FIFA 11

Всичко свързано с FIFA Football 2011
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
lyachi

Re: FIFA 11

Мнение от lyachi »

LeVsKi FoReVeR написа:Новата фифа излезе и е уникалнааа! :party:
Да, но без бг отбори ! ;( ;( ;( ;(
snitch

Мнение от snitch »

Някой има ли идея как да си променя цвета на триъгълничето на избранич играч, че това зелено въобще не го различавам.
Още нещо, в играта не ми позволява да вляза в Controller setting, знаете ли как да го оправя?
radoslav1990

Мнение от radoslav1990 »

Откаде, да е сваля.
marii5

Мнение от marii5 »

имам един много голям проблем ако може някой да ми помогне когато почне играта ми дажа практис с кака и махам го и жлизам ж менуту давам начало на мач но преди мача ми дава пак тренировка и незнам как да я махна натискам сичко но не става моля за помощ !! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
lyachi

Мнение от lyachi »

marii5 написа:имам един много голям проблем ако може някой да ми помогне когато почне играта ми дажа практис с кака и махам го и жлизам ж менуту давам начало на мач но преди мача ми дава пак тренировка и незнам как да я махна натискам сичко но не става моля за помощ !! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Mи натисни "Space" или "Esc"! Мн голям проблем :giggle: :giggle: :giggle:
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

marii5 написа:имам един много голям проблем ако може някой да ми помогне когато почне играта ми дажа практис с кака и махам го и жлизам ж менуту давам начало на мач но преди мача ми дава пак тренировка и незнам как да я махна натискам сичко но не става моля за помощ !! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Абе имаш много по-голям проблем, ама айде..............
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

бухахахахахаха :rofl:
marii5

Мнение от marii5 »

а бе аз да не съм толкова прост бе играя фифа от 2005 и не стажа нито спейс нито ескейп мислиш ли че ннямаше да съм пробвал да нацъкам сичко и ако може да се махне тая тренировка ще е ехтра

EDIT
Стига бе човек!!! :X :X :X . Ако и другия път пишеш така, ще го изтривам!

sv3nc3
nPe3ePBa7uB4e7o

Мнение от nPe3ePBa7uB4e7o »

sv3nc3 научихте ли новата система на фифа 11 :P
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

snitch написа:Някой има ли идея как да си променя цвета на триъгълничето на избранич играч, че това зелено въобще не го различавам.
Още нещо, в играта не ми позволява да вляза в Controller setting, знаете ли как да го оправя?
Само с джоистик може да се влиза там.
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
rodits

Мнение от rodits »

Момчета новата фифа е много добра , доволен съм . Играя я вече 1 седмица и се справям горе долу . Но имам един проблем - не знам как да правя фитновете (играя с клавиатура ,за съжаление ) . И явно тази част е специално за джойстик . Има ли някой ,който играе с клавиатура и знае кое е копчето и как става системата с финтовете :) . Ще съм много благодарен ,ако сподели с мен . Иначе всичко друго е на 6 :)
kiki1914

вупрос

Мнение от kiki1914 »

абе момци иа кажете от кое копче е спринта че много бавни тез хубосници ,ако ниакои знае де мерси за което предварително, заштото е трудно без спринт
rodits

Re: вупрос

Мнение от rodits »

kiki1914 написа:абе момци иа кажете от кое копче е спринта че много бавни тез хубосници ,ако ниакои знае де мерси за което предварително, заштото е трудно без спринт
Еми зависи как си го направиш ,иначе по дефолт ти е контрола май ... не съм много сигурен пробвай . или е RT или LT нещо такова . :)
Dunav1949

Мнение от Dunav1949 »

Момчета как да направя изискванията минимални, че ми сече като не ги бутам, а и как да си оправя контролите, че много ташак с тея новите...?
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Dunav1949 написа:Момчета как да направя изискванията минимални, че ми сече като не ги бутам, а и как да си оправя контролите, че много ташак с тея новите...?
fifaconfig.exe намира се в E:\Games\EA Sports\FIFA 11\Game\fifasetup
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
lyachi

Мнение от lyachi »

Имам един проблем ! Някой знае ли как да си сейфам !Имам предвид че ми е на AutoSave ,а аз искам сам да си сейфам !Благодаря предварително!
Dunav1949

Мнение от Dunav1949 »

rap17ka7a написа:
Dunav1949 написа:Момчета как да направя изискванията минимални, че ми сече като не ги бутам, а и как да си оправя контролите, че много ташак с тея новите...?
fifaconfig.exe намира се в E:\Games\EA Sports\FIFA 11\Game\fifasetup
Мерси много! Някой ще ми прати ли снимка как точно са контролите, че има някой, които са разбутани и немога да ги орпавя... Забравих кои как бяха... :@

ПС: Като бутнах настройките не иска да ми се пуска играта...
nPe3ePBa7uB4e7o

Мнение от nPe3ePBa7uB4e7o »

Мога ли да съм ВРАТАР на фифата за PC ?
The_Game_Beroeca

Мнение от The_Game_Beroeca »

nPe3ePBa7uB4e7o написа:Мога ли да съм ВРАТАР на фифата за PC ?
за жалост неможе... може единствено на ПС и ексбокс :X
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
trifon

Мнение от trifon »

Имам проблем още в самото начало където е интрото и логото на ЕА спортс ми дава донт сенд и край.Убедих се,че не е от видео картата 2 смених пробвах с GT240,a сега съм с Geforce 9800GT 512mb.Моля кажете как да го оправя това!
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2011”