Футбол
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Re: Футбол
Това е. Барселона направи Юнайтед за смях насред Рим То всъщност и помен нямаше от Юнайтед. Защита - никаква, халфове - никакви, а Роналдо игра точно 20 мин., а Роналдо и Руни не играят ли.. резултата се вижда.
Не знам как може треньор като Фъргюсън може да допусне такава грешка да се хвърли в глуха атака, а още повече след като знае бързината в атака на Барса. 1 удар и гол, а след тоя гол
И все пак, браво, Барса.
Не знам как може треньор като Фъргюсън може да допусне такава грешка да се хвърли в глуха атака, а още повече след като знае бързината в атака на Барса. 1 удар и гол, а след тоя гол
И все пак, браво, Барса.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Йес ве, йееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее... Видяхте ли шампионите бееее..
-
http://www.vbox7.com/play:e74973f8 - Бербатов!
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Тука коментатора е по-надъхващ ( ), лично мнение. А иначе Митко показва невероятни игри последните няколко мача и има най-високи оценки от целия отбор (според skysports.com). Започна да се превръща във водач на отбора, заедно с Гигс.
-
Уникален гол!Браво на Митко дано продължава все така и да им запуши устите на критиците,където викаха че не е за Ман.Утд...
Messi If you did play on the sky,we have die to watch how you playing!
Also CSKA FOREVER
Also CSKA FOREVER
-
ГАЗИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ! КЗС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
АЗ СЪМ НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ УТЕПЛЯК НА СВЕТА, ИЗПУСНАХ МАЧА НА ГОДИНАТА!
АЗ СЪМ НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ УТЕПЛЯК НА СВЕТА, ИЗПУСНАХ МАЧА НА ГОДИНАТА!
-
Кой, на Миньор или на Ливърпул
-
Миньор разбира се.Колкото и да ми се ще, все още не съм имал шанс да посетя Анфийлд.lqlqlq написа:Кой, на Миньор или на Ливърпул
-
Леле , май пак ще си минем без участие на голям футболен форум...
1.Англия
2.Швейцария
3.Бъглария
4.Уелс
5.Черна Гора
Само Йоветич и Вучинич да не ни насерат пак и при късмет да бием Уелс и Швейцария тук , може да имаме шансове.
1.Англия
2.Швейцария
3.Бъглария
4.Уелс
5.Черна Гора
Само Йоветич и Вучинич да не ни насерат пак и при късмет да бием Уелс и Швейцария тук , може да имаме шансове.
-
Черна Гора, Уелс и Швейцария тук ще ги бием, помнете ми думата !! Най-много да вземем точка на Уелс и Черна Гора като гост и това са 11 точки.
-
Абе не си прави сметки без кръчмар. Тези отбори вече не са тъй наречените "аутсайдери" , защото футбола се разви до толкова , че вече такива отбори няма , което е добре , така се получават доста интересни мачове. Иначе ние да си гледаме навсякъде да излизаме за победа , дори и на Уембли ,та ще видим какво ще стане...
-
Ей това изречение го чух точно след изтеглянето на жребия по бнтelit_sofia написа:Абе не си прави сметки без кръчмар. Тези отбори вече не са тъй наречените "аутсайдери" , защото футбола се разви до толкова , че вече такива отбори няма , което е добре , така се получават доста интересни мачове. Иначе ние да си гледаме навсякъде да излизаме за победа , дори и на Уембли ,та ще видим какво ще стане...
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Абе ние и срещу Кипър излязахмe за победа ама..elit_sofia написа:Абе не си прави сметки без кръчмар. Тези отбори вече не са тъй наречените "аутсайдери" , защото футбола се разви до толкова , че вече такива отбори няма , което е добре , така се получават доста интересни мачове. Иначе ние да си гледаме навсякъде да излизаме за победа , дори и на Уембли ,та ще видим какво ще стане...
-
Хаха ти на тва ако му викаш излизане за победа... иначе оня боклук мъри не знам с какъв акъл каза, че отбора не се е класира на световното защото не е имал време и не бил обещавал за това...бахти и дебила, това е националният отбор на България, нима вече трябва някой да обещае нещо, за да имаме основания да го псуваме и да не сме доволни от него? При положение, че отбора игра ужасно при него, не знам с каква гордост го казва това! А сега бавно но славно вървим към 8 години без участие на никакъв турнир...DoMiNaToR написа:Абе ние и срещу Кипър излязахмe за победа ама..elit_sofia написа:Абе не си прави сметки без кръчмар. Тези отбори вече не са тъй наречените "аутсайдери" , защото футбола се разви до толкова , че вече такива отбори няма , което е добре , така се получават доста интересни мачове. Иначе ние да си гледаме навсякъде да излизаме за победа , дори и на Уембли ,та ще видим какво ще стане...
-
Само Мъри им играе по свирката , затова е треньор...