BFL FIFA 14 Снимки и Видеа
-
Re: BFL FIFA 14 Снимки и Видеа
Може ли да покажете лицата на гаджев блажевич и пламен илиев Благодаря. Предварително
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
-
kostadin98 написа:Може ли да покажете лицата на гаджев блажевич и пламен илиев Благодаря. Предварително
Ако са направени ,иначе аз предлагам да направите също и на Георги Миланов ,Ивелин Попов ,Иван иванов ,Манолев нищо , че не играят в нашия шампионат .Разбира се ако имате достатъчно добри снимки и време (най вече желание) .
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
- BFL Team™
Лицата не ги правим ние. Ще правиме заменка - ние правим нещо за тях, те правят лица. Човека е обещал да направи всичко за което има хубави снимки, така че помагайте със снимки, но не от сайтовете на отборите или гоогле или където и да е, дето и ние си го знаем. Добра снимка е с поне резолюция 512х512, но само с лицето и да не е увеличавана от по-малка, защото ще е загубила качеството си.flaboy написа:kostadin98 написа:Може ли да покажете лицата на гаджев блажевич и пламен илиев Благодаря. Предварително
Ако са направени ,иначе аз предлагам да направите също и на Георги Миланов ,Ивелин Попов ,Иван иванов ,Манолев нищо , че не играят в нашия шампионат .Разбира се ако имате достатъчно добри снимки и време (най вече желание) .
-
А нали няма да прави на всички отбори лицата защото си е занимавка и ще мине доста време до пускането на пача
-
Най-вероятно я имате, но все пак - http://www.cska.bg/uploads/players/small_88.jpg
Има на всички футболисти подобни - само сменявате името small_87, small_86 и т.н.
Има на всички футболисти подобни - само сменявате името small_87, small_86 и т.н.
-
sv3nc3 написа: Лицата не ги правим ние. Ще правиме заменка - ние правим нещо за тях, те правят лица. Човека е обещал да направи всичко за което има хубави снимки, така че помагайте със снимки, но не от сайтовете на отборите или гоогле или където и да е, дето и ние си го знаем. Добра снимка е с поне резолюция 512х512, но само с лицето и да не е увеличавана от по-малка, защото ще е загубила качеството си.
Да знам го това от по предишен твой коментар ,просто направих предложение ,само не вярвам ,ние да намерим по хубави снимки от вас ,иначе гледам лицата ги прави/ят доста бързо ,а относно предложението ми Ивелин Попов го има още в сайта на Левски от сезон 2004/05 мисля .
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
- BFL Team™
-
Супер са . А патча тези дни ли излиза след края на трансверния прозорец? Вече е Време?
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Края на прозореца в България е в края на февруари. Едва ли ще го чакаме.
-
Охоо от това което казваш да очакваме скоро пача айдддеее БФЛ да се разбием
-
Единственно да се пусне евентуален ъпдейт след края на БГ прозореца.Жалко че няма да можете да го направите съвместим с Модингуей мода.DoMiNaToR написа:Края на прозореца в България е в края на февруари. Едва ли ще го чакаме.
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Абе, според вас кое е по-добре: да направим трансферите директно в отборите или да ги направим да преминават в новите си отбори през зимата в Career Mode, което означава, че в Kick off мачовете ще се играе със съставите от преди този трансферен прозорец? Според мен, лично, е по-добре директно да ги направим в новите им отбори, та да може да се играе с новите състави и в Kick off, но си кажете и вие мнението.
-
най добре директно,пък вече всеки ще си преценява дали ще ги използва
-
Доминатор по-добре е всеки един почитател на играта и пача да прецени къде и как да прати свой футболист
-
По-добре ги направете зимата да се присъединяват. Както и продадените зимата да се махат. За да е по-реален manager mod-a. Пък който иска да си играе с тях в kick-off може да си ги добави от менюто.DoMiNaToR написа:Абе, според вас кое е по-добре: да направим трансферите директно в отборите или да ги направим да преминават в новите си отбори през зимата в Career Mode, което означава, че в Kick off мачовете ще се играе със съставите от преди този трансферен прозорец? Според мен, лично, е по-добре директно да ги направим в новите им отбори, та да може да се играе с новите състави и в Kick off, но си кажете и вие мнението.
-
да и аз съм съгласен така макар ,че и другият начин е добър както ви е по-лесно и по-добре такаktbffh96 написа:По-добре ги направете зимата да се присъединяват. Както и продадените зимата да се махат. За да е по-реален manager mod-a. Пък който иска да си играе с тях в kick-off може да си ги добави от менюто.DoMiNaToR написа:Абе, според вас кое е по-добре: да направим трансферите директно в отборите или да ги направим да преминават в новите си отбори през зимата в Career Mode, което означава, че в Kick off мачовете ще се играе със съставите от преди този трансферен прозорец? Според мен, лично, е по-добре директно да ги направим в новите им отбори, та да може да се играе с новите състави и в Kick off, но си кажете и вие мнението.
-
Предполагам ще направите и по големите трансфери в Европа .Аз предлагам те да са директно ,ако ще ги правите ,а нашите да си остават до зимата ,поне напускащите или по точно по добрите и титулярите ,тези дълбоките резерви които са освободени от отборите си са без значение ,лично за мен .А новите попълнения в нашите отбори да са добавени директно .Така мисля аз или поне така ми се иска а какво ще направите решете вие .
-
Европа не ни интересува, искаме си точна БФЛ!
Направете ги както са към момента, когато сметнете да го пуснете и да цъкаме
Направете ги както са към момента, когато сметнете да го пуснете и да цъкаме
-
Не бе що... изчакайте края на трансферния прозорец хахахахаха
Направете ги първия полусезон да са си в бг отборите... с половин състав ли ще ги оставите иначе... те има още сумати играчи да вземат поне левски и цска... хахахаха
Направете ги първия полусезон да са си в бг отборите... с половин състав ли ще ги оставите иначе... те има още сумати играчи да вземат поне левски и цска... хахахаха
-
- BFL Team™