BFL FIFA 11 v1.1 Released
-
Re: BFL FIFA 11 Released
Тая година яко се изложиха.Аз лично с ЦМ11 си оправих някои основни играчи за не повече от 3-4 часа.При положение,че отдавна се знае,че само играчите са им останали да дооправят и имайки впредвид колко време мина от тогава,стигам до извода че така нареченият БФЛ-ТИЙМ се състои от по-малко от 1 човек(някаде около 1/23).Или ако се състои от няколко души то сами си преценете колко им е акъла.Все пак с ЦМ11 просто е елементарно.Не разбрах как да направя купата на българия,но имаше преди време няколко коментара от хора които бяха успяли(предполагам коментарите са изтрити).Оочаквам да последват коментари от сорта на "направи си го сам","за без пари-толкоз" и т.н.
Но не може да не се съгласите,че това е просто несериозно.Въпреки това евала на дминатор,щото бая клетви отнесе в тоя форум и така като гледам и в чата,а все още се занимава.Но следващия път поискайте малко помощ,не е нито срамно нито забранено.Аз съм убеден,че с малко помощ от няколко ентусиаста щеше да стане за 1 седмица целия пач.
Но не може да не се съгласите,че това е просто несериозно.Въпреки това евала на дминатор,щото бая клетви отнесе в тоя форум и така като гледам и в чата,а все още се занимава.Но следващия път поискайте малко помощ,не е нито срамно нито забранено.Аз съм убеден,че с малко помощ от няколко ентусиаста щеше да стане за 1 седмица целия пач.
-
Утре ли излиза фикса
Да не забравите във фикса да сложите на Локо СФ следният транспарант "Локомотив е мъртъв, а ние сме неговите зомбита"…..
-
Мисля че е излишно да напомням че вече е понеделник,т.е пача е трябвало да излезе вчера......
-
Той трябваше да излезе накрая на март. Явно още не са готови хората, ще се чака още малко.
-
Тази година, си мисля, че нямаше отборност !Аз мисля, че Доминатор сам си направи патча и затова той се забави и имаше бъгове !
-
Никакъв шанс да е днеска!!!!!
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Има още съвсем малко работа. Утре може би го пускаме, но не обещавам нищо на 100%. Дано няма проблеми.
-
Ако и днес не излезе вече не знам кво ще направя.Това ще бъде 3тия,поставен от вас срок,който няма да спазите.
-
Като не ти се чака, си направи сам патч !!!!levskisupporter написа:Ако и днес не излезе вече не знам кво ще направя.Това ще бъде 3тия,поставен от вас срок,който няма да спазите.
-
- Обратна връзка:
А наистина ли го правиш сам? Защо само ти даваш информация за патча? Много хора от екипа,които участваха миналата година не пишат в темата. Умишлено или?DoMiNaToR написа:Има още съвсем малко работа. Утре може би го пускаме, но не обещавам нищо на 100%. Дано няма проблеми.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
-
lyachi написа:Като не ти се чака, си направи сам патч !!!!levskisupporter написа:Ако и днес не излезе вече не знам кво ще направя.Това ще бъде 3тия,поставен от вас срок,който няма да спазите.
Абе пич трай си,не се обаждай.Кой говори на тебе?
-
Просто казвам, че на Доминатор му е трудно да работи сам и да има мрънкащи!!levskisupporter написа:lyachi написа:Като не ти се чака, си направи сам патч !!!!levskisupporter написа:Ако и днес не излезе вече не знам кво ще направя.Това ще бъде 3тия,поставен от вас срок,който няма да спазите.
Абе пич трай си,не се обаждай.Кой говори на тебе?
-
Абе папагал научи се да четеш и тогава коментирай... Доминатор съвсем ясно казва може би утре ще го пуснем... никъде не съм видял обещавам да е утре.. така че трай и остави човека да си свърши работата...levskisupporter написа:Ако и днес не излезе вече не знам кво ще направя.Това ще бъде 3тия,поставен от вас срок,който няма да спазите.
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
хаиде доминатор пускаи фикса братле да се разбиеме
-
DoMiNaToR - преди 2-3 ми каза ясно и точно ... ЦИТИРАМ : остана съвсем малко , ще пусна пача преди да легна ... !!!!!!!!!!!!!KASATA89 написа:хаиде доминатор пускаи фикса братле да се разбиеме
-
Абе ти ли ми казваш да се науча да чета бе???The_Game_Beroeca написа:Абе папагал научи се да четеш и тогава коментирай... Доминатор съвсем ясно казва може би утре ще го пуснем... никъде не съм видял обещавам да е утре.. така че трай и остави човека да си свърши работата...levskisupporter написа:Ако и днес не излезе вече не знам кво ще направя.Това ще бъде 3тия,поставен от вас срок,който няма да спазите.
Мнениеот DoMiNaToR » 05 Апр 2011 17:57
Има още съвсем малко работа. Утре може би го пускаме, но не обещавам нищо на 100%. Дано няма проблеми.
Мнениеот levskisupporter » 06 Апр 2011 11:45
Ако и днес не излезе вече не знам кво ще направя.Това ще бъде 3тия,поставен от вас срок,който няма да спазите.
Виж датите.
дали ще е днеска то беше и вчера кат ляга амааа