БФЛ ФИФА 14

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
toshko

Re: БФЛ ФИФА 14

Мнение от toshko »

sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

toshko написа:https://www.mediafire.com/?utd8ns9nrs2agpg <-- това е файла
Дай ми разрешение за файла
toshko

Мнение от toshko »

sv3nc3 написа:
как?
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

toshko написа:
sv3nc3 написа:
как?
Като влезеш в медиафайър, горе в ляво, трябва да имаш едно дето е червено с 1. Там трябва да ми разрешиш файла или го направи публичен, ако не ми го прати на пощата, дето съм ти дал на лични.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Добре е, ще свърши работа, но има неща които може да оправиш още. Примерно International reputation на всички я направи poor. Също бутонките, ако не знаеш с какви точно играят, ги направи поне да са от марковите(Brand). Играча как изглежда - дали е с разгащена фланелка или не, зимата с дълги ръкави ли е или с къси и тези дето се слагат под фланелката с дълги ръкави и т.н. На вратарите им сложи ръкавици. Виж всички опции за играча във Info. Също и лицата, ако можеш да ги докараш максимално реално ще е добре. Ако за пръв път правиш нещо за фифа, добре си се справил!
toshko

Мнение от toshko »

sv3nc3 написа:Добре е, ще свърши работа, но има неща които може да оправиш още. Примерно International reputation на всички я направи poor. Също бутонките, ако не знаеш с какви точно играят, ги направи поне да са от марковите(Brand). Играча как изглежда - дали е с разгащена фланелка или не, зимата с дълги ръкави ли е или с къси и тези дето се слагат под фланелката с дълги ръкави и т.н. На вратарите им сложи ръкавици. Виж всички опции за играча във Info. Също и лицата, ако можеш да ги докараш максимално реално ще е добре. Ако за пръв път правиш нещо за фифа, добре си се справил!
Да, за първи път правя нещо на фифа. Иначе останалите работи ще се постарая да ги оправя събота и неделя.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

toshko написа:
sv3nc3 написа:Добре е, ще свърши работа, но има неща които може да оправиш още. Примерно International reputation на всички я направи poor. Също бутонките, ако не знаеш с какви точно играят, ги направи поне да са от марковите(Brand). Играча как изглежда - дали е с разгащена фланелка или не, зимата с дълги ръкави ли е или с къси и тези дето се слагат под фланелката с дълги ръкави и т.н. На вратарите им сложи ръкавици. Виж всички опции за играча във Info. Също и лицата, ако можеш да ги докараш максимално реално ще е добре. Ако за пръв път правиш нещо за фифа, добре си се справил!
Да, за първи път правя нещо на фифа. Иначе останалите работи ще се постарая да ги оправя събота и неделя.
OK, когато прецениш, че си готов с всичко, го прати на пощата ми.
toshko

Мнение от toshko »

sv3nc3 написа:
toshko написа:
OK, когато прецениш, че си готов с всичко, го прати на пощата ми.
Значи направих:
1.Останалите футболисти като качества.
2.Сложих им бутонките (на тези, които не им ги знаех сложих случайни).
3.Оправих International reputation на всички я направих poor.
4.Сложих ръкавици на вратарите (не са реалните).
Останаха ми ръкавите. Лицата не мога да ги направя, за което се извинявам.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

toshko написа: Значи направих:
1.Останалите футболисти като качества.
2.Сложих им бутонките (на тези, които не им ги знаех сложих случайни).
3.Оправих International reputation на всички я направих poor.
4.Сложих ръкавици на вратарите (не са реалните).
Останаха ми ръкавите. Лицата не мога да ги направя, за което се извинявам.
Когато смяташ, че си готов го прати(ама не този файл дето е с разширение .bak, а този с разширение .db, защото този с .bak е по стария ти запис). Ние лицата ще ги направиме.
toshko

Мнение от toshko »

Short sleeves with underarmor arms no neck - тази ли е опцията да си слагат под фланелката дълги ръкави
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

Да.
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Има ли вече някаква яснота точно, какво ще съдържа модът тази година :hi:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

__SaNd1__ написа:Има ли вече някаква яснота точно, какво ще съдържа модът тази година :hi:
Още не можеме да кажеме. Сега се мъчиме с добавянето и на Б групата, като имаме успех до някаква степен. Има проблеми, които се опитваме да отстраним. Има снимки в темата за снимки и видео.
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Дано да успеете да заместите Ирландското първенстбо с българското за да я има реалната система в А Група и да няма проблеми евентуално с Б Група :hi:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
valdes4yyy

Мнение от valdes4yyy »

Здравейте, ще Ви помоля най-учтиво като един футболен запалянко, без клубни пристрастия, да направите отбора на Лудогорец ПОНЕ класа над другите (На нивото на ПСВ поне) , защото категорично се вижда, че те са най-добрия отбор в България, а както виждаме и в Европа. Дано да видите моята молба ! Лек ден и успех с пача .
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

__SaNd1__ написа:Дано да успеете да заместите Ирландското първенстбо с българското за да я има реалната система в А Група и да няма проблеми евентуално с Б Група :hi:
Незнам, но според мене си се объркал нещо с това ирландско първенство. То е съставено от 12 отбора, които играят по 3 мача всеки срещу всеки и няма нищо общо с нашето. Не съм го играл, но това виждам от файловете. И пак повтарям, Българското първенство няма да замества никое от съществуващите първенства, а ще е новодобавено. Ще си ги има и двете фази, но за съжаление за класиране в ЕТ и отпадащи ще се гледа крайното класиране от първата фаза. Обяснил съм защо не може да е иначе - имаме ограничения на ид-та.

Иначе почти сме на финала с приспособяването на Б групата, като новодобавена. След това имаме дълга работа по правенето на скиловете на играчите.
toshko

Мнение от toshko »

Когато си направих играч с Creation Master 14 beta 5 и започнах кариера на фифата играта ми крашна на 31 юли и в папката на фифата се появи файл FIFACrashDump_CL1489657_2013.11.30_17.27.48. Моля момогнетеИзображение
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

toshko написа:Когато си направих играч с Creation Master 14 beta 5 и започнах кариера на фифата играта ми крашна на 31 юли и в папката на фифата се появи файл FIFACrashDump_CL1489657_2013.11.30_17.27.48. Моля момогнетеИзображение
Изтрий следните неща:
файла който ми прати и папката data в следната директория:
FIFA 14\Game\dlc\dlc_FootballCompEng\dlc\FootballCompEng
след това стартирай Creation Master 14 beta 5 и от Tools избери Regenerat BH.
Като изпише че е готово, затваряш Creation Master 14 beta 5 и си готов.
viktor1998

Мнение от viktor1998 »

http://brato.bg/14569-%D0%B3%D0%BB%D0%B ... B2-fifa15/ гласувайте и споделяйте! ;)
Ludogorets

Мнение от Ludogorets »

sv3nc3 написа:
__SaNd1__ написа:Дано да успеете да заместите Ирландското първенстбо с българското за да я има реалната система в А Група и да няма проблеми евентуално с Б Група :hi:
Незнам, но според мене си се объркал нещо с това ирландско първенство. То е съставено от 12 отбора, които играят по 3 мача всеки срещу всеки и няма нищо общо с нашето. Не съм го играл, но това виждам от файловете. И пак повтарям, Българското първенство няма да замества никое от съществуващите първенства, а ще е новодобавено. Ще си ги има и двете фази, но за съжаление за класиране в ЕТ и отпадащи ще се гледа крайното класиране от първата фаза. Обяснил съм защо не може да е иначе - имаме ограничения на ид-та.

Иначе почти сме на финала с приспособяването на Б групата, като новодобавена. След това имаме дълга работа по правенето на скиловете на играчите.
Като ще се гледа крайното класиране от първата фаза,няма ли да е по-добре да "НЕ" добавяте тези фази... какъв е смисълът от тях след като се класират в ЕКТ след първата фаза.. :)
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”