снимка 1
снимка 2
снимка 3
Какво получавате:
- Преведени основни менюта на играта в мениджъра
- Удоволствие от мениджър на български
- Скапано Read Me
- Някви други неща
Какво губите:
- Някои от старите сейфове не работят, не знам защо и как да се оправи това. Новите сейфове си работят без проблем.
- Менюта извън мениджъра са прведени. За мен това е повече бонус, отколкото загуба, за вас не знам.
Как се инсталира мода
1 - Разархивирате архива - Winrar например.
2 - Инсталирате Setup_DBM11_BETA_5 на Rinaldo
3 - Отваряте програмата
4 - File -> Extract from .BIG -> Local Databases
5 - Отивате в C:\Program Files (x86)\EA Sports\FIFA 11\Game\data\loc (при вас може да е различно, не се плашете, намерете EA Sports и нататък е същото)
6 - Копирате 2та файла от архива - "eng_us" и "eng_us-meta", и ги поставяте в папката loc (в която така или иначе трябва да се намирате)
7 - Пита Ви дали искате да заместите -> Искате.
8 - Влизате и играете.
Или:
Линк за регенератора - тукDoMiNaToR написа:Инсталацията може да стане и като просто се поставят файлове във "..FIFA 11\Game\data\loc" и се пусне регенератора (с прословутия бутон "GO!").
Сваля се, разархивира се и е готов за ползване. Не трябва инсталиране.
Как става магията:
1 - Отваряте регенератора
2 - Чакате да светне бутонът "GO" в зелено
3 - Натискате го и чакате да си свърши квот си прави
4 - Натискате "Еxit" (червен такъв) и програмата сама ще се затвори след две-три секунди.
Как се деинсталира мода
- "Този превод е пълна боза"
- "Не струва"
- "Авторът е неграмотен"
- "Да не го бях слагал никога"
Тази точка е точно за вас. В архива има папка Backups. 100% 3/4 от хората няма въобще да си помислят за backup, а останалите 2/4 ще забравят. Затова правите същото, което сте направили, за да го инсталирате,а тоест:
1 - Изпускаме частта с DB Master-а, предполага се, че вече го имате и се extract-нали файловете.
2- От папката Backups копираме 2та файла, а именно "eng_us" и "eng_us-meta", и ги слагаме на познатото място:
C:\Program Files (x86)\EA Sports\FIFA 11\Game\data\loc
Принципът е същият както горе за директорията/пътечката/пътя или както там го наричате - стигате до EA Sports и оттам е лесно.
3 - Поставяте копираните файлове в loc и сте готови.
Бъгове, грешки и т.н
- Искате да се покажете знаещ?
- Искате да ме научите на граматика?
- Имате по-точен превод?
- Намерили сте изпусната/дописана буква/и?
- Знаете, че "зада" се пише заедно, а аз съм го написал отделно?
Това е мястото, където можете да споделите (темата). Как става това? Влизате в играта, намирате мястото, което ви дразни/не ви харесва, и натискате Print Screen (бутон на клавиатурата). Отивате в Paint - на Microsoft Photoshop-а, Ctrv + V. После Ctrl + S. Запазвате на десктопа като *.jpeg/*.jpg и влизате в този сайт:
сайтът
Качвате снимката и най-цивилизовано ми давате линк към нея (във форума има таг URL, по възможност ползвате него - (url=линка)текст(/url) ) . Ако сте по-добри може даже в Paint да подчертаете с червено проблема, така няма да се налага да го обяснявате.
Download и финални думи
Това е beta версия 1:
Мirror 1
Mirror 2
За доунлоад на новите версии търсете надолу из коментарите
За beta версия 2 виж по-надолу в коментарите
Всъщност, може и тук да кликнеш:
Download Mirror 1 beta 2
Ако смятате да изкарвате пари от това - искам процент.
Можете спокойно да си го качвате където искате и да правите с него каквото искате.Може и снимки да дадете, ако сте успели да направите нещо по-интересно.
Ако има нещо,което искате да се преведе първо в следващата версия, ако има такава, може да го споделите.
Приятна вечер и мерси за вниманието.