При мен тръгна без проблем такаRickarD написа:точно по същия начин го правя и дава тая грешка
Това е крака за Update 2 който ползвам
http://www.playground.ru/cheats/40548/
При мен тръгна без проблем такаRickarD написа:точно по същия начин го правя и дава тая грешка
bunny_rabbit написа:Бихте ли ми помогнали ? имам голям проблем : инсталвам играта, инсталвам ъпдейта, слагам крака от ъпдейта и ми се появява любимото донт сент МОЛЯВИ МНОГО МИ СЕ ИГРАЕ
Я кажете характеристики на комповете си. и оригиналната игра, без BFL патча върви лиRickarD написа:и при мен е същия проблема
DoMiNaToR написа:bunny_rabbit написа:Бихте ли ми помогнали ? имам голям проблем : инсталвам играта, инсталвам ъпдейта, слагам крака от ъпдейта и ми се появява любимото донт сент МОЛЯВИ МНОГО МИ СЕ ИГРАЕЯ кажете характеристики на комповете си. и оригиналната игра, без BFL патча върви лиRickarD написа:и при мен е същия проблема
Еми начи проблема е в компа ти.. кажи му характеристиките и каква ОС ползвашbunny_rabbit написа:И без патч и със патч ми дава Don't Sent
хаха незнам дори дали е 2002Vencoi написа:Поддържан софтуеър:
Microsoft Windows 2000/XP (Microsoft Windows 95, Windows 98/ME и Microsoft Windows NT не се поддържат), Microsoft Windows Vista
Минимални хардуеър изисквания:
1.3 GHz Intel Pentium III или еквивалентен процесор
1024 MB RAM, 2048 MB се препоръчва (зависи от броя на избраните лиги)
64 MB (AGP/PCI-E), графична карта
12,000 MB свободно място
8x DVD-ROM drive
DirectX 9.0c съвместима звукова карта
P.S. а и този уиндоус 2002 от де го изкопа
Като те пита за база данни трябва да избереш "Editor Database"Manower написа:Хора имам едно проблемче. БФЛ патча си го инсталирах както си трябва и си тръгна. Обаче имаше някои неточности в играчите на Левски и си ги едитнах от едитора. Започнах кариера (мисля, че избрах, когато ме питаше в началото за базата данни,тази след ъпдейта) и като реша да гледам отбора на 3D, екипите на Левски не са оригиналните, а сини просто. Даже и като гледах мач на ЦСКА и техните бяха по подобен начин. Също и някой емблеми на някои клубове липсват : Шахтьор, Д.Киев ( други не мога да се сета в момента). Някакви идеи как да си оправя проблема с Левски??
Абе като пускаш едитора за първи път и те пита дали да ползва оригиналната база на ЕА. Там е трябвало да избереш 'Не'. Инсталирай бфл патча отново и трябва да станеManower написа:Ахам, ми може и това да съм го дал, смисъл както ти го беше писал в сайта към инсталацията. Сега да преинстална ли или няма смисъл? Сега разгледах с едитора, че нито един БГ отбор няма оригинален екип! Идеи някакви?