FIFA Manager 10 Update 2
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 10 v1.0
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 10 v1.0
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
FIFA Manager 10 Update 2
Download
Това е списъка с новите неща и оправените проблеми, които включва ъпдейт 2.
Нови неща в оф-лайн режима:
- опция за пускане на последната база данни на ЕА или редактираната база данни в началото на играта
- много нови снимки на играчи (най вече от Coca Cola Championship)
- нови снимки в Залата на славата (Hall of Fame) на отказали се играчи във Великобритания (не са много, но ще станат повече по нататък)
- пълен списък с резултатите от Бундеслигата от първия кръг през 1963 г.
- допълнителни исторически резултати за Франция и Италия
- по-добро управление на „джаджите“ в резолюция 1440х900 (преместете курсора на мишката върху „джаджата“, за да я видите изцяло)
- подобрени заглавия на уебстраниците
- пре-наредени са разговорите по време на почивката (ще спестите няколко клика)
- опция да изключите прозореца със заглавията на музиките в главното меню
Нови неща в он-лайн режима:
- нова опция „Away from Keyboard“
- ако се включите в започнала игра, ще можете да видите къде са другите играчи (например в главното меню или преди мач). Така ще можете да разберете колко ще трябва да изчакате за да се включите
- като натиснете на някоя игра в листа ще видите играчите, които играят в нея
- трансферната сума на следващия играч, за който ще се наддава ще бъде показвана на екрана за преглед на трансферите
- левела на отборите и текущия кръг са вече част от екрана на мача
- иконите в лентата на времето (голове, картони, смени), използвани в оф-лайн режима, ще бъдат ползвани и в он-лайн режима
- можете да добавите друг играч, като свой приятел директно от инфо екрана на съответния играч
- опция за хоста да промени максималния брой на играчите
- мениджърските точки ще се показват в листа с приятелите
- сравнението на мениджърите по точки се прави по-често
- опция да бъде изключен филтъра за „мръсни думи“
- жребиите, в които няма клуб на реален играч, биват пропускани
Оправени бъгове:
- подобрения в 3D режима (по-добри и по-разнообразни удари, по-реалистичен брой картони, по-добри пасове, по-добри вратари, по-бързи реакции на защитниците, по-реалистични игри с ръка, подобрения по 1 на 1 срещу вратаря, по-реалистични пасове назад)
- няколко малки подобрения по Action режима
- подобрени уебсайтове (например: добавено е името на втория клуб към трансферните новини, информация за мениджъра ако кликнете на снимката му)
- общо около 140 други оправени бъга
- около 40 графични подобрения
Някои примери:
- CaC проблема в Италия
- „преместени“ клубове във Франция
- понякога твърде многото печалба при печелене на вътрешен турнир
- проблема с приключването на кариерите на някои играчи твърде рано
- краш при правене на състава (когато запазите формация)
- непоказване на голове в Highlight режима
- краш при по-дълга симулация
- подобрено селектиране на тренировъчен лагер за AI отборите
- ‘Ups & Downs’ отново работят и за играещи мениджъри
- липсващи инструменти при повторенията
- при печелене на Европейската супер купа, тя вече се добавя в листа с трофеите
- Зала на славата: Снимките на играчите се показват правилно вече
- по-реалистични договори с личните спонсори
- по-модерни имена на Германците
- делегирани трансфери: асистентите ви вече използват парите по-добре
- Тактики/първи отбор: Иконите за „crossing“ позициите са вече правилни
- някои графични проблеми при 1024х720 са оправени
- потребителските обекти на работния плот вече се запазват (няма нужда да ги избирате наново след зареждане на запазена игра)
- Започване на игра: Премахнат е „хака“ да започвате с повече от позволените отбори
- Live Ticker: Виковете на мениджърите вече не се появяват на играещите мениджъри
- Фона на мачовете за международни купи вече не е черен
- Relegated players: Сега има опция да бъдат добавени в „short“ листа или да ги скаутвате
- Редактор на стадиони: Проблема с наклона
- играещите мениджъри вече могат да правят смени в Live Ticker режима
- _PLAYER_CORNER_LEFT проблема е оправен
- ONLINE: Сортирането на таблицата работи правилно вече
- ONLINE: Получаванео на „0 actions available“ в началото на мач
- ONLINE: Липсващите снимки на трофеите в статуса на играчите
- ONLINE: Подобрени имена на съдиите
-
Re: FIFA Manager 10 Update 2
А crack ще има ли за този ъпдейт 2, защото доколкото си спомням миналата година трябваше да се чака Поздрави и чакаме патча
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Ами ако си бе направил труда да провериш линка който съм дал щеше да видиш че крака е в торента
-
OK мерси - последно да попитам ще трябва ли да инсталирам Update 1 преди това благодаряVencoi написа:Ами ако си бе направил труда да провериш линка който съм дал щеше да видиш че крака е в торента
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
не__SaNd1__ написа: OK мерси - последно да попитам ще трябва ли да инсталирам Update 1 преди това благодаря
-
Мерси и последен вече въпрос след като инсталирам Update 2 и копирам крака може ли съвсем спокойно да истрия EA Download Manager - a ? P.S. Излиза ми в играта на new game ЕА Database и Editor Latest Database - не посмях да продължа напред и върнах към менюто и излязох без да пипам нищо да не би след като съм инсталирал ъпдейта и крака след това да трябва да пипам нещо в Едитора и дали след това мога спокойно да изтрия ЕА довнлоад манагера?DoMiNaToR написа:не__SaNd1__ написа: OK мерси - последно да попитам ще трябва ли да инсталирам Update 1 преди това благодаря
-
Преди да инсталираме този ъпдейт трябва ли да премахнем сейфовете ?
Имам проблем с инсталирането на този ъпдейт. Иска играта да бъде преинсталирана, за се инсталира ъпдейта. Преинсталирах играта, но отново нестава и отново иска преинсталиране на играта. Имах същия проблем и с първия ъпдейт, дори направих тема, но беше изтрита незнайно защо, без отговор.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Това е новост, избираш дали да играеш с оригиналната база на ЕА или тази която е едитвана от тебе или от някой друг__SaNd1__ написа:Мерси и последен вече въпрос след като инсталирам Update 2 и копирам крака може ли съвсем спокойно да истрия EA Download Manager - a ? P.S. Излиза ми в играта на new game ЕА Database и Editor Latest Database - не посмях да продължа напред и върнах към менюто и излязох без да пипам нищо да не би след като съм инсталирал ъпдейта и крака след това да трябва да пипам нещо в Едитора и дали след това мога спокойно да изтрия ЕА довнлоад манагера?
Проблема не идва от там, че трябва да преинсталираш, а че не намира оригиналното EXE, защото си го заменил с крака!kazzparr написа:Имам проблем с инсталирането на този ъпдейт. Иска играта да бъде преинсталирана, за се инсталира ъпдейта. Преинсталирах играта, но отново нестава и отново иска преинсталиране на играта. Имах същия проблем и с първия ъпдейт, дори направих тема, но беше изтрита незнайно защо, без отговор.
-
Не ми зарежда сайта
kazzparr написа:Имам проблем с инсталирането на този ъпдейт. Иска играта да бъде преинсталирана, за се инсталира ъпдейта. Преинсталирах играта, но отново нестава и отново иска преинсталиране на играта. Имах същия проблем и с първия ъпдейт, дори направих тема, но беше изтрита незнайно защо, без отговор.
Имам същия проблем.Иска преинсталация като тръгна да инсталирам патча.Кажете как се оправя?
Имам същия проблем.Иска преинсталация като тръгна да инсталирам патча.Кажете как се оправя?
-
Това е много тъпо всеки път като се влиза в New Game трябва да се избира датабазата - лично мен това много ме дразни няма ли някакъв начин да е както преди при старите версииVencoi написа:Това е новост, избираш дали да играеш с оригиналната база на ЕА или тази която е едитвана от тебе или от някой друг__SaNd1__ написа:Мерси и последен вече въпрос след като инсталирам Update 2 и копирам крака може ли съвсем спокойно да истрия EA Download Manager - a ? P.S. Излиза ми в играта на new game ЕА Database и Editor Latest Database - не посмях да продължа напред и върнах към менюто и излязох без да пипам нищо да не би след като съм инсталирал ъпдейта и крака след това да трябва да пипам нещо в Едитора и дали след това мога спокойно да изтрия ЕА довнлоад манагера?
-
Хора качете го тоя ъпдейт някъде немога да го истегля не ми отваря сайта
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Има го и на официалния сайт на играта. Само крака трябва си намериш
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
-
Да не ми се прецака сейфа като инсталирам ъпдейта?
EDIT: Ще трябва ли да си кача Update 1?
EDIT: Ще трябва ли да си кача Update 1?
-
Хора имам проблем с инталирането на update 2! Играта си е инсталната, пача го свалих и като стартирам exe-то и ми изписва:FIFA Manager 10 could not be located on your system. Re-install Fifa Manager 10 and then run this patch again. Преинсталирах играта и пак същия проблем... Някакви идеи?
Always my heart will be BLUE!!! LEVSKI FOREVER!!!
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Сложи оригиналното exeManower написа:Хора имам проблем с инталирането на update 2! Играта си е инсталната, пача го свалих и като стартирам exe-то и ми изписва:FIFA Manager 10 could not be located on your system. Re-install Fifa Manager 10 and then run this patch again. Преинсталирах играта и пак същия проблем... Някакви идеи?
някой може ли да качи само оригиналното exe, че не ми се тегли и инсталира цялата игра?DoMiNaToR написа:Сложи оригиналното exeManower написа:Хора имам проблем с инталирането на update 2! Играта си е инсталната, пача го свалих и като стартирам exe-то и ми изписва:FIFA Manager 10 could not be located on your system. Re-install Fifa Manager 10 and then run this patch again. Преинсталирах играта и пак същия проблем... Някакви идеи?
-
Тоест казваш, че си инсталвам играта без да слагам крака от нея? Така и пробвах и като зареда update 2 пак ми пише същото...
Always my heart will be BLUE!!! LEVSKI FOREVER!!!