BFL FIFA 14 Снимки и Видеа

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
kostadin98

Re: BFL FIFA 14 Снимки и Видеа

Мнение от kostadin98 »

Може ли да покажете лицата на гаджев блажевич и пламен илиев Благодаря. :clap: Предварително
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
flaboy

Мнение от flaboy »

kostadin98 написа:Може ли да покажете лицата на гаджев блажевич и пламен илиев Благодаря. :clap: Предварително

Ако са направени :) ,иначе аз предлагам да направите също и на Георги Миланов ,Ивелин Попов ,Иван иванов ,Манолев нищо , че не играят в нашия шампионат .Разбира се ако имате достатъчно добри снимки и време (най вече желание) .
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

flaboy написа:
kostadin98 написа:Може ли да покажете лицата на гаджев блажевич и пламен илиев Благодаря. :clap: Предварително

Ако са направени :) ,иначе аз предлагам да направите също и на Георги Миланов ,Ивелин Попов ,Иван иванов ,Манолев нищо , че не играят в нашия шампионат .Разбира се ако имате достатъчно добри снимки и време (най вече желание) .
Лицата не ги правим ние. Ще правиме заменка - ние правим нещо за тях, те правят лица. Човека е обещал да направи всичко за което има хубави снимки, така че помагайте със снимки, но не от сайтовете на отборите или гоогле или където и да е, дето и ние си го знаем. Добра снимка е с поне резолюция 512х512, но само с лицето и да не е увеличавана от по-малка, защото ще е загубила качеството си.
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

А нали няма да прави на всички отбори лицата защото си е занимавка и ще мине доста време до пускането на пача :P
traiki

Мнение от traiki »

Най-вероятно я имате, но все пак - http://www.cska.bg/uploads/players/small_88.jpg

Има на всички футболисти подобни - само сменявате името small_87, small_86 и т.н.
flaboy

Мнение от flaboy »

sv3nc3 написа: Лицата не ги правим ние. Ще правиме заменка - ние правим нещо за тях, те правят лица. Човека е обещал да направи всичко за което има хубави снимки, така че помагайте със снимки, но не от сайтовете на отборите или гоогле или където и да е, дето и ние си го знаем. Добра снимка е с поне резолюция 512х512, но само с лицето и да не е увеличавана от по-малка, защото ще е загубила качеството си.

Да знам го това от по предишен твой коментар ,просто направих предложение ,само не вярвам ,ние да намерим по хубави снимки от вас :) ,иначе гледам лицата ги прави/ят доста бързо ,а относно предложението ми Ивелин Попов го има още в сайта на Левски от сезон 2004/05 мисля .
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Ето и няколко от играта:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Жалко за Гари, но ще го има в Елче, така че който иска ще може да си го купи обратно в Левски.
ludogoreccc

Мнение от ludogoreccc »

Супер са . А патча тези дни ли излиза след края на трансверния прозорец? Вече е Време?
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

Края на прозореца в България е в края на февруари. Едва ли ще го чакаме.
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

Охоо от това което казваш да очакваме скоро пача айдддеее БФЛ да се разбием :party: :party:
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

DoMiNaToR написа:Края на прозореца в България е в края на февруари. Едва ли ще го чакаме.
Единственно да се пусне евентуален ъпдейт след края на БГ прозореца.Жалко че няма да можете да го направите съвместим с Модингуей мода.
И само ЦСКА обичамеее !!!
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

Абе, според вас кое е по-добре: да направим трансферите директно в отборите или да ги направим да преминават в новите си отбори през зимата в Career Mode, което означава, че в Kick off мачовете ще се играе със съставите от преди този трансферен прозорец? Според мен, лично, е по-добре директно да ги направим в новите им отбори, та да може да се играе с новите състави и в Kick off, но си кажете и вие мнението.
quese

Мнение от quese »

най добре директно,пък вече всеки ще си преценява дали ще ги използва :)
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

Доминатор по-добре е всеки един почитател на играта и пача да прецени къде и как да прати свой футболист :P
ktbffh96

Мнение от ktbffh96 »

DoMiNaToR написа:Абе, според вас кое е по-добре: да направим трансферите директно в отборите или да ги направим да преминават в новите си отбори през зимата в Career Mode, което означава, че в Kick off мачовете ще се играе със съставите от преди този трансферен прозорец? Според мен, лично, е по-добре директно да ги направим в новите им отбори, та да може да се играе с новите състави и в Kick off, но си кажете и вие мнението.
По-добре ги направете зимата да се присъединяват. Както и продадените зимата да се махат. За да е по-реален manager mod-a. Пък който иска да си играе с тях в kick-off може да си ги добави от менюто.
pepja

Мнение от pepja »

ktbffh96 написа:
DoMiNaToR написа:Абе, според вас кое е по-добре: да направим трансферите директно в отборите или да ги направим да преминават в новите си отбори през зимата в Career Mode, което означава, че в Kick off мачовете ще се играе със съставите от преди този трансферен прозорец? Според мен, лично, е по-добре директно да ги направим в новите им отбори, та да може да се играе с новите състави и в Kick off, но си кажете и вие мнението.
По-добре ги направете зимата да се присъединяват. Както и продадените зимата да се махат. За да е по-реален manager mod-a. Пък който иска да си играе с тях в kick-off може да си ги добави от менюто.
да и аз съм съгласен така макар ,че и другият начин е добър както ви е по-лесно и по-добре така
flaboy

Мнение от flaboy »

Предполагам ще направите и по големите трансфери в Европа .Аз предлагам те да са директно ,ако ще ги правите ,а нашите да си остават до зимата ,поне напускащите или по точно по добрите и титулярите ,тези дълбоките резерви които са освободени от отборите си са без значение ,лично за мен .А новите попълнения в нашите отбори да са добавени директно .Така мисля аз или поне така ми се иска :) а какво ще направите решете вие .
Gundi100

Мнение от Gundi100 »

Европа не ни интересува, искаме си точна БФЛ! 8)
Направете ги както са към момента, когато сметнете да го пуснете и да цъкаме 8)
Rubo

Мнение от Rubo »

Не бе що... изчакайте края на трансферния прозорец хахахахаха :rofl:

Направете ги първия полусезон да са си в бг отборите... с половин състав ли ще ги оставите иначе... те има още сумати играчи да вземат поне левски и цска... хахахаха
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”