Момчета може ли да се направи сборна Б група от 12 отбора? Ако трябва за информация и т.н. да помагам ... БФЛ ФИФА 08 според мен си е добра, защото има почти всички БГ отбори с традиции ... Ако има нещо ми пишете на ЛС
искам, ако е възможно отборите да имат шанс да се развиват в смисъл финансово, а не да печеля всичко и накрая да нямам пари и да си плащам на играчите заплатите и да се финансирам само чрез фрее трансфери...(това се отнася за бг отборите). Примерно като спечелиш Шампионска Лига или Лига Европа да дойде някой по-богат споснор така да може да си позволиш по- добри играчи?
Ехее.. спокойно е...Като гледам накъде е тръгнала темата някой ще поиска и нудисти да тичат по терена..Бъдете реалисти... "А" група с актуални състави,5-6 стадиона,тук там някое лице на по-големите "звезди" (на Гара може и дубльор да му направите),песни на агитките евентуално и "Б" групите...Мисля,че е реално да се направи след като тази година отборите са 24,а не 32. Приятно ще е също ако се направи и отбора на Ботев (Пловдив),а пък защо не и на Спартак ВН,Нефтохимик и Родопа.Разбира се това не са толкова нужни неща.Успех и по-малко нахални,постоянно мрънкащи потребители =)
Аз искам поне да има БФЛ 11. Пък да включат каквото могат
За останалото се надявам да има СМ11.
България има природни богатства, България има народ несломим, България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
хора още малко и ще може да се вкарват и променят текстурите в играта http://www.moddingway.com/news/2048.html и след това може да има БФЛ FIFA 11 (поне така мисля)
Ако може да направят пач за хора с по слаби PC-та защото като влезна да изиграя 1 мач , много сече . Когато играя 1в1 с Кака в началото изобщо не сече .