БФЛ ФИФА 14

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
skils28

Re: БФЛ ФИФА 14

Мнение от skils28 »

Пичове сложете някои футболисти който са играли в А група като Dembele,Zico,Morales,Doka,Calvo и други във Free Agents.
flaboy

Мнение от flaboy »

skils28 написа:Пичове сложете някои футболисти който са играли в А група като Dembele,Zico,Morales,Doka,Calvo и други във Free Agents.

Това е доста добро предложение ,също и Тасевски :)
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
skils28

Мнение от skils28 »

flaboy написа:
skils28 написа:Пичове сложете някои футболисти който са играли в А група като Dembele,Zico,Morales,Doka,Calvo и други във Free Agents.

Това е доста добро предложение ,също и Тасевски :)
Да и много други,дай си скайпа да предложиш играчи.
angel444

Мнение от angel444 »

А дали ще са обновени съставите на всички отбори в света (или поне на повечето) ;)
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

angel444 написа:А дали ще са обновени съставите на всички отбори в света (или поне на повечето) ;)
Да.
runerso822

Мнение от runerso822 »

Здравейте, аз мога да помогна с трансверите ако имате нужда. :)
skils28

Мнение от skils28 »

Поне кажете този месец ли ще излезне пача.
emilronaldo

Мнение от emilronaldo »

Пичове можете ли да кажете горе долу кога ще излезе
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Ето ги съставите с всички трансфери след края на зимния трансферен прозорец - може да ги направите съвместими с трансферния прозорец в България след затварянето му -> http://fifax.net/get/2703/
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

__SaNd1__ написа:Ето ги съставите с всички трансфери след края на зимния трансферен прозорец - може да ги направите съвместими с трансферния прозорец в България след затварянето му -> http://fifax.net/get/2703/
Aз това го питах да го сложа по начина по който е обяснено но ми изписва че файла е повреден.Явно това е само за оригиналната игра.
И само ЦСКА обичамеее !!!
vik123

Мнение от vik123 »

http://www.fifa07editors.com/stadiums/ - Здравейте хора, искам да попитам дали някой знае как да вкарва в играта тези стадиони ;д . За фифа 07 са стадионите моля ви помогнете аз немога ;д ... :(
sashko1948

Мнение от sashko1948 »

Стана 3 февруари а оща не е излезнала :@ кога ще е готова
GordArmeec

Мнение от GordArmeec »

sashko1948 написа:Стана 3 февруари а оща не е излезнала :@ кога ще е готова
i na men mi pisna da chakam ,no kakvo da se pravi :(
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Пичове, успокойте се, всяко второ мнение тука вече е "аре бе нема ли да излиза писна ми да чакам садасдасдасдса", когато - тогава, хората казаха вече, че не смятат да чакат трансферния прозорец да затвори (демек 1-ви март) и ще пуснат патча, когато са готови. Щом пускат скрийнове от лицата, вероятно им е останало да ги довършат + още някои неща и когато сметнат, че работата е готова, ще го пуснат. Единственото за момента, с което можем да им помогнем е да се спре с мрънкането и евентуално да се намерят качествени снимки за лицата.
flaboy

Мнение от flaboy »

Това са коментари на един и същ човек ,максимум двама .Съдейки по регистрациите им става още по ясно ,всички са направени в едни и същи дни .Най-вероятно нашия приятел мирди хахаха.
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
kellenlan

Мнение от kellenlan »

искам само да знам горе долу дали 2-3 седмици ли ще чакаме по малко повече защото само се казва чакайте чакайте ама то едно нещо за да го чакаш трябва да знаеш горе долу колко време .
П.С : не ми пишете негативни коментари защото задавам напълно нормален въпрос
Botev1912

Мнение от Botev1912 »

kellenlan написа:искам само да знам горе долу дали 2-3 седмици ли ще чакаме по малко повече защото само се казва чакайте чакайте ама то едно нещо за да го чакаш трябва да знаеш горе долу колко време .
+1 Писал съм ви и по skype,vbox7,като мнение,ЛС . Какво ще ви стане ,ако кажете кога ще излезе горе долу

П.С Писал съм за помощ от моя страна , пак нищо
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Botev1912 написа:
kellenlan написа:искам само да знам горе долу дали 2-3 седмици ли ще чакаме по малко повече защото само се казва чакайте чакайте ама то едно нещо за да го чакаш трябва да знаеш горе долу колко време .
+1 Писал съм ви и по skype,vbox7,като мнение,ЛС . Какво ще ви стане ,ако кажете кога ще излезе горе долу

На нас няма да ни стане нищо, ако кажеме дата. Каквото ще става ще става тука във форума, ако патча закъснее с 1 час, 1 ден, 1 седмица! Не може да се ангажираме с дати, защото днес примерно имам 2-3 часа свободни, след това може 1 седмица да не мога да направя нищо. С всички, т.е. и с двамата, които сме останали е така.
Съжалявам, но това са ни възможностите в момента!
kostadin98

Мнение от kostadin98 »

sv3nc3 написа:
Botev1912 написа:

На нас няма да ни стане нищо, ако кажеме дата. Каквото ще става ще става тука във форума, ако патча закъснее с 1 час, 1 ден, 1 седмица! Не може да се ангажираме с дати, защото днес примерно имам 2-3 часа свободни, след това може 1 седмица да не мога да направя нищо. С всички, т.е. и с двамата, които сме останали е така.
Съжалявам, но това са ни възможностите в момента!
Прави сте но може да кажете дали скоро ще го пуснете :)
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
ludogoreccc

Мнение от ludogoreccc »

vili4kata написа:Пичове, успокойте се, всяко второ мнение тука вече е "аре бе нема ли да излиза писна ми да чакам садасдасдасдса", когато - тогава, хората казаха вече, че не смятат да чакат трансферния прозорец да затвори (демек 1-ви март) и ще пуснат патча, когато са готови. Щом пускат скрийнове от лицата, вероятно им е останало да ги довършат + още някои неща и когато сметнат, че работата е готова, ще го пуснат. Единственото за момента, с което можем да им помогнем е да се спре с мрънкането и евентуално да се намерят качествени снимки за лицата.
Да па те докато изчисвтат всичко ще излезе фифа 15.Пускаите
патча и това е.миналата година го пуснахте много по рано а беше супер.Не му мислете толкова и без това самата фифа е наи тъпата до сега така че спокоино. Виже тая фифа като тръгнете да тичате с играча на диагонал и какви резки движения се правят и никога неможеш да играеш един на един с противниковия играч.Направо по тъпа фифа от фифа14 нема.
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”