BFL FIFA 10 Released!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Публикувай отговор
Xaugyk

Re: BFL FIFA 10 Released!!!

Мнение от Xaugyk »

mkdbg написа:Здравейте,
пиша ви във връзка с показателите на играчите. Абсурдно е Живко Миланов да е 71 и К. Стоянов да е колкото него. Веселин Минев, който е поне малко по-добър от брат си е 69, а Йордан Минев е 71. Иван Стоянов 73, а Христо Йовов 67. Тодор Янчев 74, а Бардон 69 :o Коста Янев 69, а Сърмов 67. Освен това никому неизвестният преди преминаването си в ЦСКА Здраво Чавдаров е съвсем малко под Петков.
Абе има Крийтион мастер и си ги оправете сами скиловете всеки според вижданията си както направих и аз и стига сте спамили с едно и също.Елеметрано е.Всеки има различни виждания за добри играчи.
И само ЦСКА обичамеее !!!
stannn

Мнение от stannn »

Верно е че има Creation master ама явно има бъгави версии. Това го потвърдиха и BFL Team. Затова ще помоля някой от екипа да пусне едно линкче тук към Creation Master който не прави мизерии за да не се налага да се пишат допълнителни коментари от сорта на "Това не е така", "Защо тоя е по -слаб от другия" и така нататък.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Винаги ще има недоволни ;)
stannn

Мнение от stannn »

sv3nc3 написа:Винаги ще има недоволни ;)
съгласен съм, и все пак ще дадеш ли линк към някой свестен Creation Master. Писах още първия ден от излизането на пача, че има неточност при вратарския екип на ЦСКА. И реших сам да си го оправя, но излезе грешка която казахте, че била от бъгав creation master. Затова те моля да дадеш някой който не прави проблеми.
peterx

Мнение от peterx »

stannn написа:Верно е че има Creation master ама явно има бъгави версии. Това го потвърдиха и BFL Team. Затова ще помоля някой от екипа да пусне едно линкче тук към Creation Master който не прави мизерии за да не се налага да се пишат допълнителни коментари от сорта на "Това не е така", "Защо тоя е по -слаб от другия" и така нататък.
http://www.sweetpatch.tv/cm10

Засега това е последната версия (вече не е бета).
Имай предвид, че проблеми винаги са възможни. Доколкото разбрах от БФЛ смятат, че СМ по принип манипулира по различен начин файловата система на Фифата и оттам идват бъговете.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
Rubo

Мнение от Rubo »

Rubo написа:Да изкажа и аз мнение :) Пача като за начало за малкото време което имахте и го пуснахте по рано тази година е много добре. Забелязъл съм 2 неща, които ще спомена.

1. Графиката е прекалено барната и на повечето хора им засича(Не всички са със супер компютри все пак). Ви ще кажете: "Какво от това като им насича да я играят на Medium!" Е да ама като оригиналната игра им върви на High за какво трябва да я играят на Meduim като на Medium играта е двойно по-непревлекателна, нереалестична и т.н.

2. Отново както при миналата година има проблем с агитките. На повечето отбори не са тихи и не се разбира какво пеят или са ниско качествени като(Единственно Лески и ЦСКА имат по 2 песни които се разбират и то даже полвината от тях не се пея от години) имаш предвид, че само в интернет се намират доста качествени записи на най-малко полвината отбори от А група, че даже и на Б които след като им се смени формата си се чуват много добре в играта. Ако случайно не можете да намерите песни, което ме съмнява защото има десетки теми във този форум от рода на "Ето ви песни на Левски, Цска, Литекс моля сложете ги в играта." ми пишете на Скайп: SlayHot ;)

Има и др малки работи които не се забелязват толкова и ще се мине и без тяхното коментиране и отстраняване.

Това е от мен благодаря. Очаквам коментар. ;)

sv3nc3 коментарче нещо???
sofiazapad

Мнение от sofiazapad »

Ще има ли БФЛ ФИФА 2010 1.1 или по накратко някакъв fix
LITEX E LITEX E LITEX E AIDE AIDE LITEX E
bristol city

Мнение от bristol city »

Остават ми три зелени квадратчета до края на инсталацията,когато ми дава "Dont'sent".Няколко пъти упитвах и все едно и също,кажете какво да правя?
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Към екипа - защо не попитате в Сокъргаминг форума може там да знаят как се оправя проблемът с лицата :)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

__SaNd1__ написа:Към екипа - защо не попитате в Сокъргаминг форума може там да знаят как се оправя проблемът с лицата :)
точно па сокъргаминг :wasntme: иначе тоя проблем става само на енвидии, явно нещо са ви объркани настройките...
Rubo

Мнение от Rubo »

lqlqlq написа:
__SaNd1__ написа:Към екипа - защо не попитате в Сокъргаминг форума може там да знаят как се оправя проблемът с лицата :)
точно па сокъргаминг :wasntme: иначе тоя проблем става само на енвидии, явно нещо са ви объркани настройките...

Е тогава защо аз като съм с Ati Radeon Saphire 512mb и пак на няколко лица ми ги прай тия проблеми и ми насича?
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

Rubo написа:
lqlqlq написа:

Е тогава защо аз като съм с Ati Radeon Saphire 512mb и пак на няколко лица ми ги прай тия проблеми и ми насича?
значи моя грешка, на други патчове такъв проблем излиза само на енвидиите и съм се заблудил по това...
peterx

Мнение от peterx »

И на мен веднъж ми се случи - съдията изведнъж целият стана черен. А съм с Ати 4670.

Иначе ми се случва на някои стадиони по време на мач да се сменя нюанса на тревата - става ту по-светла, ту по-тъмна. Много е дразнещо (последния път ми се случи на стадиона на Локо Сф).
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
Nikitto

Мнение от Nikitto »

peterx написа:И на мен веднъж ми се случи - съдията изведнъж целият стана черен. А съм с Ати 4670.

Иначе ми се случва на някои стадиони по време на мач да се сменя нюанса на тревата - става ту по-светла, ту по-тъмна. Много е дразнещо (последния път ми се случи на стадиона на Локо Сф).
Аз съм с АТИ 4350, ако знаете как става с лицата ...
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

Аз съм с ати 4800 ХД 1 гб и пак прави бела с лицата.
И само ЦСКА обичамеее !!!
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Все някои би трябвало да знае как се оправя проблемът затова предложих да попитате там :(
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.

Изображение
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

peterx написа: Иначе ми се случва на някои стадиони по време на мач да се сменя нюанса на тревата - става ту по-светла, ту по-тъмна. Много е дразнещо (последния път ми се случи на стадиона на Локо Сф).
Тва вече си е от стадиона, според мен камерата минава през някой 3Д модел и ти се променя контраста.Може и да греша де...
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

__SaNd1__ написа:Все някои би трябвало да знае как се оправя проблемът затова предложих да попитате там :(
може да са най-посещаваният форум ама 97% от хората идея си нямат какво правят там ;) все пак може и да попитаме де...
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

lqlqlq написа:
__SaNd1__ написа:Все някои би трябвало да знае как се оправя проблемът затова предложих да попитате там :(
може да са най-посещаваният форум ама 97% от хората идея си нямат какво правят там ;) все пак може и да попитаме де...
Надявам се да разрешите този проблем - други няма патчът е почти перфектен успех в разрешаването на проблема - еми няма лошо може пък да знае все някои ... P.S. Предлагам ако разрешите проблема да пуснете всичко отново в един инсталатор заедно там с оправените спонсори и евентуално лицата без фиксове и т.н. :)

Изображение
Bier

Мнение от Bier »

Aбе зарежете тия глупости - лица, скилове и т.н. дребни проблеми.
Както се предполага преди това не ми сечеше, сега лагва да си еб* майката...
Възможможно ли е да е от тревата и,ако да , как да я разкарам ?
Иначе всичко друго е ток и жица.Поздравления.
Моля някой от екипа да сподели как да оправя проблема с лага?
Благодаря.
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2010”