BFL FIFA 11 v1.1 Released
Re: BFL FIFA 11 Released
Ако може да оправите и националния ни отбор във фикса ще е перфектно
Здравейте пичове!!! Играх един сезон с морето и по време на мача с Видима забелязах, че вратаря им от време на време се включва в атаките им.... Днес тръгнах да правя сезон с тях и още във приятелските мачове забелязах, че всеки мач вратаря е даден полеви играч от предния мач ахахха единия мач Самет Ашимов който по-принцип е бек ми беше вратар на посления мач оправете и тва плз
-
-
Важно по темата, играя Берое- Черно Море второто полувреме около 70-та минута както си бе на вратата техният вратар (на моряците), излезе пред наказателното поле, викам си ей ся им скъсах мрежата, стрелям и някъв защитник който бе във вратарското поле, хвана топката с РЪЦЕ и така вратаря в защита, оня пич на вратата и хваща топката когато си ще, продължи още около 5 мин. до като го смениха, полевия който бе на вратата и се изяваваше като вратар, се върна на мястото си, а влезлия вратар застана на мястото си.
Та това някакъв бъг ли е или е някакво правило на ФИФА, че ако вратаря е излезнал напред и има играч на вратата, той изпълнява ролята на вратаря (спомнете си мисля, че бе първият гол на световното 2010), в случая не зная дали същият може да играе с ръце като вратаря.
На доста бири съм, след загубата от Сливен, дано да сте ме разбрали
Та това някакъв бъг ли е или е някакво правило на ФИФА, че ако вратаря е излезнал напред и има играч на вратата, той изпълнява ролята на вратаря (спомнете си мисля, че бе първият гол на световното 2010), в случая не зная дали същият може да играе с ръце като вратаря.
Един град, един "храм", един отбор- БЕРОЕ до гроб
Beroe and West Ham to grave
-
Аз само да вметна на БФЛ, ако може да направите бразилецът Макелеле в ЦСКА, защото има неяснота около трансфера му на Българска Армия...Направете го за всеки случай, пък ако нещо стане и не дойде на Армията всеки да може да си го премахне от отбора, пък ако дойде и не сте го направили няма от къде да си го добавим в ЦСКА
Точно това се опитвам, да кажа и аз колега!!!komara написа:Важно по темата, играя Берое- Черно Море второто полувреме около 70-та минута както си бе на вратата техният вратар (на моряците), излезе пред наказателното поле, викам си ей ся им скъсах мрежата, стрелям и някъв защитник който бе във вратарското поле, хвана топката с РЪЦЕ и така вратаря в защита, оня пич на вратата и хваща топката когато си ще, продължи още около 5 мин. до като го смениха, полевия който бе на вратата и се изяваваше като вратар, се върна на мястото си, а влезлия вратар застана на мястото си.
Не знам дали на други се е случвало, но когато започна да играя ВЕ А РRО с моя виртуален играч, и веднага ме изхвърля... пробвам с БЕРОЕ, но нещо не се получава винаги е едно и също
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Ако ми намериш от някъде в нета мач от БГ първенството, да се вижда това повторение ще направя.
Доминатор, знаеш ли чрез коя програма се правят такива неща?Ако знаеш кажи.
-
-
Доминатор,би ли могъл да сложиш 5-6 отбора от долните дивизии ,ще направиш много хора щастливи ако има Ботев Пловдив,Спартак Варна,Нефтохимик,Лудогорец-това са отбори с много фенове.Аз лично мога да помогна за екипите стадиона състава скиловете снимките на играчите на тези отбори.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Начи бфл моля да опрайте още един проблем когато играя мач левски-черноморец винаги на полувремето ме изхвърля от играта пак моля и този проблем да оправите благодаря предварително.
-
Мислих, че е незначително, но вече взе да става доста дразнещо, в Менъджер, след всеки мач, състава ми се разбърква, при положение, че асистента е изключен, преди да инсталирам, БФЛ не ставаше така.- Играя с Берое.
-
При мен това се появяваше и преди бфл-то... влизаш в тийм менигжъра включваш асистента излизаш сейфаш после правиш същото но го изключваш сейф и си готов малко е дълго но при мен така ставаkomara написа:Мислих, че е незначително, но вече взе да става доста дразнещо, в Менъджер, след всеки мач, състава ми се разбърква, при положение, че асистента е изключен, преди да инсталирам, БФЛ не ставаше така.- Играя с Берое.
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
-
Пробвах сценария сигурно над 20 пъти и все едно и също, преди това нямах дертове
-
Вече сте смешни! Пледирам за това, че ако бъдат качени подбрани отбори от долните дивизии, А група да бъде слята с Б и колкото е възможно с В! Ебати и смешниците сте, бъдете мъже веднъж в живота си поне. Всеки знае, че на канарите не им е там мястото, такъв е живота, и на нас преди 2 години мястото не ни бе в Б, ама не сме п*тки, да ходим да хленчим наляво- надясто. Идете веднъж на мач, като искате отбора си, отидете веднъж на протест, да защитите правата на отбора си, пред БФС или виновниците да не е в елита и като се качи в А група с гордост да играете с него, да знаете, че и вие сте допринесли за това, не да го изпросвате, да го качат в някакъв умрял пач (с извинение към БФЛ). Това е футбола! Много се съмнявам някой от тея хора дето хленчат да им качат Тракия и Нефтохимика или който и да е друг отбор, си дава здравето за същия всяка седмица.vm1912 написа:Доминатор,би ли могъл да сложиш 5-6 отбора от долните дивизии ,ще направиш много хора щастливи ако има Ботев Пловдив,Спартак Варна,Нефтохимик,Лудогорец-това са отбори с много фенове.Аз лично мога да помогна за екипите стадиона състава скиловете снимките на играчите на тези отбори.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
А канарите дано в най- скоро време да се върнете в А, щото без битка за тракия ни е тъпо, искрено стискам палци и се надявам за това!
-
Аз ще допълня, ако може да добавите Георги Амзин, Владимир Бахъров и Станислав Костов Че преди нещо не ги видях. И да оправите състава на Академик София, защото там имаше много пропуски :? Не видях преотстъпените Никола Радулович, който е един от най-големите таланти и Николас Медина. Може да се ориентирате в някои сайтове , като например в официалния сайт на ЦСКА са дадени футболистите с техни снимки за лица
И в спортал.бг може да намерите информация за футболистите от всички клубове в А група
И в спортал.бг може да намерите информация за футболистите от всички клубове в А група
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Знаете ли защо има толкова бугове проболеми и тем подобни защото не дадохте време на бфл да си свършат работата ами сега ревете еми не става така бързата работа срам за майстора предлагам за 1 месец колкото трябва бфл на спокоиствие да направят всичко както трябва без пишлеметата да дават зор от сорта на (айде бе бфл играе ми се и д аги псъвате като селяни зор зор ето ви пач с 1000 бугове изхвурляния и грешки.
-
Хах, супер якото. Бях решил и аз да опитам да направя scoreboard,но стигнах до:
клик
Супер, че сте се сетили и сте го направили.