![Изображение](http://img835.imageshack.us/img835/8946/faces1011.th.jpg)
Не претендирам за някаква идалност, просто фенска работа
![It wasn't Me :wasntme:](./images/smilies/itwasntme.gif)
По същата система ще са, виж тази снимка:rap17ka7a написа:Според мен шанса да са по същата система са много малки... все пак фифа 11 ще е некст ген.
Не можеш да го кажеш от една снимка... + това 99% от шотовете които слагат ЕА са на ПС3 така че не може да се прецени от шот... като излезе демото ще се види.LeVsKi FoReVeR написа:По същата система ще са, виж тази снимка:rap17ka7a написа:Според мен шанса да са по същата система са много малки... все пак фифа 11 ще е некст ген.
Дано да си правrap17ka7a написа:Не можеш да го кажеш от една снимка... + това 99% от шотовете които слагат ЕА са на ПС3 така че не може да се прецени от шот... като излезе демото ще се види.LeVsKi FoReVeR написа:По същата система ще са, виж тази снимка:rap17ka7a написа:Според мен шанса да са по същата система са много малки... все пак фифа 11 ще е некст ген.
Въобще не е така лицето... прическата е друга и брадичката му е доста по широка... лично мнение не ми харесва.
Стига да имам време, приятелю. Лицата ги правя за собствено ползване и удоволствие. То си и личи по "приликата" с играчите.DoMiNaToR написа: Пооправи му устните