FIFA Manager 2010 - Проблеми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 10 v1.0
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 10 v1.0
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
FIFA Manager 2010 - Проблеми
Всякакви проблеми или въпроси свързани с играта споделяйте тук
Re: FIFA Manager 2010 - Проблеми
Значи въпросът ми е следния-тъй като забелязах в страницата за персонала на няколко от служителите мотивацията им е паднала на нула и оттам всичко като левъли пада.Та какво трябва да направя за да вдигна мотивацията на служителите.Някакви идеи,плс?
-
Появи ми се странен проблем след като стигнах до четвърт финал в шампионска лига ми се падна Ливърпул,,,, зареди ми 3Д мача и като дам ESC вместо да прескочи някое повторение направо ме вади в менюто и то на половин екран, а коментара продължава да върви,,,, вече започна да ме изхвърля и от играта!? Странното е че ако си пусна мач и гледам всичко без да прескачам повторения с ESC нямам проблем….. някой има ли идея от къде може да идва проблема?
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Инсталирал ли си някакви ъппдейти?aniky написа:Появи ми се странен проблем след като стигнах до четвърт финал в шампионска лига ми се падна Ливърпул,,,, зареди ми 3Д мача и като дам ESC вместо да прескочи някое повторение направо ме вади в менюто и то на половин екран, а коментара продължава да върви,,,, вече започна да ме изхвърля и от играта!? Странното е че ако си пусна мач и гледам всичко без да прескачам повторения с ESC нямам проблем….. някой има ли идея от къде може да идва проблема?
-
Да, инсталирал съм Update 2 и емблемите на голяма част от страните . Имам и друга започната кариера и като я стартирах този проблем го няма, като се върна пак на другия сейв продължава да го има,,,, възможно ли е да е бъг след преминаване на четвърт финал в шампионска лига?DoMiNaToR написа:Инсталирал ли си някакви ъппдейти?aniky написа:Появи ми се странен проблем след като стигнах до четвърт финал в шампионска лига ми се падна Ливърпул,,,, зареди ми 3Д мача и като дам ESC вместо да прескочи някое повторение направо ме вади в менюто и то на половин екран, а коментара продължава да върви,,,, вече започна да ме изхвърля и от играта!? Странното е че ако си пусна мач и гледам всичко без да прескачам повторения с ESC нямам проблем….. някой има ли идея от къде може да идва проблема?
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Получава се така, защото играеш със стар сейв на новия ъпдейт. И на мен ми крашваше така и почнах нова играaniky написа:Да, инсталирал съм Update 2 и емблемите на голяма част от страните . Имам и друга започната кариера и като я стартирах този проблем го няма, като се върна пак на другия сейв продължава да го има,,,, възможно ли е да е бъг след преминаване на четвърт финал в шампионска лига?
-
и двата сейва са нови след като качих Update 2DoMiNaToR написа:Получава се така, защото играеш със стар сейв на новия ъпдейт. И на мен ми крашваше така и почнах нова играaniky написа:Да, инсталирал съм Update 2 и емблемите на голяма част от страните . Имам и друга започната кариера и като я стартирах този проблем го няма, като се върна пак на другия сейв продължава да го има,,,, възможно ли е да е бъг след преминаване на четвърт финал в шампионска лига?
моля ви,помогнете ми!Не ми пуска 3Д мач.Оговаря ми лаптопа на всякакви изисквания!Преди всеки мач решавам как да се играе мача,но не ми позволява 3Д мач!
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Видеото ти е слабоcappo написа:моля ви,помогнете ми!Не ми пуска 3Д мач.Оговаря ми лаптопа на всякакви изисквания!Преди всеки мач решавам как да се играе мача,но не ми позволява 3Д мач!
NVIDIA ® GeForce ™ Go 6150 ,това ми е видеото,да ли става
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Със сигурност е от нея. Стара е и е слаба.cappo написа:NVIDIA ® GeForce ™ Go 6150 ,това ми е видеото,да ли става
Здравейте, имам проблем със стартирането на играта. Не мога да стартирам играта дава ми грешка 126. Could not load the DLL "GfxCore.dll". Помогнете
-
Пише,че не може да намери този DLL файл "GfxCore.dll".Напиши във Google "GfxCore.dll" и ще ти излезнат сайтове от които можеш да си го истеглиш после го слагаш във папката на играта и би трябвало да тръгне
-
Играя като играещ треньор,,, от както качих Update 3 когато съм с топката не мога да спринтирам, но това важи и за другите в моя отбор има ли начин това да се оправи без да се връщам на Update 2
-
ае пичове как да си взема скаути,асистенти и др.Иска да extend-на нещо си там club centre.От къде мога да го направя това.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Отиваш на Club > Club Facilities > Extend Club Facilities, избираш синята сграда в средата и долу от ляво избираш последната и даваш на зелената отметка.daniel4o92 написа:ае пичове как да си взема скаути,асистенти и др.Иска да extend-на нещо си там club centre.От къде мога да го направя това.
здравейте.имам следния проблем.играх срещу челси (с ман юн) за камюнити шилд и стигнахме до дуспи.като дойде моят ред да бия (с рууни) стана някъв бъг.нещеше да отиде по напред от дъгата на наказателното да изпълни дуспата та искам да попитам дали ъпдайтите ще оправят този бъг
Здравейте,
имам проблем с инсталацията. Първо ми искаше "GfxCore.dll". Свалих го, но пак ми изписва "Донт сенд...."
имам притеснения, че е от лаптопа.....всъщност е нетбук:
DELL Inspiron Mini 10
Процесор Intel Atom Z530 1600 Mhz / FSB 533 / 512 KB L2 Cashe
Дисплей 10.1” / 1024 x 576
Оперативна памет (RAM) 1 GB DDR2 / 533 MHz
Твърд диск 160 GB / SATA
Видео контролер Mobile Intel GMA 500
дали би тръгнало на подобна машина ?
имам проблем с инсталацията. Първо ми искаше "GfxCore.dll". Свалих го, но пак ми изписва "Донт сенд...."
имам притеснения, че е от лаптопа.....всъщност е нетбук:
DELL Inspiron Mini 10
Процесор Intel Atom Z530 1600 Mhz / FSB 533 / 512 KB L2 Cashe
Дисплей 10.1” / 1024 x 576
Оперативна памет (RAM) 1 GB DDR2 / 533 MHz
Твърд диск 160 GB / SATA
Видео контролер Mobile Intel GMA 500
дали би тръгнало на подобна машина ?
Здравейте,
Моля ви за помощ!Инсталирах си фифа манажер 10 на Релоадед и след това тръгнах да иснталирам ъпдейт...но проклетото нещто стига до средата на ъпдейта и ми изписва "performing rollback" се спира само!Моля някой да ми помогне изтрепах се да търся как да го орпая преинсталирах смених сичко ама неще! компът ми е доста мощен и неможе да е от това проблемът?!?!от антивирусната?!
Моля ви за помощ!Инсталирах си фифа манажер 10 на Релоадед и след това тръгнах да иснталирам ъпдейт...но проклетото нещто стига до средата на ъпдейта и ми изписва "performing rollback" се спира само!Моля някой да ми помогне изтрепах се да търся как да го орпая преинсталирах смених сичко ама неще! компът ми е доста мощен и неможе да е от това проблемът?!?!от антивирусната?!