Екипа ти е обърканGhost Rider написа:Хах ми за да го направя хубав ми трябва хубава снимка на която се видят хубаво работите по него,ако имаш ще е мн хубаво
![Wink ;)](./images/smilies/wink2.gif)
Тогава нямах ПЕС на компа и не можех да видя какво съм напарвил. ще го направя спокоenio84 написа:В сайта на Литекс има пре-достатъчно снимки.Гого преди беше правил екип на Литекс,който беше добър но също имаше недостатъци.
белия е готов, просто нема да го пускаме никъдеНиКи написа:Имам един рикуест - да се направи вратарски екип на Литекс ако е възможно от тази снимка:
П.П. Гого още чакам белия на ЦСКА
Абе,дрисльо,кой набор си?Сигурно нямаш още сефте на пишката,жалък чекиджия.НиКи написа:еми ебеш ги кво друго можеш да ги праишGogo_t написа:НиКи- ами сори братле, ама момичета... кво да ги правиш......
П.П. Днеска чакам екипа
Еми извинявай, ама този пост, в който казаНиКи написа:виж си ЛС "приятелче"
Едит: Еми както си прецените за екипа
Едит2: Няма ли някой админ да дойде да вътвори ред (точка 2.5 от правилата гласи: "грубото отношение към определен потребител не се приемат.")
е чист спам според мен и има защо те е обидил! Не искам да те обидя или нещо от този сорт, ама ето я причината, че те е обидил.НиКи написа:
еми ебеш ги кво друго можеш да ги праиш
П.П. Днеска чакам екипа
Те не са ли като на мъжете ?!?__SaNd1__ написа:Здравеите имам една молба към екипа на БФЛ някои може ли да направи екипите на младежкия национален отбор до 21 Години има го отбора в пача на БФЛ аз си намерих всички останали екипи които ги нямаше в пача остана ми само младежкия нац отбор плс някои да ги направи ще съм му много благодарен![]()
![]()