А защо да са бърза и да излезе лош продукт. Време има до септември месец много, да не кажа до октомври, че 99% от тука пишещите са с пиратскии копия, така че нека я изчистят и направят. На всичко отгоре съм сигурен, че лапетата ще врътнат по 1-2 сейфа от по 2-3 сезона, което е горе долу 1-2 седмици по час-два игра и после ще им омръзне.ludogoreccc написа:Да па те докато изчисвтат всичко ще излезе фифа 15.Пускаитеvili4kata написа:Пичове, успокойте се, всяко второ мнение тука вече е "аре бе нема ли да излиза писна ми да чакам садасдасдасдса", когато - тогава, хората казаха вече, че не смятат да чакат трансферния прозорец да затвори (демек 1-ви март) и ще пуснат патча, когато са готови. Щом пускат скрийнове от лицата, вероятно им е останало да ги довършат + още някои неща и когато сметнат, че работата е готова, ще го пуснат. Единственото за момента, с което можем да им помогнем е да се спре с мрънкането и евентуално да се намерят качествени снимки за лицата.
патча и това е.миналата година го пуснахте много по рано а беше супер.Не му мислете толкова и без това самата фифа е наи тъпата до сега така че спокоино. Виже тая фифа като тръгнете да тичате с играча на диагонал и какви резки движения се правят и никога неможеш да играеш един на един с противниковия играч.Направо по тъпа фифа от фифа14 нема.
БФЛ ФИФА 14
-
Re: БФЛ ФИФА 14
-
пичове оставете ги да работят спокойно като толкова давате зор ми направете си пача и си играите щом толкова бързате ....
-
момчета ако направите и коментари на български съм готов да чакам и година
Последно промяна от ivanovvqwer на 05 Фев 2014 14:24, променено общо 1 път.
-
Пичове от БФЛ поне кажете дата.спокойно повечето от момчетата тук няма да почнем да хейтваме ако закъснеете с 1 седмица от посочената дата,а другите който ще хейтват тях ги оставете те са момчета който не разбират каква голяма работа вършите и то без пари. САМО БФЛ!!!
-
А бе какъв Септември бее нали говориме за патч за фифа 14 а не за фифа 15 леле колко си злееjorjinio11 написа:А защо да са бърза и да излезе лош продукт. Време има до септември месец много, да не кажа до октомври, че 99% от тука пишещите са с пиратскии копия, така че нека я изчистят и направят. На всичко отгоре съм сигурен, че лапетата ще врътнат по 1-2 сейфа от по 2-3 сезона, което е горе долу 1-2 седмици по час-два игра и после ще им омръзне.ludogoreccc написа:Да па те докато изчисвтат всичко ще излезе фифа 15.Пускаитеvili4kata написа:Пичове, успокойте се, всяко второ мнение тука вече е "аре бе нема ли да излиза писна ми да чакам садасдасдасдса", когато - тогава, хората казаха вече, че не смятат да чакат трансферния прозорец да затвори (демек 1-ви март) и ще пуснат патча, когато са готови. Щом пускат скрийнове от лицата, вероятно им е останало да ги довършат + още някои неща и когато сметнат, че работата е готова, ще го пуснат. Единственото за момента, с което можем да им помогнем е да се спре с мрънкането и евентуално да се намерят качествени снимки за лицата.
патча и това е.миналата година го пуснахте много по рано а беше супер.Не му мислете толкова и без това самата фифа е наи тъпата до сега така че спокоино. Виже тая фифа като тръгнете да тичате с играча на диагонал и какви резки движения се правят и никога неможеш да играеш един на един с противниковия играч.Направо по тъпа фифа от фифа14 нема.
-
ludogoreccc написа:jorjinio11 написа:А бе какъв Септември бее нали говориме за патч за фифа 14 а не за фифа 15 леле колко си злееludogoreccc написа: А защо да са бърза и да излезе лош продукт. Време има до септември месец много, да не кажа до октомври, че 99% от тука пишещите са с пиратскии копия, така че нека я изчистят и направят. На всичко отгоре съм сигурен, че лапетата ще врътнат по 1-2 сейфа от по 2-3 сезона, което е горе долу 1-2 седмици по час-два игра и после ще им омръзне.
Ххххаааахаа ,зле си ти ,прочети по внимателно и ще вникнеш в това какво точно е написал човека и какво има в предвид ,все пак основно за такива като теб се отнася написаното .
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
Ако искаш пиши на лично. Тези стадиони стават и за фифа 08.vik123 написа:http://www.fifa07editors.com/stadiums/ - Здравейте хора, искам да попитам дали някой знае как да вкарва в играта тези стадиони ;д . За фифа 07 са стадионите моля ви помогнете аз немога ;д ...
-
аз незнам как се вкарва
-
Моля да кажете горе долу колко ви остава да го направите да речем "75%'" примерно
-
pichove ne e dobre da si igraete sus turpenieto na xorata ne stiga che fifa 13 bfl beshe bokluk a sega i daje ne otgovarqte koga shte izleze sledvashtiq...ama taka e vuspitanieto e do purvite 7 godini ama na vas vi lipsva kato nqkoi te pita neshto otgovarqsh mishki takiva koga i da izleze edvli shte igraq bugavia vi pach
-
- BFL Team™
И за какво си написал всичкото това? Само ме изтормози да го чета!ivanovvqwer написа:pichove ne e dobre da si igraete sus turpenieto na xorata ne stiga che fifa 13 bfl beshe bokluk a sega i daje ne otgovarqte koga shte izleze sledvashtiq...ama taka e vuspitanieto e do purvite 7 godini ama na vas vi lipsva kato nqkoi te pita neshto otgovarqsh mishki takiva koga i da izleze edvli shte igraq bugavia vi pach
-
Аз с удоволствие бих ви помогнал за патча,но не разбирам достатъчно от едитването на ФИФА , но знам кой може... може би го познавате,скайпа му е root4rulez, той със сигурност може да ви помогне,но не знам дали ще се съгласи,защото преди като е искал да го вземете в екипа,вие сте отказали. На миналата ФИФА той сам направи цял патч с А и Б група...и тази година започна да прави,но нещо се отказа.
-
Може ли да сложите новите екипи на пирин и ако може да си останат и старите тоест да имат 4 екипа
Двата дето си бяха на ЕРЕЯ и сега новите от Тингер на ЕРЕЯ видях, че сте ги направили. Ето линкове за новите два https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Да се надявам да ги има и успех ние сме съгласни да чакаме ))
Двата дето си бяха на ЕРЕЯ и сега новите от Тингер на ЕРЕЯ видях, че сте ги направили. Ето линкове за новите два https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Да се надявам да ги има и успех ние сме съгласни да чакаме ))
-
q vie ste mogli da odgovarqte emi tochno za tova go napisax tuata ti glava da se iztormozi....belkim vi se razmurdat mozucite...
-
- BFL Team™
Това дето съм написал не е нищо ново.ivanovvqwer написа:q vie ste mogli da odgovarqte emi tochno za tova go napisax tuata ti glava da se iztormozi....belkim vi se razmurdat mozucite...
И сега какво, по спокоен ли си?
-
Моля да кажете в проценти до колко сте го направили за да имаме горе долу някаква информация и да няма спамове и всеки ден ядосани хора само да пишат и да ви изнервят и вас не искам дата не искам да ви пришпорвам само искам да кажете да речем "пача е готов на **%" това е . Благодаря предварително
-
- BFL Team™
Спокойно, аз не се изнервям. Има си какво друго да ме изнервя. А това за процентите са глупости, защото може и да е готов на 99%, обаче може да нямаме време да го довършим. Това 99% е примерно, да не си помисли сега някой, че е толкова % готов.kellenlan написа:Моля да кажете в проценти до колко сте го направили за да имаме горе долу някаква информация и да няма спамове и всеки ден ядосани хора само да пишат и да ви изнервят и вас не искам дата не искам да ви пришпорвам само искам да кажете да речем "пача е готов на **%" това е . Благодаря предварително
-
Пак нищо не каза ? кажи какво още трябва да се направи ? за 4-ти път казвам , че мога да помогна .....sv3nc3 написа:Спокойно, аз не се изнервям. Има си какво друго да ме изнервя. А това за процентите са глупости, защото може и да е готов на 99%, обаче може да нямаме време да го довършим. Това 99% е примерно, да не си помисли сега някой, че е толкова % готов.kellenlan написа:Моля да кажете в проценти до колко сте го направили за да имаме горе долу някаква информация и да няма спамове и всеки ден ядосани хора само да пишат и да ви изнервят и вас не искам дата не искам да ви пришпорвам само искам да кажете да речем "пача е готов на **%" това е . Благодаря предварително
Какво мълчиш пак ? какво ни изнервяш ?? 15.02 вече стана ... .. много хора искат да помогнат ти мълчиш ...
-
Смешни сте вече по добре не правете повече пачове щото само ни изнервяте така
-
Немога да разбера само едно защо тази година няма никакви версии като V1; V1,2; V2 поне да задоволят потребителското чакане. To винаги ще има какво да се доизпипва , иначе благодарности и само напред БФЛ