ЕА планират нов вид режим на игра
Re: ЕА планират нов вид режим на игра
Минчо , не си прав , виж колко добре бяха направили турското първенство , а питаха във официалния си форум 2 месеца преди да пуснат играта дали да е българското или турското ... за толкова малко време са направили турските отбори перфектни , и след това тестовете и т.н. Ако се стегнат ЕА могат да направят доста добро БГ първенство
-
- BFL Team™
За мен добре че няма да има нашето първенство. Като го сложат ще бъде тотално объркано. Щом Левски омацаха тотално на Уефата, какво остава за отбор като Беласица например...
Е..виж сега ,те че ще го омацат ,ще го омацат ,НО ако го направят е изгодно за нас (BFL Team) ,защото ще имаме основата и ще трябва само да оправяме грешките Друг е въпроса защо да го правят като в България много малко хора си купуват оригиналната игра
-
- Обратна връзка:
ЕА планират нов вид режим на игра
Аз мога да кажа, че ЕА дори и да направят българското първенство ще бъде с доста грешки. Дължи се на това, че няма достатъчно информация, а не че ние не им купуваме игрите. Така стоят нещата от моя гледна точка.
Новите първенства май ще са Ирландското, Канадското и Австралийското За сметка на други много по-интересни първенства като Руското, Гръцкото, Аржентинското, че даже и Румънското.
а бре нз кой ще играе в канада на фифа а ма карай поне да сложат аржинтина руско или некакво друго кви са тия дебилни лиги слагат смотана работаLS1914 написа:Новите първенства май ще са Ирландското, Канадското и Австралийското За сметка на други много по-интересни първенства като Руското, Гръцкото, Аржентинското, че даже и Румънското.
В Rest Of Words маи ще има CSKA,Levski и други отбори като CSKA Moscow Dinamy Kyev Spartak Moscow и т.н Също маи ще има и 3 нови национални отбори Холандия,Иран,Япония Поне това четох иначе първенствата ще са маи Ирландско,Аржентинско и Руско също така четох,че на опцията Tournament Mode щяло да има Champions League,Euro 2008,World Cup,UEFA Cup
АКО ТОВА Е ВЯРНО, ЩЕ БЪДЕ ВЕЛИКО!Nightshann написа:В Rest Of Words маи ще има CSKA,Levski и други отбори като CSKA Moscow Dinamy Kyev Spartak Moscow и т.н Също маи ще има и 3 нови национални отбори Холандия,Иран,Япония Поне това четох иначе първенствата ще са маи Ирландско,Аржентинско и Руско също така четох,че на опцията Tournament Mode щяло да има Champions League,Euro 2008,World Cup,UEFA Cup
-
- BFL Team™
Nightshann написа:В Rest Of Words маи ще има CSKA,Levski и други отбори като CSKA Moscow Dinamy Kyev Spartak Moscow и т.н Също маи ще има и 3 нови национални отбори Холандия,Иран,Япония Поне това четох иначе първенствата ще са маи Ирландско,Аржентинско и Руско също така четох,че на опцията Tournament Mode щяло да има Champions League,Euro 2008,World Cup,UEFA Cup
за Левски , възможно е ама за ЦСКА...споредмене е FAKE
@Антракс: айде сега да не почваме темата за евробойците
@другите: миналта година имаше анкета във фроума на ЕА кое първенство да сложат! Българското спечели с над 70% благодарение на доста реклами по форуми и активизация ,което предприехме 3-4 човека ,аржентинското имаше някъде към 15% ,но въпреки това те сложиха турското Та ако все още някой мисли ,че ЕА ги интересува какво искаме ние... се лъже !
@другите: миналта година имаше анкета във фроума на ЕА кое първенство да сложат! Българското спечели с над 70% благодарение на доста реклами по форуми и активизация ,което предприехме 3-4 човека ,аржентинското имаше някъде към 15% ,но въпреки това те сложиха турското Та ако все още някой мисли ,че ЕА ги интересува какво искаме ние... се лъже !
Знам че не е тук мястото, но ми трябва малка помощ за пача за пес 6 ПЛС
Тази идея за 11 vs. 11 не ми харесва нещо... незнам..., не искам да има такова нещо чесно да ви кажа
-
С този режим , само показват как се краде от KONAMI , защото е факт че тази функция я е имало винаги ... Да не говорим , че на уърлд сокъра докати играеш с един човек можеш да гледаш зад него . Сега ако добавят и такава камера . Напоследък доста крадат . Ще дам един пример : бързото изпълнение , точно копие от песа . А също и начина на изпълняване на пряк и непряк свободните удари . Преди беше с некви мерници , а сега са го направили точно като ПЕСА . Какво повече да добавя ... А , да . Да сменят този 4-годишен (тъп , прост) геймплей . Сега ще кажете , че и от KONAMI се стремят да запазят геймплея : да , ама поне е направен както трябва . И финтовете на песа не са направени ей така , а могат да се използват в дадена ситуация , докато в ФИФА целта явно е да се наблъскат колкото се може повече финтове , и крайният резултат (от 4 години насам) е просто плачебен . Даже съм чувал , че някой от хората , които играят фифа не играят пес , защото била трудна за усвояване
Айде това е от мен
Айде това е от мен