БФЛ ФИФА 14

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
vik123

Re: БФЛ ФИФА 14

Мнение от vik123 »

Поне до 31 януари ще бъде ли качен пача ? ;д :nerd: :giggle:
mirdi

Мнение от mirdi »

Еее ае кажете кога ще ни дадете информяцията която обещахте че ще я дадете в неделя
vik123

Мнение от vik123 »

:( Какво става с пача ? :whew:
toshko

Мнение от toshko »

vik123 написа::( Какво става с пача ? :whew:
да наистина какво става
futbolista66

Мнение от futbolista66 »

vik123 написа::( Какво става с пача ? :whew:
Може би са прецакали пача и да го почват от начало УУуууууууууУУУуУУУУу, ако е така :o :o :o :envy:
GarraDembele

Мнение от GarraDembele »

Вместо да се пусне пача по време на ваканцията, те ще го пускат към февруари. То до тогава ще излезе фифа 15 :rofl: Пичове не се сърдете, ама по-добре не правете пачове. Има ли смисъл да ви чакаме за 1 пач 1 година и накрая в него да има 1000 бъга?
jorjinio11

Мнение от jorjinio11 »

Абе ей, я се осъзнайте бе пиклиовци! Кво е тва отношение ?! Не стига че момчетата го правят, за да може лекетата като вас да играят с любимите Левски и ЦСКА, пък и недоволставате. Имайте малко уважение и респект! Много ми е интересно, ако вие тръгнете да го правите, какво ще направите и за колко време ще го направите !!!

Като не ви се чака и не ви харесва, напускате форума и си играйте там с Реал и Барса и тва е !!!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

GarraDembele написа:Вместо да се пусне пача по време на ваканцията, те ще го пускат към февруари. То до тогава ще излезе фифа 15 :rofl: Пичове не се сърдете, ама по-добре не правете пачове. Има ли смисъл да ви чакаме за 1 пач 1 година и накрая в него да има 1000 бъга?
ОК, няма проблем!

ЕДИТ:
Чакаме помощ от многото желаещи да помагат...
paco97

Мнение от paco97 »

Много Ви се моля БФЛ не обръщайте внимание на тези РАЗГЛЕЗЕНИ ПЕДАЛЧЕТА :envy: :envy: :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ има много хора които ви подкрепят КОГАТО ПУСНЕТЕ ПАЧА ТОГАВА. НЕ МЕ БЪРКА ДА ЧАКАМ АКО ТРЯБВА И ДО МАРТ МЕСЕЦ ;) ;) ;) (сигурен съм че има и други хора които са на моето мнение !!!) А ТЕЗИ МЪРШИ ДА ХОДЯТ ДА СЕ ....... :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ СТИГА ОБИЖДАХТЕ ХОРАТА НЕКАДЪРНИЦИ ТАКИВА АЕ ВИЕ СЕ ЗАХВАНЕТЕ БЕ ДА ГО ПРАВИТЕ !!!!!!
mirdi

Мнение от mirdi »

прав е пацо сигорен сам че остава малко и до 1 януари ще е готов. Но може ли да ми кажете какво само ви остава да направите
futbolista66

Мнение от futbolista66 »

Връщам си думите назад, ако искате с нещо да помогна кажете :X :X :X :( :( :wasntme: :shake:
GarraDembele

Мнение от GarraDembele »

sv3nc3 написа:ОК, няма проблем!

ЕДИТ:

Това го чувам за десети път. С какво да помагаме. Кажете малко повече ?
Също така искам да кажа, че подкрепям това, което правите, но много бавно действате. И хората които ми казват, че съм "разглезено педалче" явно не ме познават, но все пак съм обективен и си казвам истината. А понякога истината боли ?!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

GarraDembele написа:
sv3nc3 написа:ОК, няма проблем!

ЕДИТ:

Това го чувам за десети път. С какво да помагаме. Кажете малко повече ?
Също така искам да кажа, че подкрепям това, което правите, но много бавно действате. И хората които ми казват, че съм "разглезено педалче" явно не ме познават, но все пак съм обективен и си казвам истината. А понякога истината боли ?!
Ми от трета страница на темата нататъка съм написал как можете да помогнете, за да станат нещата по бързо, защото няма как двама човека да направят нещата бързо и да не се бавят!
Пак ще повторя - трябва ви СМ 14.1, избирате си отбор без ЦСКА, Левски, Лудогорец, Литекс, Ботев и Берое защото са готови и им правите играчите, като се съобразявате с това което е дадено за Левски. Трябва да сте безпристрастни при правенето на скиловете на играчите.

Ето написах за втори път, как може да се помогне. Ако трябва ще го напиша и още веднъж, само за да се намери някой който да помага!

ЕДИТ:
А относно съдържанието, защото чета че има интересуващи се, мисля че вече е ясно какво ще съдържа. Не го пишеме, защото ще си загубиме около 30 мин в правене на това, вместо да ги използваме за да напреднеме по патча.

Накратко - А и Б група като новодобавени, без да заместват никое първенство(Това засега не го е направил никой, поне аз не знам) със съставите за сезон 2013-2014, екипи, знамена, пана и т.н.(графики) и 5 стадиона в първата версия(4 Български(има снимки на кои) + стадиона на Борусия Мюнхенгладбах), отново ще са новодобавени, без да заместват нищо. В следваща версия ще има още стадиони. Ще има и още някои неща.
paco97

Мнение от paco97 »

И аз си исказвам мнението.Да вероятно не беше най-точният израз "разглезени лапета",но така ми дойде да напиша.
GarraDembele

Мнение от GarraDembele »

sv3nc3, aко обичаш ми дай точен линк за CM, че изтеглих от две места и все не ми тръгва програмата.
GarraDembele

Мнение от GarraDembele »

Намерих програмата.
Искам да попитам дали ще може пача да става и за оригиналната фифа, защото аз си я купих. И също така как да ги правя играчите? В смисъл знам как, но май трябва да ми се прати пача с останалите отбори или греша. Очаквам отговор на ЛС. :)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

GarraDembele написа:Намерих програмата.
Искам да попитам дали ще може пача да става и за оригиналната фифа, защото аз си я купих. И също така как да ги правя играчите? В смисъл знам как, но май трябва да ми се прати пача с останалите отбори или греша. Очаквам отговор на ЛС. :)
Не не трябва да ти пращаме нищо. Просто почваш да правиш играчи, ние каквото ни трябва ще си го вземеме от базата ;) . Като направиш нещо, пиши да ти кажа кой файл да ни дадеш.
Ludogorets

Мнение от Ludogorets »

GarraDembele написа:Вместо да се пусне пача по време на ваканцията, те ще го пускат към февруари. То до тогава ще излезе фифа 15 :rofl: Пичове не се сърдете, ама по-добре не правете пачове. Има ли смисъл да ви чакаме за 1 пач 1 година и накрая в него да има 1000 бъга?
Би ли ми изпратил твоя БГ пач? :)
jorjinio11

Мнение от jorjinio11 »

Ludogorets написа:
Би ли ми изпратил твоя БГ пач? :)
Приятел, няма нужда се заяждаме и прочие. Нещата са ясни и не са от година или две. Винаги ще има недоволни. Нека оставим момчетата да си работят, пък щом са се захванали, до сега не са ни предавали и винаги е имало пач. Ако някой може да им помага, изпитват затруднения, все пак това си е работа и време а те са 2-ма доколкото знам. :)
Botev1912

Мнение от Botev1912 »

Кажете кои отбор да направя , за да не стават повторения ? Кога горе-долу ще бъде готов пача с нашата "помощ" :wasntme: ?
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”