Да, но без бг отбори !LeVsKi FoReVeR написа:Новата фифа излезе и е уникалнааа!
FIFA 11
-
Re: FIFA 11
Някой има ли идея как да си променя цвета на триъгълничето на избранич играч, че това зелено въобще не го различавам.
Още нещо, в играта не ми позволява да вляза в Controller setting, знаете ли как да го оправя?
Още нещо, в играта не ми позволява да вляза в Controller setting, знаете ли как да го оправя?
-
Откаде, да е сваля.
-
имам един много голям проблем ако може някой да ми помогне когато почне играта ми дажа практис с кака и махам го и жлизам ж менуту давам начало на мач но преди мача ми дава пак тренировка и незнам как да я махна натискам сичко но не става моля за помощ !!
-
Mи натисни "Space" или "Esc"! Мн голям проблемmarii5 написа:имам един много голям проблем ако може някой да ми помогне когато почне играта ми дажа практис с кака и махам го и жлизам ж менуту давам начало на мач но преди мача ми дава пак тренировка и незнам как да я махна натискам сичко но не става моля за помощ !!
-
- BFL Team™
Абе имаш много по-голям проблем, ама айде..............marii5 написа:имам един много голям проблем ако може някой да ми помогне когато почне играта ми дажа практис с кака и махам го и жлизам ж менуту давам начало на мач но преди мача ми дава пак тренировка и незнам как да я махна натискам сичко но не става моля за помощ !!
-
бухахахахахаха
-
а бе аз да не съм толкова прост бе играя фифа от 2005 и не стажа нито спейс нито ескейп мислиш ли че ннямаше да съм пробвал да нацъкам сичко и ако може да се махне тая тренировка ще е ехтра
EDIT
Стига бе човек!!! . Ако и другия път пишеш така, ще го изтривам!
sv3nc3
EDIT
Стига бе човек!!! . Ако и другия път пишеш така, ще го изтривам!
sv3nc3
-
sv3nc3 научихте ли новата система на фифа 11
-
- Обратна връзка:
Само с джоистик може да се влиза там.snitch написа:Някой има ли идея как да си променя цвета на триъгълничето на избранич играч, че това зелено въобще не го различавам.
Момчета новата фифа е много добра , доволен съм . Играя я вече 1 седмица и се справям горе долу . Но имам един проблем - не знам как да правя фитновете (играя с клавиатура ,за съжаление ) . И явно тази част е специално за джойстик . Има ли някой ,който играе с клавиатура и знае кое е копчето и как става системата с финтовете . Ще съм много благодарен ,ако сподели с мен . Иначе всичко друго е на 6
вупрос
абе момци иа кажете от кое копче е спринта че много бавни тез хубосници ,ако ниакои знае де мерси за което предварително, заштото е трудно без спринт
Re: вупрос
Еми зависи как си го направиш ,иначе по дефолт ти е контрола май ... не съм много сигурен пробвай . или е RT или LT нещо такова .kiki1914 написа:абе момци иа кажете от кое копче е спринта че много бавни тез хубосници ,ако ниакои знае де мерси за което предварително, заштото е трудно без спринт
Момчета как да направя изискванията минимални, че ми сече като не ги бутам, а и как да си оправя контролите, че много ташак с тея новите...?
-
- Обратна връзка:
fifaconfig.exe намира се в E:\Games\EA Sports\FIFA 11\Game\fifasetupDunav1949 написа:Момчета как да направя изискванията минимални, че ми сече като не ги бутам, а и как да си оправя контролите, че много ташак с тея новите...?
-
Имам един проблем ! Някой знае ли как да си сейфам !Имам предвид че ми е на AutoSave ,а аз искам сам да си сейфам !Благодаря предварително!
Мерси много! Някой ще ми прати ли снимка как точно са контролите, че има някой, които са разбутани и немога да ги орпавя... Забравих кои как бяха...rap17ka7a написа:fifaconfig.exe намира се в E:\Games\EA Sports\FIFA 11\Game\fifasetupDunav1949 написа:Момчета как да направя изискванията минимални, че ми сече като не ги бутам, а и как да си оправя контролите, че много ташак с тея новите...?
ПС: Като бутнах настройките не иска да ми се пуска играта...
-
Мога ли да съм ВРАТАР на фифата за PC ?
-
за жалост неможе... може единствено на ПС и ексбоксnPe3ePBa7uB4e7o написа:Мога ли да съм ВРАТАР на фифата за PC ?
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
-
Имам проблем още в самото начало където е интрото и логото на ЕА спортс ми дава донт сенд и край.Убедих се,че не е от видео картата 2 смених пробвах с GT240,a сега съм с Geforce 9800GT 512mb.Моля кажете как да го оправя това!