bFL FIFA 08-шотове и видео .
http://www.zazz.bg/play:c7f5779f
Няма да пишем коментари и това какво ще съдържа...ще пускаме само клипчета и шотове
Няма да пишем коментари и това какво ще съдържа...ще пускаме само клипчета и шотове
-
- Обратна връзка:
Браво!
Не искам да досаждам, но нали тези два стадиона ще си ги има в БФЛ-то заедно с всички други и има ли възможност да направите стадион Славия? Дал съм всичко за Славия в раздела "Помогни на bFL-Team"!
Не искам да досаждам, но нали тези два стадиона ще си ги има в БФЛ-то заедно с всички други и има ли възможност да направите стадион Славия? Дал съм всичко за Славия в раздела "Помогни на bFL-Team"!
-
- BFL Team™
Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .
Много добре .Самоче да не стане като миналата година.Имаше шотове с лица и стадиона на пирин,пък нищо
Ами дай боже да не стане..sv3nc3 написа:Много добре .Самоче да не стане като миналата година.Имаше шотове с лица и стадиона на пирин,пък нищо
Лица сигурно пак нямат да има , защото няма фейс мейкър , или ша има тези от ФИФА2005
Хахахаха това кърти ,споко ще има лица ,НАШИ лица...ventzi1912 написа:Лица сигурно пак нямат да има , защото няма фейс мейкър , или ша има тези от ФИФА2005
е поне няма да им ги правят турски фейсмейкъри и да се фукат че са техниventzi1912 написа:Лица сигурно пак нямат да има , защото няма фейс мейкър , или ша има тези от ФИФА2005
хахахаха ти ме отрепиMakaveli написа:е поне няма да им ги правят турски фейсмейкъри и да се фукат че са техниventzi1912 написа:Лица сигурно пак нямат да има , защото няма фейс мейкър , или ша има тези от ФИФА2005
-
- Обратна връзка:
Така е, истината боли.
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
Ако е тъка ( не е тъка ) поне имаме лица за разлика от вас
Не се прави всички знаят че тези лица не ги правиш ти, а турските ти приятелиventzi1912 написа:Ако е тъка ( не е тъка ) поне имаме лица за разлика от вас
xaxaxaxa Имаме ли лица - имаме , тъка че стига сме спамели само в темата
Абе Фленци а ти защо си мислиш ,че ние нямаме лица ...май като видя новите стадиони и те фана малко яд, че се чупи от нас а...?ventzi1912 написа:xaxaxaxa Имаме ли лица - имаме , тъка че стига сме спамели само в темата
Не си мислете ,че сте ни конкуренция ..
П.П: За всички фенове на Вихрен:
Защо да ме е яд , ние имахме един супер стад мейкър ама , вие както винаги , кат видите нещо добре в нашия тийм ни го взехте , като видяхте кви стадиони прави...
Хм, незнам поради какво причина казвате ,че уважавате хората от вашия екип а после ги псувате ,на това ли му викаш уважение ?... Той иска да се развива и тук е мястото....тук има много повече шансове за изява отколкото при вас ..... оставете човека на мира ...негов си е живота и ще прави с него каквото поиска ,неможе обаче да бъде обиждан ей така ...
На всички отбори във А група ли ще има стадиони ?
Точно пък аз никога не съм обиждал някой , който е напуснал - може да попиташ и Минчо и G-Unit както и СашоLevski_forever написа:Хм, незнам поради какво причина казвате ,че уважавате хората от вашия екип а после ги псувате ,на това ли му викаш уважение ?... Той иска да се развива и тук е мястото....тук има много повече шансове за изява отколкото при вас ..... оставете човека на мира ...негов си е живота и ще прави с него каквото поиска ,неможе обаче да бъде обиждан ей така ...
-
- Обратна връзка:
Ей, майна, тия стадиони ги е правил Цецоventzi1912 написа:Защо да ме е яд , ние имахме един супер стад мейкър ама , вие както винаги , кат видите нещо добре в нашия тийм ни го взехте , като видяхте кви стадиони прави...
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
На всички отбори във А група ли ще има стадиони ?
-
А иначе браво за стадиона страхотна работа продължаваите в същия дух вие сте N 1