Какво искате за БФЛ ФИФА 2011
-
Re: Какво искате за БФЛ ФИФА 2011
Аз искам същото каквото беше на БФЛ FIFA 10 !!!
-
Вие добре си искате, но май не се знае, дали ще има БФЛ 2011. Иначе аз не съм претенциозен. Искам да има нормалните неща:актуални състави, реални екипи, стадионите (по възможност този път стадиона на Монтана да го има), г/д реални лица (близо до реалните), скиловете да са реални и за друго сега не се сещам. Дано има БФЛ 2011, за да се изпълнят "желанията" ми!
-
Абе щом ще има ФИФА 2011 наче сигурно ще има и БФЛ ФИФА 2011
-
Дано не сменят изцяло системата на фифата че БФЛ ще трябва отначало да си правят всичко..... като най-важното е стадионите
С каква програма правихте стадионите на Фифа 10? Моля ви кажете?
-
Колкото се може повече български отбори и групи. Ако липсват хора помагам с каквото мога...
-
Ами аз искам - Актуални състави,най-новите екипи,стадионите по възможност на всички отбори от А група,и някои личица това е по важното
-
1. Всички отбори от А Група с тяхните актуални състави към ...
2. Реални домакински, гостуващи и вратарски екипи на всички отбори от А Група.
3. Трети екипи на ЦСКА, Левски, Черноморец и още 2 отбора ...
4. Реални знамена на всички отбори от А Група.
5. Емблемите на всички отбори от А Група.
6. В режим Мениджър Моуд през първия сезон отборът на Литекс да участва в Шампионска Лига, а ЦСКА, Левски и Берое в Лига Европа. След края на първия сезон завършилия на първо място участва в Шампионска Лига, а втория, третия и четвъртия в Лига Европа (ако може да е носителя на Купата на България).
7. Колкото се може повече лица на футболистите от А Група.
8. Стадионите на всичките 16 отбора с версии за ден, облачно, залез слънце и нощ (за стадионите които имат електрическо осветление).
9. Песни на агитките на ЦСКА, Левски, Литекс, Локомотив София, Локомотив Пловдив, Берое, Черноморец ...
10. Публиката на стадионите да е в цветовете на фланелките с които играят отборите.
11. Рекламни пана на отборите от А Група.
2. Реални домакински, гостуващи и вратарски екипи на всички отбори от А Група.
3. Трети екипи на ЦСКА, Левски, Черноморец и още 2 отбора ...
4. Реални знамена на всички отбори от А Група.
5. Емблемите на всички отбори от А Група.
6. В режим Мениджър Моуд през първия сезон отборът на Литекс да участва в Шампионска Лига, а ЦСКА, Левски и Берое в Лига Европа. След края на първия сезон завършилия на първо място участва в Шампионска Лига, а втория, третия и четвъртия в Лига Европа (ако може да е носителя на Купата на България).
7. Колкото се може повече лица на футболистите от А Група.
8. Стадионите на всичките 16 отбора с версии за ден, облачно, залез слънце и нощ (за стадионите които имат електрическо осветление).
9. Песни на агитките на ЦСКА, Левски, Литекс, Локомотив София, Локомотив Пловдив, Берое, Черноморец ...
10. Публиката на стадионите да е в цветовете на фланелките с които играят отборите.
11. Рекламни пана на отборите от А Група.
Liverpool FC, Sporting CP, Atletico de Madrid
-
Ами ако има БФЛ ФИФА 11 (дано) ще трябва да се прави всичко наново, защото от ФИФА обявиха че ще е съвсем нова система за игра и че ще прилича на тези от конзолите!
-
- Обратна връзка:
Здравейте. Не съм писал тук сигурно от една година Ако приемате още предложения за БФЛ 2011 - мисля, че ще е добре да направите един сборен шампионат от няколко отбора от Б, както и от В група. От В група разбира се визирам Ботев и Нефтохимик, защото има много фенове, които биха играли с тях.
-
Аз съм от Плевен и си мисля, че трябва да визираш и Спартак (Плевен), макар и Нефтохимик и Ботев да са по-велики клубове от нашия ... Разбира се и Янтра (Габрово)to6kobg написа:Здравейте. Не съм писал тук сигурно от една година Ако приемате още предложения за БФЛ 2011 - мисля, че ще е добре да направите един сборен шампионат от няколко отбора от Б, както и от В група. От В група разбира се визирам Ботев и Нефтохимик, защото има много фенове, които биха играли с тях.
Liverpool FC, Sporting CP, Atletico de Madrid
-
- Обратна връзка:
Аз подчертах нас и нафтата, но разбира се, че и Спартак Плевен и Янтра трябва да се включат. Просто предлагам на БФЛ, а ако е нужна информация относно играчи и стадиони знаете, че може да разчитате на нас
ПП - от толкова време не съм писал, че трябва да си сменя подписа, че тоя христолов не е актуален вече
ПП - от толкова време не съм писал, че трябва да си сменя подписа, че тоя христолов не е актуален вече
-
Аз в началото ще съм доволен ако направят мини патч с съставите и екипите на по големите ни отбори,да бъдат добавени в REST of World
За БФЛ 2011 искам да няма бъгове. Другото BFL team ще го направят повече от перфектно
а може ли всияко да е написано на български ако е възможно не е задължително просто питам
Задължително тбори от Б група Една сборна Б група може да се направи, ако не може да се направят всички отбори. Аз за "Чавдар" (Бяла Слатина) мога да ви дам всичко, което ви е нужно.
-
- Обратна връзка:
Ако ви трябват данните на футболистите на Боетв Пловдив след 10 дена пускаме официалния сайт и там ще има всичко
-
Като за начало се надявам да има бфл пач. Очаквам да включва А група стадиони екипи лица ,абе както си му е реда и може да се направи една сборна Б група от 7-8 по добри отборчета които да си правят мини първенство и първите 3 да идват в А групата като цяло това очаквам дано се сбъдне
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
-
Дали може да се направи агитките на отборите да палят димки