Преинсталирай играта и сложи само новия пачBUFER1936 написа:Може ли някой да ми помогне с моя проблем, значи инсталирвам всичко влизам във играта и отново като предния патч всеедно нищо несъм инсталирал всичко по старому. Dominator ако може да ми помогнеш, че нямам търпение
BFL FIFA 11 v1.1 Released
-
Re: BFL FIFA 11 v1.1 Released
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Трябва да натиснеш бутона "GO!", в програмата, която ти се отваря след края на инсталацията.BUFER1936 написа:Може ли някой да ми помогне с моя проблем, значи инсталирвам всичко влизам във играта и отново като предния патч всеедно нищо несъм инсталирал всичко по старому. Dominator ако може да ми помогнеш, че нямам търпение
точно в момента това правя и дано да стане
Всичко прая както си го описал но уви нестава и ся преинсталирам игратаDoMiNaToR написа:Трябва да натиснеш бутона "GO!", в програмата, която ти се отваря след края на инсталацията.BUFER1936 написа:Може ли някой да ми помогне с моя проблем, значи инсталирвам всичко влизам във играта и отново като предния патч всеедно нищо несъм инсталирал всичко по старому. Dominator ако може да ми помогнеш, че нямам търпение
Преинсталирах играта инсталирах патча и пак всеедно нищо проблема май е в компютъра
-
Dominator а за моя проблем знаеш ли някакво решение,да знам да чакам ли или да я преинсталирам
-
Игрите на всички ви тряя да са в директорията:
C:\Program Files (x86)\EA Sports\FIFA 11
Някъде бях чел, че ако са на други места няма да стане.
-
jaso написа:Игрите на всички ви тряя да са в директорията:
ха кои пак те излъгал фифата ми в D и пак ми тръгва
-
нормално ли е играч да дигне 13 скил само за 3 мача ??? става дума за николай нинов от Берое втори сезон 3ти кръги от на4алото 13 скил дигна
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
-
Браво , много по-добре е така .Искам само да попитам как мога да сменя номера на даден играч ?
-
- Обратна връзка:
Единствено състава на нациолналния отбор не е оправен.Има някакви незнайни играчи с чужди имена и футболисти,които са се отказали.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Аз още се мъча с моя проблем преинсталирах ПЦто и отново нищо инсталирвам в C пак същото
-
- Обратна връзка:
Извикай "САМО БОТЕВ" и ще ти тръгне.При мен се получи.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
За тези, на които не им тръгва програмата след инсталацията (Fifa11 i68Regenerator 1.5.exe) или не се получава нищо дори след пускането й - изтеглете това и сложете файловете от архива в "..\FIFA 11\Game".
-
ctpaxotno! mepcu 3a pa4a!
-
Отново казвам БЛАГОДАРЯ ЗА ПАЧА, но за чий к** ни карате да ви даваме информация за клубовете като не я използвате ? Живи и здрави!
-
Някой преди беше споменал,че са си оправили купите в мениджър чрез ЦМ11. Може ли да ми обяснат как и аз да си ги оправя,защото Купата на България ми излиза на майната си.Вместо да е повреме на сезона тя е чак Ноември 2011 (сезона започва 2010 и това е Изцяло сезон) Ако някой знае на Л.С. Мерси предварително
-
В общи линии, някои скилове на играчите са оправени, но нищо по тяхната визия не е пипнато...
Дани Младенов продължава е висок 192??? В общи линии в отбора, на Левски, освен добавените юноши, някои редуцирани скилове нищичко не е дооправено. Аз си се занимавам и си ги дооправям, тъпото е, че отборите срещу които играя също са леко сбъркани и се губи реализма... Например и е много смешен Раймонди, който си явно висок, но в никакъв случай не е толкова мощен, какъвто изглежда в играта. Жалко е, че явно Dominator се занимава сам с това, а ако имаше кой да му помогне главно в работата с визията на самите играчи, щеше да е къде, къде по- добре
Все пак браво за старанието, добре, че поне грешките са поправими
p.s. паната явно никога няма да станат българските ))
Дани Младенов продължава е висок 192??? В общи линии в отбора, на Левски, освен добавените юноши, някои редуцирани скилове нищичко не е дооправено. Аз си се занимавам и си ги дооправям, тъпото е, че отборите срещу които играя също са леко сбъркани и се губи реализма... Например и е много смешен Раймонди, който си явно висок, но в никакъв случай не е толкова мощен, какъвто изглежда в играта. Жалко е, че явно Dominator се занимава сам с това, а ако имаше кой да му помогне главно в работата с визията на самите играчи, щеше да е къде, къде по- добре
Все пак браво за старанието, добре, че поне грешките са поправими
p.s. паната явно никога няма да станат българските ))
браво на Доминатор и на екипа не можах да разбера как по кирливия пач го правихте 4 месеца а тоя по маллко от 1 месец.И уж оправяло изхвърлянето след първия ма4 то пак ме изхвърля.Но го оправих .И още нещо ;след инстала антивирусната ми засечи вирус има ли опастност да е истински или просто се е заблудила ?? моля отговори Доминаторе иначе искренни благодарностти
-
аве хора играя 2 мача от първенството и с който и да е отбор ми пише нещо от сорта че състава ми е повече от допустимото пък състава си ми е 18 и там още 7 дето пише reserved не резервите ам другите там как да оправя тва моляви