DoMiNaToR написа:Това са бъговете които знаем:
-гостуващ екип Локо Пд
-(изхвърляне в начолото на 2рия мач в Man. Mode)
-Милдер изчезва
-Сливен малко играчи и краш
-Миньор - Румен Трифонов-дълга коса; Й. Тодоров -> Локо Сф.; Иво стоянов с висок скил;
-Tournament Mode
Който забележи проблем, опишете го и ще потърся за решение. Да ви кажа пуснал съм сигурно 50 мениджъра и не ми крашва след 1вия мач. Виждам и други са играли цял сезон дори и нямат проблеми, преинсталирайте ФИФА-та и пачовете и истрийте всичко от "My Documents/FIFA 11".
Да те поправя: Футболистът е не Румен Трифонов, а нападателят ни Румен Рангелов(
снимка) . Отборът в който играе Йордан Тодоров(Данчо тъча) е Локомотив Пловдив, а не София. Също така Даниел Златков е известен като българският Кристиано Роналдо, заради голямата си визуална прилика с звездата на Реал М.(
снимки). Брахими и Милен Василев са десни халфове/крила, а не халф и централен нападател както вие ги бяхте отбелязали. В зависимост ротацията на нашата схема, заемат и двата поста. Николай Банков е юноша на клуба и всъщност май все още не е направил официалният си дебют за отбора, но в играта е с по-голям оверал от титуляра ни Чворович. Горан Янкович играе зад нападателя/ите, а не дефанзивен полузащитник, макар че се е изявявал и на тази позиция.Ето и негови снимки, защото знам, че и при него имаше грешка в прическата, но не помня точно каква, защото я поправих
(тук). Освен високият оверал, и поста на Иво Стоянов е сбъркан. Той е полузащитник. Забравили сте да добавите и двама новодошли полузащитници - Илиян Илиев
(снимка) , който вкара победното попадение в последният кръг срещу Монтана. Както и бившият футболист на Локомотив Пловдив Евертон Джилио Том(
снимки). Очаква се в скоро време да подпишем и с друг бивш футболист на Локомотив, Даксон да Силва, но тъй като този трансфер все още не е факт, може би не е правилно да се добавя.
Колкото повече гледам, толкова повече сбъркани визии и прически на футболистите откривам, но няма да ги изреждам, за да не те/ви забавям излишно. В крайна сметка, тях мога да ги оправя и сам.
Футболисти, които могат да се отличат с по-висок оверал от останалите са капитанът ни Костадин Марков, вратарят ни Иван Чворович, в халфовата линия последните два сезона определено изпъква Горан Янкович, а в нападение Румен Рангелов е голмайсторът в контролите този подготвителен сезон и познатият на всички ни Явор Въндев. С бързина се отличават донякъде крилата ни Петров, Оклещек, Брахими и Милен Василев, като последните двама се отличават и с техниката си.
edit: Още информация, макар и оскъдна, може да намерите в официалният ни сайт -
линк , а също така може да ме потърсите и мен, тук в сайта, или пък на скайп - monteso92 . Надявам се да съм бил полезен.