БФЛ ФИФА 14

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
GarraDembele

Re: БФЛ ФИФА 14

Мнение от GarraDembele »

Сигурен съм, че аз не съм сгрешил с изписването на имената! Я ми кажи доволен ли си от това което съм направил с играчите на Локо Пд? Ако си доволен мога да помогна и за още отбори.
GarraDembele

Мнение от GarraDembele »

Ще ви помоля да оправите оверала на Пацо Тигъра, защото сте го направили по-слаб. (65), а от ЕА са го направили 67. Или направо го трансферирайте в Левски.

Изображение

Също така видях и Владо Гаджев 67, а от ЕА е 69.

Изображение

Ще е добре да оправите оверала на тези играчи. :clap:
Botev1912

Мнение от Botev1912 »

futbolisti kato Moni Slavchev , neka imat poeche potenciql :) :wasntme:
pepja

Мнение от pepja »

Botev1912 написа:futbolisti kato Moni Slavchev , neka imat poeche potenciql :) :wasntme:
Да и Тодор Неделев също.
Последно промяна от pepja на 29 Дек 2013 16:08, променено общо 1 път.
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

GarraDembele написа:
kostadin98 написа:Имам готови бутонки бях си направил левски и си направих лицата на пламен илиев,гаджев,гари родригес,ангелов,милдер,пинто,старокин,ларсен туре и кевин бру това е от мен мога да ви ги прата само кажете къде :)
С коя програма правиш лицата ? Може ли да споделиш ? Ако я знам ще направя на всички играчи :rofl:
На първо време ползвам Конвертер за да си взимам лица от фифа 13 и да ги слагам на фифа 14 но си е играчка ще дам линк ако ти се занимава да конвертираш футболистите 1по1 от А група дори и от Б група го направи Няма да крия че играя в момента с пача moddingway но съм твърд последовател на БФЛ програмата е дело на moddingway http://www.moddingway.com/download/index.html
Ето линк теглиш правиш да ти се отваря на windows който си и като администратор след което примерно имаш фифа 13 (аз я имам) и следователно с creation master 13 си свалям главите на футболистите които ми трябват след което отваряш конвертора и конвертираш главата и ти излиза с име пример(head_215045_0.rx3.14) триеш оригиналната глава след което преименуваш този конвертирания файл с име (head_215045_0.rx3) и вече влизаш в creation master 14 и отиваш на зададения футболист и слагаш скиновете и главата и футболиста е готов.Да допълня същото се отнася за косите просто конвертираш hair texture и си ти :))) Дано съм полезен

П.С
Извинявам се,че по този начин изглежда че рекламирам Moddingway Аз съм Твърдо зад Вас момчета и нито един пач не е по-хубав от вашия :)
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
jorjinio11

Мнение от jorjinio11 »

По принцип има доста БГ играчи направени от ЕА, играещи в нашето първенство. При започване на сейв всички са свободни агенти. Та, мислъта ми е че може да не си правите труда да ги правите примерно, ами направо да си ги импортнете във вашите файлове :)
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

Моля качете поне Георги Аспарухов за коледен подарък.
С.Х
GarraDembele

Мнение от GarraDembele »

kostadin98 написа:Моля качете поне Георги Аспарухов за коледен подарък.
С.Х
Има време до 1 април. Правя играчи и накрая дори и едно благодаря не казват... :X
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

GarraDembele написа: Има време до 1 април. Правя играчи и накрая дори и едно благодаря не казват... :X
Така ли стана сега?! Ние какво да кажем, дето година след година си даваме що-годе всичкото свободно време да правим пач и накрая ни псуват? Ти си направил по-малко от една хилядна от пача..
jorjinio11

Мнение от jorjinio11 »

ДОБРЕ БЕ! АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ТЕЯ МОМЧЕТА ДЕТО ПРАВЯТ ПАЧА, ДА НЕ СА ВИ ДЛЪЖНИЦИ НЕЩО, ТА ИМ ТЪРСИТЕ СМЕТКА ВСЕКИ ДЕН. ДА НЕ БИ СЛУЧАЙНО ДА СА ПРЕКРАЧИЛИ СРОКА, ЗА ДА РЕВЕТЕ?! ВСЯКА ГОДИНА ВИ ПРАВЯТ ПАЧОВЕ, ЗА ДА ИГРАЕТЕ, И ВСЯКА ГОДИНА Е ИМАЛО ПАЧ, И ВИЕ ПАК НЕДОВОЛСТВАТЕ. АМА КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА И НЕ ВИ СЕ ЧАКА, ДЪРПАТЕ СИ СМ И СИ ПРАВИТЕ САМИ ПАЧА!!! БАХТИ ЛИГЛИОВЦИТЕ, БАХТИ И ЧУДОТО!
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

Гара не си прав винаги е така знаеш че в суматохата няма време за детайли от сорта на (мерси) важно е накрая при свършен факт да ти кажат ЕВАЛА затова работиш за да видиш крайния продукт А относно Свенс и Доминатор-Не се ядосвайте пичове да знаете че има хора които оценяват работата ви и нямате представа колко сме БЛАГОДАРНИ за това което правите аз играя вашите пачове от самото начало и ако мога да си позволя бих ви казал Благодаря за вашата работа.
А за герена ще почакам щом не може да го качите Весели Празници!

С.Х
paco97

Мнение от paco97 »

Абе,гара дембеле почваш много да нахалстваш!!!! МНОГО ДОБРЕ ПРОЧЕТИ КАКВО СМЕ НАПРАВИЛИ И КАКВО НЕ СМЕ!!!!! Млъкни и си вземи поука.То не спря постоянно да плюе хората..... :X Вместо да обиждаш наред вземи се поупражнявай за лица туй онуй.......
jorjinio11

Мнение от jorjinio11 »

Колко време отнема да се направи един играч? :?:
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

jorjinio11 написа:Колко време отнема да се направи един играч? :?:
Ама то не е само това да направиш един играч. Това да направиш няколко играча се равнява на това ако се прави една осем етажна сграда, да направиш първа копка на сградата. Дано сега с това обяснение придобиете представа за какво става въпрос. За това оставяме играчите за най - накрая, в смисъл, че ние си ги имаме, но не са им оправени скиловете. Правиме всичко останало, тестваме, докато не получиме това което желаеме и започваме да довършваме патча с играчите.
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

Казвайте на кои отбори да правя играчите може 2-3 отбора да ми дадете :) имам опит нямате проблем до довечера ще ги направя ако може един скайп посредствен на който да пращам файловете защото ще се затрудня да ги качвам в сайтове и т.н :)

С.Х
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

Мога да почвам Локомотив Пловдив Ботев Пловдив и Славия :)
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

Вече почнах Локомотив Пл. Само да кажа,че ще направя всичко върхо друг пач и ще заместя отборите в дадена лига с тези от наща нали няма проблем почти съм готов с локомотив но няма да мога да им сложа трансперанти :)
GarraDembele

Мнение от GarraDembele »

kostadin98 написа:Казвайте на кои отбори да правя играчите може 2-3 отбора да ми дадете :) имам опит нямате проблем до довечера ще ги направя ако може един скайп посредствен на който да пращам файловете защото ще се затрудня да ги качвам в сайтове и т.н :)

С.Х
Изобщо не е трудно да се качат файлове. Не ти трябва и скайп. Ето ти един линк за качване. http://dox.abv.bg/files/share
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

добре но аз правя всичко на базата на друг пач после само папката дата ли да кача ? :)
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

kostadin98 написа:добре но аз правя всичко на базата на друг пач после само папката дата ли да кача ? :)
sv3nc3 написа:Който направи играчи, да качи някъде следния файл:
FIFA 14\Game\data\db\fifa_ng_db.db
Ето ти сайтове за качване и не пускай по няколко последователни мнения, използвай бутона EDIT.
http://dox.abv.bg/
http://www.2shared.com/
http://uploading.com/
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”