BFL FIFA 10 Released!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Публикувай отговор
root4rulez

Re: BFL FIFA 10 Released!!!

Мнение от root4rulez »

Nikitto написа:
root4rulez написа:Като направя така настройките бъга с лицата които променят цвета си се оправя, но играта започва страшно много да насича а преди изобщо не ми насичаше
А как оправяш бъга с лицата???
http://img502.imageshack.us/img502/5048/54406209.png
LeVsKi FoReVeR

Мнение от LeVsKi FoReVeR »

значи и аз да изкажа мнението си за патча.Много добре направен лица,екипи,стадиони всичко е изкусурено до последния детайл лично аз нямам нито един проблем от тези,които се споменават и изключително много ми харесва патча(е ако сложите Гонзо във втората версия,ако има такава ще бъде още по-добре :D ).Обаче не знам защо,но песните на агитките се чуват много рядко имаше един период при мен,в който около 3 мача веднъж даже не се чуха,а и да се чуят в другите двубои то това е само 1-2 пъти
Nikitto

Мнение от Nikitto »

root4rulez написа:
Nikitto написа:
root4rulez написа:Като направя така настройките бъга с лицата които променят цвета си се оправя, но играта започва страшно много да насича а преди изобщо не ми насичаше
А как оправяш бъга с лицата???
http://img502.imageshack.us/img502/5048/54406209.png
Аз съм с АТИ РАДЕОН 4350 1 ГБ РАМ 3.50 ГХС ПРОЦЕСОР, ИНАЧЕ МЕРСИ :)
LeVsKi FoReVeR

а искам да попитам още нещо,ако си инсталирам фикса ще се промени ли базата на играта
root4rulez

Мнение от root4rulez »

LeVsKi FoReVeR написа:а искам да попитам още нещо,ако си инсталирам фикса ще се промени ли базата на играта
аз като инсталирах фикса и футболистите започнаха да си сменят цветовете като правиш смяна, преди този проблем го нямах
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

LeVsKi FoReVeR написа:а искам да попитам още нещо,ако си инсталирам фикса ще се промени ли базата на играта
ДА!Аз бях с КМ променил 12312 играча и като сложих фикса всички станаха като при оригинала и трябваше да ги правя на ново и за това не съм го слагал фикса.Относно песните на агитките при мен реват като откачени че чак немога да ги трая.Незнам как при вас не се чуват.Моята карта е ати радеон хд4800 и пак го има проблема с лицата при смените.Трябва пак да направят оня график патч от миналата година :) относно лицата никой не каза ще се продължи ли работата по тях или не.
И само ЦСКА обичамеее !!!
LeVsKi FoReVeR

Xaugyk написа:
ДА!Аз бях с КМ променил 12312 играча и като сложих фикса всички станаха като при оригинала и трябваше да ги правя на ново и за това не съм го слагал фикса.Относно песните на агитките при мен реват като откачени че чак немога да ги трая.Незнам как при вас не се чуват.Моята карта е ати радеон хд4800 и пак го има проблема с лицата при смените.Трябва пак да направят оня график патч от миналата година :) относно лицата никой не каза ще се продължи ли работата по тях или не.
много ти благодаря,че ми отговори
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

Моля.Пак заповядай :)
peterx

Мнение от peterx »

Ако не ти е мощна конфигурацията е естествено при включен антиалиазинг да ти насича.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
root4rulez

Мнение от root4rulez »

peterx написа:
Ако не ти е мощна конфигурацията е естествено при включен антиалиазинг да ти насича.

AMD Athlon(tm)IIX4 620 - 2,81 GHZ, 3.00 GB of RAM
GeForce 9600 GT - 1024 MB
ULTRAS LOKO PD

Мнение от ULTRAS LOKO PD »

Нужни ли са някакви специални настройки за да се чуват песните на агитките? Първият път като инсталирах патча не се чуваха въобще. Преинсталирах цялата ФИФА ама пак същата история.
peterx

Мнение от peterx »

root4rulez написа:
peterx написа:

AMD Athlon(tm)IIX4 620 - 2,81 GHZ, 3.00 GB of RAM
GeForce 9600 GT - 1024 MB
По принцип не би трябвало да ти насича. Пробвай да си намалиш малко резолюцията. Или изключи антиалиазинга и пробвай.

---

Възможно ли е с новите настройки на патча играта да е станала по-лесна? Още в първия сезон (когато Левски е само три звезди) след четири мача имам четири победи и голова разлика 17:0 (играх контрола срещу Арсенал 1:0 и за първенство последователно срещу ЦСКА 3:0, Черно море 7:0 и Славия 6:0). Трудност Уърлд клас. Казвам го защото преди това едвам станах с Левски първи във Висшата лига на Англия, изпреварвайки Ман Ю в последния кръг с две точки (а тогава отборът ми беше влязъл от Първа лига, т. е. играех трети сезон и бях 5 звезди).
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
pogreb

Мнение от pogreb »

LeVsKi FoReVeR написа:значи и аз да изкажа мнението си за патча.Много добре направен лица,екипи,стадиони всичко е изкусурено до последния детайл лично аз нямам нито един проблем от тези,които се споменават и изключително много ми харесва патча(е ако сложите Гонзо във втората версия,ако има такава ще бъде още по-добре :D ).Обаче не знам защо,но песните на агитките се чуват много рядко имаше един период при мен,в който около 3 мача веднъж даже не се чуха,а и да се чуят в другите двубои то това е само 1-2 пъти
дам,а защо да не върнат Мъри,като играеше или пък Алдаберт Зафиров...може и Дончо Донев,ако не си прочел в спортала пишеше,че Гонзо няма да се завръща през Януари или там,който месец бе,защото пак получил няква контузия ли какво било
mar4o_botev

Мнение от mar4o_botev »

моля кажете дали ще има ''Б'' групи и кога ше излизат ако е възможно.Благодаря предварително :flagbg: :flagbg: :flagbg:
LeVsKi FoReVeR

pogreb написа:
LeVsKi FoReVeR написа:значи и аз да изкажа мнението си за патча.Много добре направен лица,екипи,стадиони всичко е изкусурено до последния детайл лично аз нямам нито един проблем от тези,които се споменават и изключително много ми харесва патча(е ако сложите Гонзо във втората версия,ако има такава ще бъде още по-добре :D ).Обаче не знам защо,но песните на агитките се чуват много рядко имаше един период при мен,в който около 3 мача веднъж даже не се чуха,а и да се чуят в другите двубои то това е само 1-2 пъти
дам,а защо да не върнат Мъри,като играеше или пък Алдаберт Зафиров...може и Дончо Донев,ако не си прочел в спортала пишеше,че Гонзо няма да се завръща през Януари или там,който месец бе,защото пак получил няква контузия ли какво било
мога да ти кажа,че Гонзо е на приливи и отливи,ако се намери треньор,който да го навие ще се върне 100 % в игра
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

Искам ази да попитам 1 работа.Можете ли да направите когато искам да взема под наем някой играч никога не дават а отгварят че искат пари а не да го дават под наем което е много тъпо.До сега тука колкогодини нито един кирлив играч не можах да взема поднаем (говора за играчи които не са в списъка за даване поднаем).Че мисълта ми беше дали неможе нещо да се размърда и да позволяват да се взимат под наем играчи?
JustMe

Мнение от JustMe »

mar4o_botev написа:моля кажете дали ще има ''Б'' групи и кога ше излизат ако е възможно.Благодаря предварително :flagbg: :flagbg: :flagbg:
Б групите ще бъдат направени от BFL Academy. ;)
infinitive

Мнение от infinitive »

JustMe написа:
mar4o_botev написа:моля кажете дали ще има ''Б'' групи и кога ше излизат ако е възможно.Благодаря предварително :flagbg: :flagbg: :flagbg:
А кога ще излезат? :wasntme: :wasntme:
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

infinitive написа:
JustMe написа:
А кога ще излезат? :wasntme: :wasntme:
Този въпрос се задава в почти всеки пост !!! Дата никой не е подавал нито пък има някаква информация за разработката на Б Група на този етап!
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
mkdbg

Мнение от mkdbg »

Здравейте,
пиша ви във връзка с показателите на играчите. Абсурдно е Живко Миланов да е 71 и К. Стоянов да е колкото него. Веселин Минев, който е поне малко по-добър от брат си е 69, а Йордан Минев е 71. Иван Стоянов 73, а Христо Йовов 67. Тодор Янчев 74, а Бардон 69 :o Коста Янев 69, а Сърмов 67. Освен това никому неизвестният преди преминаването си в ЦСКА Здраво Чавдаров е съвсем малко под Петков.
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2010”