BFL FIFA 14 Снимки и Видеа
-
Re: BFL FIFA 14 Снимки и Видеа
Изглежда уникално.. !! Знам, че все още е в ранна фаза модът, но за миналия бях направил песните на Левски в случай, че ще се добавят към пача или ако на хората им се занимава сами да си ги слагат.
Та ето: http://www.mediafire.com/download/vtv9a ... %D0%B8.rar
Според мен пача ще е перфектен по видяното до тук. ^^
Та ето: http://www.mediafire.com/download/vtv9a ... %D0%B8.rar
Според мен пача ще е перфектен по видяното до тук. ^^
-
- BFL Team™
Нови снимки на които може да видите, че тази година ще направиме и стадионите да изглеждат почти реално посетени от зрители, в зависимост от това с кой отбор играе отбора. Сравнението е между мач на Левски с ЦСКА и мач на Левски с Пирин ГД. И още едно видео от купата на България - мач между Литекс и Левски. Пак уточнявам, че патча е в процес на разработване и може да има неточности.
http://vbox7.com/play:ea325d9bd9
-
sv3nc3 написа:Нови снимки на които може да видите, че тази година ще направиме и стадионите да изглеждат почти реално посетени от зрители, в зависимост от това с кой отбор играе отбора. Сравнението е между мач на Левски с ЦСКА и мач на Левски с Пирин ГД. И още едно видео от купата на България - мач между Литекс и Левски. Пак уточнявам, че патча е в процес на разработване и може да има неточности.
Искам да попитам възможно ли е публиката която е на стадиона да не е толкова разпръсната измежду седалките ами примерно да се направи по-голяма групичка в средата както обикновено се получава при мачовете в България с по-ниска посещаемост? Ако ли не има ли някаква опция от CM14 да се върне към пълен стадион или default както си е ?
-
Достатъчно е да се направи добър соундтрак и атмосферата ще е супер! Ако сте играли някой мач от Висшата Лига на 14-та ще разберете за какво говоря. Много добре е направена атмосферата тоя сезон в играта.kostadin98 написа:Да попитам може ли да направите така че да има Хореография на големите мачове димки факли и т.н
-
- BFL Team™
-
Стадионите много радват! btw Генков играе с 9, а Вутов с 10
-
- BFL Team™
-
Re: BFL FIFA 14 Снимки
Стадионите в БФЛ 08 ги имаше всичките от А Група( без новия ремонтиран на Литекс и на Лудогорец) имаше и на Б Група, че дори и на сборната В Група там според мен бяха най-добри
-
- BFL Team™
Така е и сега ги имаме всичките които тогава ги имаше, но тогава конвертирането на един стадион от 3д програма във ФИФА 08 формат ставаше буквално за 2-3 часа, докато сега този процес отнема дни, дори седмици...
-
- Обратна връзка:
Армията е бижу, само като че ли малко ми се струва, че трябва да се пипнат буквите във "В" сектор (да са малко по-раздалечени), другото е супер!
Иначе и във FIFA 10 имаше бая стадиони, там също бяха добри.
Иначе и във FIFA 10 имаше бая стадиони, там също бяха добри.
-
KO???Седмици???Егати аз мислех че се прави за 1-2 часа....sv3nc3 написа:Така е и сега ги имаме всичките които тогава ги имаше, но тогава конвертирането на един стадион от 3д програма във ФИФА 08 формат ставаше буквално за 2-3 часа, докато сега този процес отнема дни, дори седмици...
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
- BFL Team™
Дори най-прост стадион с не повече от 100 меша ще ти трябват поне 2 дена, като отделяш поне по 1 час на ден. Нашите стадиони, грубо се състоят от около 10 000 меша. Първо се прави с каквато и да е 3д програма(Рино, блендер 3дс макс, дори скетчъп) след това с блендер му се правят текстурите за свтлосенките или така нареченото бейкване на текстурите за светлосенки. Това отнема време и зависи и от компютъра какви способности има. Докато правиш 3д модела с която и да е 3д програма си правиш и основните текстури. След като приключи всичко описано по горе сме на половина готови. Тогав идва момента на конвертиране във формат за ФИФА. Трябва съобразяване с много неща, за да има накрая добър резултат. След като вече имаме стадион във фифа формат, все още не сме готови. Идва редът на осветлението и публиката. Тези две неща са точки и се разполагат където трябва. Публиката на Васил Левски за ФИФА 14 е 42 000 точки. Правете сметка колко би ви отнело да ги разположиш правилно по трибуните, особено пък ако искаш и седалките да са в реални цветове. Осветлението обикновенно е от 250 до 400 точки, като то се експортва от 3д програмата в текстов файл и се взима от него нужното за текстовия файл на осветлението за ФИФА 14(inx). Публиката и осветлението са едно от досадните и дълги неща, защото се прави едно и също, без да имаш разнообразие. Когато приключиме и с тези неща, може да се каже, че имаме готов стадион за ФИФА. Проверяваме в играта и ако има бъг, трябва да се оправя. Най-бързо направихме Новия Герена, но защото реално той има само 3 сектора, които са еднакви(А и В, Б и Г, и ъглите). Когато единия е готов, просто се копира и така. Той стана за 4 дена.Xaugyk написа:KO???Седмици???Егати аз мислех че се прави за 1-2 часа....
-
Имам един въпрос, Стадионите дали са съвместими с 13-ката и ако е така , може ли да ги шарнете някаде да си ги вкарам там?
-
Стадиона на Ботев Пловдив ще го има ли ? Благодаря предварително
-
Лелеее Светльо то било голяма философия това да направиш стадион.Не е за всеки работа....
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
- BFL Team™
-
- BFL Team™
Някои ще стават, някои няма да стават. Когато са готови, ще ги дадеме и за ФИФА 13.plaster написа:и все пак...стадионите стават ли за 13-ката...и ако да..може ли да шарнете файловете?
-
- BFL Team™
-
- Обратна връзка:
Понеже виждам тук-таме логото на Глобул, искам да напомня, че от известно време не са спонсор на ЦСКА, надявам се да бъде коригирано.
-
..супер...благодаря за отговора