Manchester United (Фен тема)

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
AntrAcsA
BFL Team™

Re: Manchester United (Фен тема)

Мнение от AntrAcsA »

Меси играе и като типичен нападател , този сезон на няколко пъти му се е налагало да играе на този пост. Просто схемата на
Барса е такава че хората в нападение постоянно сменят местата си !! Ама това е друга тема... та за Юнайтед ! Отпадането на Юнайтед е чисто и просто грешка на САФ ! Тотално обърка схемата след изгонването на Рафаел и доста време не направи нищо за да я промени докато не падна и втория гол ... Другата причина е
КАААААААААААРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИККККККККККК :@ винаги съм го мразел тоя боклук ... и в двата мача направи фатални грешки които доведоха до гол , той е най големия виновник за всичко негативно през този сезон , играта му е под всякаква критика, не може да играе в защита , не може да играе в нападение , не може да играе в халфовата линия ... не може да подава добре , не може да шутира добре , не може да дриблира добре... Така и не разбрах що за мазохизъм има САФ че го търпи и го пуска да играе всеки един важен мач. Проблема на Юнайтед от месец , два насам е халфовата линия , тя е толкова непродуктивна , толкова ялова че проссто няма как да стане по зле . Всички досега концентрираха недоволството от играта на Юнайтед към Бербатов или Руни ,е радвам се че дойте и този момент когато прогледнаха и цялото недоволство се изсипа върху халфовете , най вече върху Карик , надявам се да напусне отбора в края на сезона .
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

Официална страница във фейсбук :happy: http://www.facebook.com/manutd
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

Новите екипи
Домакински

Къс ръкав
ИзображениеИзображение

Дълъг ръкав
Изображение
Изображение

Гащета
Изображение

Чорапи
Изображение
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

Защо отново ги направиха със скапана яка... :@
Изображение
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

elit_sofia написа:Защо отново ги направиха със скапана яка... :@
Абе те така не изглеждат яки, ама на футболистите стоят много яко. И аз в началото не го харесвах, обаче като гледах мача вчера, в комбинация с черни гащета са много яки :) Между другото Митко направи страшен мач.. Напомни ми на оня Бербатов от Тотнъм. Търсеше топката постоянно, участваше във всяка атака :) И, естествено, вкара гол и направи 2 асистенции. Дано продължава така :)
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

Дано, че не ми се мисли, след като не направихме нито един добър трансфер през това лято. Дано се разиграе и Рууни да подобри дори постижението си от миналата година ! :devil:
Изображение
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

elit_sofia написа:..не направихме нито един добър трансфер през това лято..
:^) Как нито един?! Хави Ернандез е много добър. Крис Смолинг, като се сработи със защита ни, също ще е добър, пък и до края на трансферния прозорец има 2 месеца още. Има слухове за Снайдер и Балотели и ако ги вземем ставаме пушка :)
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

Аз лично искам само Снайдер, Балотели е лайнар. Не мисля, че с това поведение Сър Алекс ще го търпи... ;)
Изображение
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

elit_sofia написа:Аз лично искам само Снайдер, Балотели е лайнар. Не мисля, че с това поведение Сър Алекс ще го търпи... ;)
Колкото до поведението, ако Балотели иска да сане футболист Алекс Фъргюсън е точния треньор за него. Спомни си само к'во беше поведението на Рууни... или пък на Роналдо. Определено САФ е човек, който знае как да се справя със "силни" характери.
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

Да, но Балотели е различен случаи. Рууни имаше лошо поведение спрямо съдиите, а пък Балотели се мисли за голям играч, та дори не се качва и на самолета за дадено гостуване, щом ще е резерва например... ;)
Изображение
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

Канзас Сити Уизърдс - Манчестър Юнайтед след половин час (в 1:00). На който му се гледа - тук :)
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

Канзас Сити Уизърдс 2 - 1 Манчестър Юнайтед

Еми, нормално бе да паднем. Защитата млада, вратаря млад, мотивация никаква, концентрация никаква, леко бутване от съдията и ей го резултата. Защо трябва да има камери на гол-линията ли?! Вижте им втория гол! Един подарен от нас, един подарък от съдията и второто полувреме игра със схема 9-0-1. Муцка! Ама честито им да е де, победиха ни младежите :clap:

Едит: Митко вкара гооол :party: :party:
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

Нека се радват янките. :D Резултатът от този мач, а и от останалите ни контролни мачове не ме топли съвсем, защото това са само проверки, а и плюс това не сме с пълния си състав, основните имена липсват. Браво на Берба, че пак вкарва, дано покаже тази форма и във Висшата Лига. :)
Изображение
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

elit_sofia написа:Нека се радват янките. :D Резултатът от този мач, а и от останалите ни контролни мачове не ме топли съвсем, защото това са само проверки, а и плюс това не сме с пълния си състав, основните имена липсват. Браво на Берба, че пак вкарва, дано покаже тази форма и във Висшата Лига. :)
Бе той гола му от дузпа, ама си я изработи сам, пък и червен картон изработи, така че :wasntme:

Едит: репортаж - http://www.vbox7.com/play:1cc4cb93
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”