BFL FIFA 13 Първи снимки
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
-
Re: BFL FIFA 13 Първи снимки
Много добра работа! Нямам търпение да излезе!
-
Всичко изглежда супер, но би било хубаво, ако можете да направите някое и друго лице на основните футболисти поне на грандовете.
-
Гледам лица има, ама единствено Цветков, Янчев, Платини и Йовов си приличат, другите без имената им отдолу нямаше да ги позная... иначе другото, е добре
-
Извинете за въпросът,но така ли ще бъде и в патча - логото на БФЛ върху ръкавите на футболистите?
Ти си любовта,
ти си гордостта,
в нашите сърца..
Левски Софияяяя
ти си гордостта,
в нашите сърца..
Левски Софияяяя
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
-
DoMiNaToR написа:Да
Защо?
Ти си любовта,
ти си гордостта,
в нашите сърца..
Левски Софияяяя
ти си гордостта,
в нашите сърца..
Левски Софияяяя
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Защо не?! На някой хора им е много удобно с едно копи-пейст за една секунда да си пресвояват неща, които съм правил с месеци.
-
ако е преведено менята на играта ще е още по добре ,че мого хоразнаят откаде се почва кариера не
-
Абсолютна глупост!Всичко трябва да бъде на латиница иначе изглежда супер грозно.kamata написа:ако е преведено менята на играта ще е още по добре ,че мого хоразнаят откаде се почва кариера не
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
Xaugyk написа:Абсолютна глупост!Всичко трябва да бъде на латиница иначе изглежда супер грозно.kamata написа:ако е преведено менята на играта ще е още по добре ,че мого хоразнаят откаде се почва кариера не
И аз съм против, но все пак не мисля, че езика и писмеността ни са грозни...
Edit: За некипите мисля, че щом някой може да стигне до тях и да си ги експортне, ще може и да си смени логото...
Последно промяна от Rubo на 23 Дек 2012 19:26, променено общо 2 пъти.
-
А не може ли да е само на единият ръкав? Изглежда супер тъпо с емблемата на БФЛ на двете рамене, както се вижда от скрийновете.DoMiNaToR написа:Защо не?! На някой хора им е много удобно с едно копи-пейст за една секунда да си пресвояват неща, които съм правил с месеци.
-
И какъв е проблема да е на двете рамена??? Нормално е . Хората са положили труд и затова си слагат. Не стига, че все още има кой да ни прави патчове БЕЗ ПАРИ и ние пак сме недоволни за нещо! Няма угодия на българина!19Az19 написа:А не може ли да е само на единият ръкав? Изглежда супер тъпо с емблемата на БФЛ на двете рамене, както се вижда от скрийновете.DoMiNaToR написа:Защо не?! На някой хора им е много удобно с едно копи-пейст за една секунда да си пресвояват неща, които съм правил с месеци.
-
Не казвам, че съм недоволен или нещо подобно. От чисто естетическа точка питам, защото наистина изглежда грозно с емблемите на 2те рамене. Виждам, че Доминатора се старае много и показва много и има пълното право да сложи негоавата емблема на неговия труд. Но емблемите, както са сега поставени правят екипите да изглеждат някак си недодялани.GarraDembele написа:И какъв е проблема да е на двете рамена??? Нормално е . Хората са положили труд и затова си слагат. Не стига, че все още има кой да ни прави патчове БЕЗ ПАРИ и ние пак сме недоволни за нещо! Няма угодия на българина!19Az19 написа:А не може ли да е само на единият ръкав? Изглежда супер тъпо с емблемата на БФЛ на двете рамене, както се вижда от скрийновете.DoMiNaToR написа:Защо не?! На някой хора им е много удобно с едно копи-пейст за една секунда да си пресвояват неща, които съм правил с месеци.
-
Аз не казвам че са горзни но изглежда грозно половината работи да са на кирили а другата половина на латиница.Съгласен съм с теб за екипите.Той който иска ще намери начин как да махне емблемитеRubo написа:Xaugyk написа:Абсолютна глупост!Всичко трябва да бъде на латиница иначе изглежда супер грозно.kamata написа:ако е преведено менята на играта ще е още по добре ,че мого хоразнаят откаде се почва кариера не
И аз съм против, но все пак не мисля, че езика и писмеността ни са грозни...
Edit: За некипите мисля, че щом някой може да стигне до тях и да си ги експортне, ще може и да си смени логото...
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
Доминатор видях че си написал че ще добавиш и ъпдейта на фифа 1.5,а всъщност какво включва този ъпдейт,вкарва някакви нововъведения,оправя някакви бъгове .. ?
-
Понеже преди 1,2 седмици Доминатор беше питал за песни на агитките:
Песни на Левски --> http://www.mediafire.com/?vtv9a7vsjdlb22k
Песни на ЦСКА --> http://www.mediafire.com/?9wfj69518sx7i59
Песните са изрязани от видеоклипове на агитките по време на мачовете.
На другите отбори бих направил но не намирам клипове с хубаво качество.
Песни на Левски --> http://www.mediafire.com/?vtv9a7vsjdlb22k
Песни на ЦСКА --> http://www.mediafire.com/?9wfj69518sx7i59
Песните са изрязани от видеоклипове на агитките по време на мачовете.
На другите отбори бих направил но не намирам клипове с хубаво качество.
-
Изглежда добре. И ако е като предните БФЛ-та от 2006 насам значи ще е доста добре, обаче мисля, че всеки един от нас знае че без песни на агитките атмосферата ИЗОБЩО не е като на български мач. Така че ако направите и песни на агитките (поне на водещите агитки в България) в някой от следващите пачове изобщо няма да сбъркате и всичко ще бъде перфектно ЕВАЛА ви правя на БФЛ Тийм от 2005-та слагам БФЛ-та на фифите и няма лош пач до сега. Да живее ФИФА, да живее БФЛ, да живее България! Чакам с нетърпение пача и желая на всеки един от вас успех през новата година и мощно посрещане!
-
И аз съм за да си сложат логото за да не им се краде труда.Все пак го правят без пари за да ползваме пача и е редно да си имат защита на авторската работа.