Като правите патча ако можете оправете котузиите да са по-чести.Пак за цял сезон имам 2-3 контузени на кръст за по 1 седмица и един за 1 месец...Като се погледне в истинският футбол тези за по 1 седмица за да бъде реялно трябва всяка седмица поне по двама да са контузени и поне един да е за 3-4 месеца контузе за да има малко тръпка от недостиг на играчи.Да не говорим че вратарите никога не се контузват или боледуват във фифата
Xaugyk написа:Като правите патча ако можете оправете котузиите да са по-чести.Пак за цял сезон имам 2-3 контузени на кръст за по 1 седмица и един за 1 месец...Като се погледне в истинският футбол тези за по 1 седмица за да бъде реялно трябва всяка седмица поне по двама да са контузени и поне един да е за 3-4 месеца контузе за да има малко тръпка от недостиг на играчи.Да не говорим че вратарите никога не се контузват или боледуват във фифата
Да точно така ! Само че това от ЕА Sports би трябвало да го направят за новата ФИФА ... не знам и не разбирам Всъщност има още някой работи които трябва да се поизпипат, за да стане FIFA 12 наистина добра, но това може би трябва от EA да го направят
Какво става момчета?Нещо много е замрял този форум Има ли някакви новивни около патча?Нещо така инфо до къде стигнахте с работата и до лятото ще има ли чалъм да излезе