха въобще. Преинсталирах цялата ФИФА ама пак същата история.
-
По принцип не би трябвало да ти насича. Пробвай да си намалиш малко резолюцията. Или изключи антиалиазинга и пробвай.root4rulez написа:peterx написа:Ако не ти е мощна конфигурацията е естествено при включен антиалиазинг да ти насича.root4rulez написа:Като направя така настройките бъга с лицата които променят цвета си се оправя, но играта започва страшно много да насича а преди изобщо не ми насичаше
AMD Athlon(tm)IIX4 620 - 2,81 GHZ, 3.00 GB of RAM
GeForce 9600 GT - 1024 MB
---
Възможно ли е с новите настройки на патча играта да е станала по-лесна? Още в първия сезон (когато Левски е само три звезди) след четири мача имам четири победи и голова разлика 17:0 (играх контрола срещу Арсенал 1:0 и за първенство последователно срещу ЦСКА 3:0, Черно море 7:0 и Славия 6:0). Трудност Уърлд клас. Казвам го защото преди това едвам станах с Левски първи във Висшата лига на Англия, изпреварвайки Ман Ю в последния кръг с две точки (а тогава отборът ми беше влязъл от Първа лига, т. е. играех трети сезон и бях 5 звезди).
България има природни богатства, България има народ несломим,
-
дам,а защо да не върнат Мъри,като играеше или пък Алдаберт Зафиров...може и Дончо Донев,ако не си прочел в спортала пишеше,че Гонзо няма да се завръща през Януари или там,който месец бе,защото пак получил няква контузия ли какво билоLeVsKi FoReVeR написа:значи и аз да изкажа мнението си за патча.Много добре направен лица,екипи,стадиони всичко е изкусурено до последния детайл лично аз нямам нито един проблем от тези,които се споменават и изключително много ми харесва патча(е ако сложите Гонзо във втората версия,ако има такава ще бъде още по-добре ).Обаче не знам защо,но песните на агитките се чуват много рядко имаше един период при мен,в който около 3 мача веднъж даже не се чуха,а и да се чуят в другите двубои то това е само 1-2 пъти
моля кажете дали ще има ''Б'' групи и кога ше излизат ако е възможно.Благодаря предварително
-
мога да ти кажа,че Гонзо е на приливи и отливи,ако се намери треньор,който да го навие ще се върне 100 % в играpogreb написа:дам,а защо да не върнат Мъри,като играеше или пък Алдаберт Зафиров...може и Дончо Донев,ако не си прочел в спортала пишеше,че Гонзо няма да се завръща през Януари или там,който месец бе,защото пак получил няква контузия ли какво билоLeVsKi FoReVeR написа:значи и аз да изкажа мнението си за патча.Много добре направен лица,екипи,стадиони всичко е изкусурено до последния детайл лично аз нямам нито един проблем от тези,които се споменават и изключително много ми харесва патча(е ако сложите Гонзо във втората версия,ако има такава ще бъде още по-добре ).Обаче не знам защо,но песните на агитките се чуват много рядко имаше един период при мен,в който около 3 мача веднъж даже не се чуха,а и да се чуят в другите двубои то това е само 1-2 пъти
-
Искам ази да попитам 1 работа.Можете ли да направите когато искам да взема под наем някой играч никога не дават а отгварят че искат пари а не да го дават под наем което е много тъпо.До сега тука колкогодини нито един кирлив играч не можах да взема поднаем (говора за играчи които не са в списъка за даване поднаем).Че мисълта ми беше дали неможе нещо да се размърда и да позволяват да се взимат под наем играчи?
И само ЦСКА обичамеее !!!
Б групите ще бъдат направени от BFL Academy.mar4o_botev написа:моля кажете дали ще има ''Б'' групи и кога ше излизат ако е възможно.Благодаря предварително
А кога ще излезат?JustMe написа:Б групите ще бъдат направени от BFL Academy.mar4o_botev написа:моля кажете дали ще има ''Б'' групи и кога ше излизат ако е възможно.Благодаря предварително
-
Този въпрос се задава в почти всеки пост !!! Дата никой не е подавал нито пък има някаква информация за разработката на Б Група на този етап!infinitive написа:А кога ще излезат?JustMe написа:Б групите ще бъдат направени от BFL Academy.mar4o_botev написа:моля кажете дали ще има ''Б'' групи и кога ше излизат ако е възможно.Благодаря предварително
Здравейте,
пиша ви във връзка с показателите на играчите. Абсурдно е Живко Миланов да е 71 и К. Стоянов да е колкото него. Веселин Минев, който е поне малко по-добър от брат си е 69, а Йордан Минев е 71. Иван Стоянов 73, а Христо Йовов 67. Тодор Янчев 74, а Бардон 69 Коста Янев 69, а Сърмов 67. Освен това никому неизвестният преди преминаването си в ЦСКА Здраво Чавдаров е съвсем малко под Петков.
пиша ви във връзка с показателите на играчите. Абсурдно е Живко Миланов да е 71 и К. Стоянов да е колкото него. Веселин Минев, който е поне малко по-добър от брат си е 69, а Йордан Минев е 71. Иван Стоянов 73, а Христо Йовов 67. Тодор Янчев 74, а Бардон 69 Коста Янев 69, а Сърмов 67. Освен това никому неизвестният преди преминаването си в ЦСКА Здраво Чавдаров е съвсем малко под Петков.