БФЛ ФИФА 14
-
Re: БФЛ ФИФА 14
Пичове сложете някои футболисти който са играли в А група като Dembele,Zico,Morales,Doka,Calvo и други във Free Agents.
-
skils28 написа:Пичове сложете някои футболисти който са играли в А група като Dembele,Zico,Morales,Doka,Calvo и други във Free Agents.
Това е доста добро предложение ,също и Тасевски
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
Да и много други,дай си скайпа да предложиш играчи.flaboy написа:skils28 написа:Пичове сложете някои футболисти който са играли в А група като Dembele,Zico,Morales,Doka,Calvo и други във Free Agents.
Това е доста добро предложение ,също и Тасевски
-
А дали ще са обновени съставите на всички отбори в света (или поне на повечето)
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Да.angel444 написа:А дали ще са обновени съставите на всички отбори в света (или поне на повечето)
-
Здравейте, аз мога да помогна с трансверите ако имате нужда.
-
Поне кажете този месец ли ще излезне пача.
-
Пичове можете ли да кажете горе долу кога ще излезе
-
Ето ги съставите с всички трансфери след края на зимния трансферен прозорец - може да ги направите съвместими с трансферния прозорец в България след затварянето му -> http://fifax.net/get/2703/
-
Aз това го питах да го сложа по начина по който е обяснено но ми изписва че файла е повреден.Явно това е само за оригиналната игра.__SaNd1__ написа:Ето ги съставите с всички трансфери след края на зимния трансферен прозорец - може да ги направите съвместими с трансферния прозорец в България след затварянето му -> http://fifax.net/get/2703/
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
http://www.fifa07editors.com/stadiums/ - Здравейте хора, искам да попитам дали някой знае как да вкарва в играта тези стадиони ;д . За фифа 07 са стадионите моля ви помогнете аз немога ;д ...
-
Стана 3 февруари а оща не е излезнала кога ще е готова
-
i na men mi pisna da chakam ,no kakvo da se pravisashko1948 написа:Стана 3 февруари а оща не е излезнала кога ще е готова
-
- Обратна връзка:
Пичове, успокойте се, всяко второ мнение тука вече е "аре бе нема ли да излиза писна ми да чакам садасдасдасдса", когато - тогава, хората казаха вече, че не смятат да чакат трансферния прозорец да затвори (демек 1-ви март) и ще пуснат патча, когато са готови. Щом пускат скрийнове от лицата, вероятно им е останало да ги довършат + още някои неща и когато сметнат, че работата е готова, ще го пуснат. Единственото за момента, с което можем да им помогнем е да се спре с мрънкането и евентуално да се намерят качествени снимки за лицата.
-
Това са коментари на един и същ човек ,максимум двама .Съдейки по регистрациите им става още по ясно ,всички са направени в едни и същи дни .Най-вероятно нашия приятел мирди хахаха.
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
искам само да знам горе долу дали 2-3 седмици ли ще чакаме по малко повече защото само се казва чакайте чакайте ама то едно нещо за да го чакаш трябва да знаеш горе долу колко време .
П.С : не ми пишете негативни коментари защото задавам напълно нормален въпрос
-
+1 Писал съм ви и по skype,vbox7,като мнение,ЛС . Какво ще ви стане ,ако кажете кога ще излезе горе долуkellenlan написа:искам само да знам горе долу дали 2-3 седмици ли ще чакаме по малко повече защото само се казва чакайте чакайте ама то едно нещо за да го чакаш трябва да знаеш горе долу колко време .
П.С Писал съм за помощ от моя страна , пак нищо
-
- BFL Team™
На нас няма да ни стане нищо, ако кажеме дата. Каквото ще става ще става тука във форума, ако патча закъснее с 1 час, 1 ден, 1 седмица! Не може да се ангажираме с дати, защото днес примерно имам 2-3 часа свободни, след това може 1 седмица да не мога да направя нищо. С всички, т.е. и с двамата, които сме останали е така.Botev1912 написа:+1 Писал съм ви и по skype,vbox7,като мнение,ЛС . Какво ще ви стане ,ако кажете кога ще излезе горе долуkellenlan написа:искам само да знам горе долу дали 2-3 седмици ли ще чакаме по малко повече защото само се казва чакайте чакайте ама то едно нещо за да го чакаш трябва да знаеш горе долу колко време .
Съжалявам, но това са ни възможностите в момента!
-
Прави сте но може да кажете дали скоро ще го пуснетеsv3nc3 написа:На нас няма да ни стане нищо, ако кажеме дата. Каквото ще става ще става тука във форума, ако патча закъснее с 1 час, 1 ден, 1 седмица! Не може да се ангажираме с дати, защото днес примерно имам 2-3 часа свободни, след това може 1 седмица да не мога да направя нищо. С всички, т.е. и с двамата, които сме останали е така.Botev1912 написа:+1 Писал съм ви и по skype,vbox7,като мнение,ЛС . Какво ще ви стане ,ако кажете кога ще излезе горе долуkellenlan написа:искам само да знам горе долу дали 2-3 седмици ли ще чакаме по малко повече защото само се казва чакайте чакайте ама то едно нещо за да го чакаш трябва да знаеш горе долу колко време .
Съжалявам, но това са ни възможностите в момента!
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
-
Да па те докато изчисвтат всичко ще излезе фифа 15.Пускаитеvili4kata написа:Пичове, успокойте се, всяко второ мнение тука вече е "аре бе нема ли да излиза писна ми да чакам садасдасдасдса", когато - тогава, хората казаха вече, че не смятат да чакат трансферния прозорец да затвори (демек 1-ви март) и ще пуснат патча, когато са готови. Щом пускат скрийнове от лицата, вероятно им е останало да ги довършат + още някои неща и когато сметнат, че работата е готова, ще го пуснат. Единственото за момента, с което можем да им помогнем е да се спре с мрънкането и евентуално да се намерят качествени снимки за лицата.
патча и това е.миналата година го пуснахте много по рано а беше супер.Не му мислете толкова и без това самата фифа е наи тъпата до сега така че спокоино. Виже тая фифа като тръгнете да тичате с играча на диагонал и какви резки движения се правят и никога неможеш да играеш един на един с противниковия играч.Направо по тъпа фифа от фифа14 нема.